• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

:16:Ben buradan destek alıyorum, sağlıklı düzenli besleniyorum, hiç aç kalmıyorum. Listelerimizi incelersen anlarsın zaten. Sen de aramıza katıl aslında grup 10 kişilik ama içimden geldi valla napim :1:

Seve seve katılırım teşekkür ederim :)) ama ben grup takım filan hiçbişey bilmiyorum dediğim gibi ilk kez bir foruma yazıyorum özel mesaj gibi bişey varmış sanırım beni ordan bilgilendirirsen sevinirim canım benim :)

Her dediğinde ayrı ayrı haklısın valla çok teşekkür edeim :) sen ne diyetindesin kaç kilo verdin ?
vücudum ne yemek istiyosa onu ye diyetindeyim ama kararında :D öle özel bir diyet yapmıyorum evde ne varsa yani ona göre dengeliyorum kendimi ... 90 la başladım ağustos 12'de ,3 haftanın içindeyim işte 6,5 kilo gitti daha verilecek bayaa kilom var bu şekilde 1 sene içinde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum .. hergün yürüyorum en azından 30 dk falan yok evde temizlik yapıyosam o gün yürüyemiyorum .. yani çookk spor seven biri değilim yürüyüşümde markete gidip maden suyu almak :9: yakındaki yerine uzaktaki bir markete gidip alıyorum .. arada kaçamaklarımda oldu ama bi şekilde bırakmadan devam ediyorum..

Seve seve katılırım teşekkür ederim :)) ama ben grup takım filan hiçbişey bilmiyorum dediğim gibi ilk kez bir foruma yazıyorum özel mesaj gibi bişey varmış sanırım beni ordan bilgilendirirsen sevinirim canım benim :)
yazdım canım.
kızlar ben salatadan vaz geçtım ve 1 elma yedim :9: busefer bitecek kızlar bu iş hepımız çıtır olucaz:52::52::52:
afiyet olsuun . sen başaracaksın o kesin , darısı başımıza :9:

vücudum ne yemek istiyosa onu ye diyetindeyim ama kararında :D öle özel bir diyet yapmıyorum evde ne varsa yani ona göre dengeliyorum kendimi ... 90 la başladım ağustos 12'de ,3 haftanın içindeyim işte 6,5 kilo gitti daha verilecek bayaa kilom var bu şekilde 1 sene içinde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum .. hergün yürüyorum en azından 30 dk falan yok evde temizlik yapıyosam o gün yürüyemiyorum .. yani çookk spor seven biri değilim yürüyüşümde markete gidip maden suyu almak :9: yakındaki yerine uzaktaki bir markete gidip alıyorum .. arada kaçamaklarımda oldu ama bi şekilde bırakmadan devam ediyorum..

Kırmızı yazmasan , çok göz alıcı oluyor, çok önemli şeyleri kırmızı yapalım diğerleri de kırmızı olunca çok abartılı oluyor.

Bu arada tavsiye konusunda bir numara olmuşsun :nazar: :1:

Eveett konu sahibimizin güzel teşvikiyle artık bende 11.nizim arkadaşlar yorumları okudukça güç geldi çok çook teşekkür ederim :)) yarın sabah aç karnına tartılıcam sabah hemen size yazarımm:38:

Eveett konu sahibimizin güzel teşvikiyle artık bende 11.nizim arkadaşlar yorumları okudukça güç geldi çok çook teşekkür ederim :)) yarın sabah aç karnına tartılıcam sabah hemen size yazarımm:38:

yaşın 18, boyun 162, kilonu 85 yazacağım (yarın yokum çünkü) , hedefin nedir toplamda kaç kilo vermek istiyorsun, adın nedir?

Son düzenleme:
yazdım canım.
Afiyet olsuun . Sen başaracaksın o kesin , darısı başımıza :9:

Kırmızı yazmasan , çok göz alıcı oluyor, çok önemli şeyleri kırmızı yapalım diğerleri de kırmızı olunca çok abartılı oluyor.

Bu arada tavsiye konusunda bir numara olmuşsun :nazar: :1:

hepberaber başaracaz hep beraber:13:

ohh bak ne güzel evde rahatsın o zamansen dışarıya giderken yanına atıştırmalık şeyler al kuru kayısı falan eğer öğlen dışarda yemen gerekiyosa salata yemeyi tercih et ve mümkünse soslu olmasın .. yok sos varsada sorun değil yanında ekmek yeme :34: kolayı hayatından çıkar en azından bir süre zaten zamanla istemiyceksin ( bunu dediğime inanamıyorum :53: ben kola hastasıydım. resmen bağımlıydım ama inan 3 haftadır diyetteyim ve sadece 2 bardaklık gazozlu mandalina kaçamağım oldu kolayı ağzıma sürmedim ) ayran iç hem kemiklerin içinde gayet sağlıklı .. ben ünv de zayıfladığım dönemde kepek ekmekli tost hazırlardım kendime yanındada yoğurdun içine didiklediğim haşlanmış tavuk göğsünden 4 kaşık falan onu yerdim okulda yanımda götürürdüm.. o dönem ben 15 kilo civarında vermiştim 75 ten 60 a inmiştim ama sonra dikkat etmediğimden aldım o ayrı :31: eğer sana ısrar eden arkadaşların varsa hayır demeyi öğren ve fast foodlara gitme gidiyosanda salata vardır menülerinde genelde dediğim gibi onlardan yee ama olabildiğince dışarıda ev yemeği yapan yerlerden ye.. biraz dikkat çokça azim azıcık inat orta kararda sabır oldumu tamamdır tatlım :13: sen verirsin bu kiloları korkma kilolar senden korksun :112::112:

Çok beğendim :biraz dikkat çokça azim azıcık inat orta kararda sabır oldumu tamamdır

Uygulucam ben bu tarifi

Back
X