45 kişiye 15 kişilik pasta,yeter mi

Ben pasta konusunda iyi olduğum için evde kendim yaparım.

Fakat nasıl yenmez diyorsunuz ilginç, en fazla pasta yeniyor, yanıma gelip bir dilim daha koy diyen cüceler oluyor.

Birde şu konu var doğum günlerinde ufacık pasta konulan tabakları ben anlamıyorum. Pastayı düşünen o organizasyonu yapmaz. Neden koca tabakta minicik pasta. Doğum günü = pasta

45 kişiye 15 kişilik pasta yetmez.

8 kişilik pastanın maliyeti evde ( organik yumurta en temiz malzemelerle) 300 tl. 15 kişilik pasta yaptırıp, kendiniz evde pasta yapıp, hazır pastanız bittiğinde destekleyebilirsiniz.

Vay arkadaş 20 kişilik sınıf zaten 20 ana 20 çocuk 40 oldu 2 3 komşu ve cocugu olamaz mı

5 yaş çocuk rahatlıkla büyük keyifle koca dilim pastayı uçurur
Eğer pasta el yapımı gelecekse ve pahalıysa mesela onu ufak alıp yanına standart başka pasta alabilirsiniz. Örneğin çikolatalı bir pasta yaptırdıysanız ikinci pasta da çikolatalı olur, dilimlerken ikisini de dilimleyip yetecek kadar dağıtırsınız.sayıyı gözeterek alın ama yetmezse çocuklar üzülür o doğumgünü ağlama günü olur tadı kalmaz çocuğun.

Ve bi buradakiler bu kadar tepki verdi 2 komşum ve yine kreş arkadaşları artı olarak 2 3 komşu cagıran kreş annesi 15 yada 20 kişilik yaptrdı yetti dedi

Yani hayır, 45 kişiye 15 kişilik pasta yetmez. 45 15e eşit değil Yani durumunuz yoksa bilemem tabi. Karşılayamıyorsanız ya kişi sayısını azaltın ya da mecbur yettirmeye çalışın da paranız varsa değişir. Pintilik etmenin manası yok. Çocuklar da yetişkinler kadar pasta yiyor sonuçta, yemek değil bu. En az 30 kişilik yaptırmanız gerek. Yorumlarınız da agrasif. Göz var izan var 45 kişiye kağıt gibi pasta mı vereceksiniz

Bi dilimi üç kişi aranızda pay edin beni karıştırmayın diycek heralde

Ve bi buradakiler bu kadar tepki verdi 2 komşum ve yine kreş arkadaşları artı olarak 2 3 komşu cagıran kreş annesi 15 yada 20 kişilik yaptrdı yetti dedi
bakın yetti derken, 10 kişilik pastayı iş yerinde 16 böldük biz, tek çatala sığıyordu. bu mantıkla yeter tabii, yetmek ne demek ? anne pasta çok güzelmiş bi tane daha alabilir miym diyen çocuğa kapa çeneni pasta yetti mi diyeceksiniz ?

Yetmedi demezler ki, o organizasyonlarda çok bulundum. Koca topluluğa avuç içi kadar pasta getiren velilerin kulaklarını hep çınlatırlar. Belki kendisini yalnız bırakmamak için az yaptırmaya yönlendiriyordur seni.
Çocuklar pastayı koklayarak yiyorken yetişkinlere o bile kalmıyor veliye de ne cimriymiş diye gülünüyor. Aklınızın köşesinde bulunsundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…