- 23 Ağustos 2012
- 51.819
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.281
- 898
Unutmazsam yazarm ama 15 değil 20 yaptıracagım
Ben sadece merak ediyorum, kaç doğum günü gördüm pasta bize kalmıyordu hep. Bunda kalırsa yada yeterse büyük başarı.Yetmese de yetti yazar yetmedi der mi hiç
Vay arkadaş 20 kişilik sınıf zaten 20 ana 20 çocuk 40 oldu 2 3 komşu ve cocugu olamaz mı5 yaşındaki çocuğun doğumgününe 50 kişi gelecek. Bence abartı bir durum yani ben böyle şeyleri hep çok saçma bulmuşumdur bilmiyorum. Ama konu sahibi parti evde olmayacak dedi, yani komşular rahatsız olmayacak bu çok iyi
Bacım kağıt gibi kesmeden nası yettireceksin bi anlatsana?Neyseki yüzyüze değiliz yoksa ağzım bozulurdu
Ve 15 kişilik pastaVay arkadaş 20 kişilik sınıf zaten 20 ana 20 çocuk 40 oldu 2 3 komşu ve cocugu olamaz mı
Vay arkadaş 20 kişilik sınıf zaten 20 ana 20 çocuk 40 oldu 2 3 komşu ve cocugu olamaz mı
Benim bi akrabam vardı. Dogum gününde kıl gibi ince dilim pasta keser koyardı… O geldi aklıma. Çocuğuz canımız pasta isterValla çok arttirdin miktarı bir anda konu sahibesi, sastik kaldık 15ken 20 mi vay beee
Artar diye korkuyomuş 20 kişilikten, 5000 kişiye 5 somun ekmek bölüştüren Hz. İsa mübarekValla çok arttirdin miktarı bir anda konu sahibesi, sastik kaldık 15ken 20 mi vay beee
Yani hayır, 45 kişiye 15 kişilik pasta yetmez. 45 15e eşit değilMerhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
ne kadar güldüm yaArtar diye korkuyomuş 20 kişilikten, 5000 kişiye 5 somun ekmek bölüştüren Hz. İsa mübarek
Bi dilimi üç kişi aranızda pay edin beni karıştırmayın diycek heraldeYani hayır, 45 kişiye 15 kişilik pasta yetmez. 45 15e eşit değilYani durumunuz yoksa bilemem tabi. Karşılayamıyorsanız ya kişi sayısını azaltın ya da mecbur yettirmeye çalışın da paranız varsa değişir. Pintilik etmenin manası yok. Çocuklar da yetişkinler kadar pasta yiyor sonuçta, yemek değil bu. En az 30 kişilik yaptırmanız gerek. Yorumlarınız da agrasif. Göz var izan var 45 kişiye kağıt gibi pasta mı vereceksiniz
Meğer lost adasıymış ve pasta ölmüşmüşVe 15 kişilik pasta
bakın yetti derken, 10 kişilik pastayı iş yerinde 16 böldük biz, tek çatala sığıyordu. bu mantıkla yeter tabii, yetmek ne demek ? anne pasta çok güzelmiş bi tane daha alabilir miym diyen çocuğa kapa çeneni pasta yetti mi diyeceksiniz ?Ve bi buradakiler bu kadar tepki verdi 2 komşum ve yine kreş arkadaşları artı olarak 2 3 komşu cagıran kreş annesi 15 yada 20 kişilik yaptrdı yetti dedi
Ayy çok güldüm vallaArtar diye korkuyomuş 20 kişilikten, 5000 kişiye 5 somun ekmek bölüştüren Hz. İsa mübarek
Ben ikna oldum şahsenVe bi buradakiler bu kadar tepki verdi 2 komşum ve yine kreş arkadaşları artı olarak 2 3 komşu cagıran kreş annesi 15 yada 20 kişilik yaptrdı yetti dedi
Yetmedi demezler ki, o organizasyonlarda çok bulundum. Koca topluluğa avuç içi kadar pasta getiren velilerin kulaklarını hep çınlatırlar. Belki kendisini yalnız bırakmamak için az yaptırmaya yönlendiriyordur seni.Ve bi buradakiler bu kadar tepki verdi 2 komşum ve yine kreş arkadaşları artı olarak 2 3 komşu cagıran kreş annesi 15 yada 20 kişilik yaptrdı yetti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?