46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

Evliyim demiyorum sonucta illaki bosancaz yani bosandım diyorum

Sonucta illa ki bosanacak diye birilerinin sizinle ciddi bir iliskiye girecegini dusunmuyorsunuz degil mi?
Şu halinizle, karimla aram kotu, yillardir yatmiyoruz bile diye genç kadinlarin pesinde dolasan zampara erkeklerden hic farkli gorunmuyorsunuz. Bosan da gel demezler mi?

Öncelikle kendını çok sev derim ki seni sevebılsınler.
Sen kendını her turlu sevebiliyor ve kabullenebılıyorsan butun cevrende senı oyle kabul eder ve sever.

Ve tüm arkadaşlar gibi fıkrım bu bir saglik konusuysa ilk bunu önemse olacak sevgilileri degıl.

Aynen duygusal aclık yasıyorum duygusal aclıgı yemenin verdiği mutlulukla aşmaya çalışarak bu kilolara cıktım

Esim olcak kisi hala evli oldugumuzu kabul etmiyo kagit ustunde evliyiz o bisey degil diyo hatta git kimi bulursan bul hursun diyo ki kendide baskalariyla oluyo
Hala ayni fikirdemsiin
Eşinizin ne dediğinin ne yaptığının önemi var mı? Kağıt üzerinde de olsa evlisiniz, karşınıza biri çıksa evli olup da onunla birlikte olduğunuz için sizi ciddiye alır mı gerçekten?

Eşinizde sizde çok enteresansınız, boşanın ne yapıyorsanız yapın. Çocuklarınıza saygınız olsun, kendinize yoksa bile.

Cuk diye oturan yorumlarda bugün

Muhtemelen bi sevgili yapıp ciddiyete binmeden boşanmayacaksınız ne olursa olsun evliliğinizi yedekde tutuyorsunuz ne saçma

46 beden olman seni ozguvensiz yapiyorsa evet engel olur. Ne kilolular var isveli cilveli, kadın gibi kadın. Ben 38 bedenim 2 kilo alsam elbise giymem yakismiyor diye, kabuguma cekilirim. Boyle olmamak lazim. Bedenini kabul et

Aynen duygusal aclık yasıyorum duygusal aclıgı yemenin verdiği mutlulukla aşmaya çalışarak bu kilolara cıktım
Sorunu bulmak onemli ,yemekten farkli aktivitelere biraz yogunlasmak mümkün degil mi?Belki boyle boyle cozülur .İlk etapta bi erkekle.degil de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…