- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Evliyim demiyorum sonucta illaki bosancaz yani bosandım diyorum
Nasıl 42 sınızyağ kas oranına göre değişiyor bu bende 165 boya 90 kiloyum 42 giyiyorum
Aynen duygusal aclık yasıyorum duygusal aclıgı yemenin verdiği mutlulukla aşmaya çalışarak bu kilolara cıktımBana duygusal aclik yasiyorsunuz gibi geldi.Sevmeye ve sevilmeye ihtiyaciniz var ama dogru yerde ve dogru zamanda.Kilonuza sebep de,ruhsal durum mu bilemedim.Bunu kendi hayatimda da yasamistim cünkü.Kendi psikolojiiniz icin bi nebze kilo verirseniz hem siz saglikli olursunuz.Hem daha saglikli iliskiler kurarsiniz.Dis gorunuse bazi erkekler oyle takiyor ki,boydan fotografi o yüzden istiyor.En bastan görsün diye.Bazi erkekler,haddini aşıp fiziksel gorunume de laf ediyorlar.Bunu da en bastan engellemek lazim.Hem dış görünüse dikkat ederek,hem de bos kafali ,görunüş meraklisı erkekleri en bastan eleyerek.Sizin goruseceginiz insana ayrica dikkat etmeniz lazim.Malum üc tane evladınız var
Eşinizin ne dediğinin ne yaptığının önemi var mı? Kağıt üzerinde de olsa evlisiniz, karşınıza biri çıksa evli olup da onunla birlikte olduğunuz için sizi ciddiye alır mı gerçekten?Esim olcak kisi hala evli oldugumuzu kabul etmiyo kagit ustunde evliyiz o bisey degil diyo hatta git kimi bulursan bul hursun diyo ki kendide baskalariyla oluyo
Hala ayni fikirdemsiin
46 beden sevgili olmaya değil ama sevgilinizle en güzel zamanlarınızı , özgürce yaşamaya engel bence. Düşünsenize kilodan dolayı sağlığınız tehlike altında, dilediğiniz gibi yürüyüş yapamayacaksınız.
Sevgili bulmak için değil ama sağlığınız için acil kilo vermelisiniz.
Sonradan hic sikayet ettimi kilo ver falan dedimiben 52 bedenim eşim beni 46 bedenle sevdi
diyo da ben tınlamiyorum. evlendikten sonra hamilelik sonrasi çok kilo aldim.Sonradan hic sikayet ettimi kilo ver falan dedimi
Teşekkür ederimCuk diye oturan yorumlarda bugün
sevgili edineceksen erkekler bıngıl bıngıl hatunları sever zaten.Sizce?
sevgili edineceksen erkekler bıngıl bıngıl hatunları sever zaten.
valla bilmem..adana da balık etli kadınlara kızlara bıngıl bıngıl derlerBıngıl deyince jöle kıvamı geldi aklıma
Sağlığı için 40 bedene filan düşsün bari,gaz vermeyin eskiden selülite bıngıl derlermiş sanırın
Gunde kac kalori yemeliyim bilen varmı
Sorunu bulmak onemli ,yemekten farkli aktivitelere biraz yogunlasmak mümkün degil mi?Belki boyle boyle cozülur .İlk etapta bi erkekle.degil deAynen duygusal aclık yasıyorum duygusal aclıgı yemenin verdiği mutlulukla aşmaya çalışarak bu kilolara cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?