47xxx kromozom taşıyıp çocuk sahibi olan varmı?lütfen yazın!

anggel

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
804
45
323
ben altı yıldır uğraşıyorum 4 tane normal hamile kaldım kaybettim...en son pgd tanılı tüp bebek yaptırdım embriyolar genetik teste girdi ve 45x turner sendromu çıktı.transfer iptal oldu.zaten 6 yumurtam vardı bunların ikisi iyi gibiydi yani 8 hücreli hale geldiler.pgd yapıldı ve eksik kromozom çıktı.eğer benim gibi olup çocuk sahibi olan 1 kişi bile varsa lütfen hikayenizi yazın.umut olun bana lütfen...benim gibi olan insan sayısı az ama 1 kişi bile varsa yardımcı olun.benim gibiler anne olamıyor genelde ama tabi Allah bilir...

merhaba,
konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama yineden yazmak istedim bendede 100 hücrede yapılan incelemede %3 45x - %97 46xx mozaik turner çıktı. dr. net bir şey söylemedi normal yolla hamile kalırmıyım kalırsam yine bebeğimi kaybedermiyim pgt tüp bebekmi yaptırmalıyım ne yapacağım diye düşünüyorum... başına böyle bir şey gelip sonradan bebeğini kucağına alan kimse yokmu acaba...

Son düzenleme:
merhaba,
konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama yineden yazmak istedim bendede 100 hücrede yapılan incelemede %3 45x - %97 46xx mozaik turner çıktı. dr. net bir şey söylemedi normal yolla hamile kalırmıyım kalırsam yine bebeğimi kaybedermiyim pgt tüp bebekmi yaptırmalıyım ne yapacağım diye düşünüyorum... başına böyle bir şey gelip sonradan bebeğini kucağına alan kimse yokmu acaba...

merhaba filiz benim Allahın izniyle çok sağlıklı bir bebeğim oldu şuan 18 aylık...doğal gebelikle oldu...

Back
X