4aylik bebek kilosu

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Kizlar 4ayin icinde kizim var huzurduzlugu icin doktora gttik buyuk abdest ve idrar ultrason istedi kilisuna bkti 7kilo bise demedi bunlari yaptir oyle gel dedi kuzimib gelisimi kotumu sadece anne sutu aliyo

3400 dogdu ewet idrarinda iltihap cikti kucucuk cocuga antibiyotik istemeyerek:-( gelisimi iyi dedi oyusden karin agrisi oluyomus isalide var buda tetikliyomus

İlk ay 4500 du ikinci ayda 6000 di ucuncu ayda 6300 suanda 7iste

tatlım kilosu gayet iyi hiç endişe yapma sağlıklı olsun da kilo önemli değil. unutma kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmez :)

benim kızım da dün tartıldı 6200 olmuş bana az geliyordu ama doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi. ben de günde bir kez pirinç unuyla mama yapıp vereyim diyorum ama bilmiyorum doktor da verme dedi

Evet maş gayet güzel kilosu. Benimki 8.200 fakat iri bir bebek doğduğu zamanda da öyleydi.4.5 aylık şu an

Ya bnde artik ek gidaya gecsem diyorum yaa azar azar.corba falan olurmki

Canim iste 4bitti 5e girdik sen nasil veriyon mamayi sekerlimi

Mama şekersiz. Bugün gittim doc.a.
Ev yoğurdu verbilirsin dedi. Sütü de hazır olmayacak ama. Elma püresi elma suyu verebilirmişim. Sabah kahvaltı yaparken ağzına bi çimdik beyaz peynir bi çimdik iyi pişmiş yumurtanın sadece sarısını verebilirsin dedi. Tat olarak gelişmesini de sağlar.

Anladim bu sekersiz pirinc unu denedinmi sen peki ari mama falan var ondanmi

Denemedim henüz ama alıcam yarın. Azıcık vermek iyi olur. Verince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…