canım aynı ev olmaz ki ben evlılıgımı oyle hayal etmedim o ne kadar anamla yasıcan desede benım annem babam mani olur cunku onların bu kaynana gelin ilişkisinde dili yandı benimde tecrubeyı tecrube etmem ahmaklık olur diye dusunuyorum. siz birbirinizi ne güzel cekıyosunuz oyle benim gibi bırak gitsin falan demeıyosun :)) birbirinizi hic sıkmayın agır olmasın yasaklarınız sartlarınız surtlarınız ben cok yıpranıyorum bu cocukla :s
malesef aynı okul tercıh ettm sakarya yazcam bu sene gelırse gıdıcem burayı dondurucam. nasıl yontuyum anamm bi kafası var masallah dedigim dedik kac kere denedım olmuyo cocuk gibi istemedigini alınca hevesı kacıyoo :S Allah bozmasın ayırmasın sizi eger sevıyosan ve sevıldıgıne emınsen korkma canım
ama herkes aynı degildir sanmam içim skıldı bunlları okuyunca
ben gördüğümü ve duydugumu söyledim, moralini bozmak için değil... ama bu ihtimalleri de bil yani, günahları boyunlarına ama oraya giden erkekler ( kızlarda o kadar yaygın değil) sütten çıkmış ak kaşık gibi dönmez, illaki gece hayatını merak edip gider, gidince de bir şeyler yaşanır, muhafazakar geçinenler bile orada mübah sayıyor bu işleri, ha orası geçici bir hevestir, dönünce seninle yine ciddi düşünüyordur, eninde sonunda dönüyorlar ne de olsa.
asi85 senin dediklerini banada çok dediler kimseyi dinlemedim deli gibi güvendim ve inanırmısın ayrıllalı yani aldatıldığımı öğreneli 4 ay oldu ben daha yeni yeni inanmaya başladım aldatıldığıma herşe ortada olmasına rağmen içim yeni inanıyor o melek yüzlünün yaptıklarına şeytannn :)
Valla ben kendimi yerine koyamadığımdan yardımcı olamıyorum , yapıp yapmama meselesi degil oldu o gitsin yurtdışına ben gideyim tatile spora kmse kimseyi merak etmesin adamı götürüyolarmı orda bilmeden rahatca takıl varmı böyle bişey ya :) Ben ki kıskançlığımı belli bile etmem kızar diye ona ragmen gidemez gidiyosada bitirmeyi göze almıştır gelmesin boşuna :) Sen git bakalım tek başına kabul edicekmi ?
Güven konusu çok önemli aslında ama ben olsam gitmesine izin vermezdim karar senin tabiki.
canım merhaba bizde yaklaşık üç yıldır birlikteyiz şimdi aynı ünivdeyiz oda muhendislik okuyo:) erasmusla gitmek istiyor gitmek zorunda geleceği için geleceğimiz içinmrb kknün güzeel bayanları:) dün bende aranıza katıldım ve katıldıgım gbi heemmmencecik baslık açtım:) benim3yıldır süren çok güzel bir ilişkim var cok sevip seviliyorum çok iyi anlaıyoruz tabiki arada tartışmalarımız var ve o tartışmalrdada ikmizde natçı oluyoruz ve birbirimizi görmeden barışmıyoruz sonrada kızıyoruz niye ugraşmadın neden msj atmadın diye..ikimizde aynı ünivdeyiz erasmus diye bi program vardınot ortalaması ve ingilizcesi gayet iyi oldugu için istedi ben hep yok diyordum ama sonra düşündüm ilerde pişman olup beni suçlarsa bu yükün altından kalkabilir miyim?diye ve tamam dedim basvurusunu yaptı kabul oldu polonyaya gidicek 4bucuk aylıgına istemeye istemeye gönderiryorum benmle konuştu okudugu bölüm(mühendislik) itibariyle ilerde iş imkanını 1 derece daha artıracagını dilini geliştirecegini boş olarak mezun olmak istemedigin beni ok sevdigini ve ilerde istedigimiz bir hayat için ailemin karşısına kendine güveni tam bi şeklde çıkması için bunu yapması gerektigini vs vs konuştuk.ben ona cidden güveniyorum bu ana kadar hiç bir yanlışı bile olmadı ve kafasını kaldırıp tek bi kıza bile bakmaz çok efendi bir cocuk kız cevrsi yok zaten..benim yakın arkdaşımda polonyaya gittigi için nasıl bi ortamı oldugunu az cok biliyorum ve bu beni azda olsa tedirgin ediyor sevglim diye demiyorum hoş çocukta:)kişiligi saglam ama oraki ortama kapılmasından korkuyorum...ve biz hiç bukadar ayrı kalmadık ben onun özlemiyle nasıl baş edecegim bunu ona söyleyince kızıyor bana kalanamı zor sanıyorsun gidenin içi hiçmi acımıyorfalan diye. sevgilimi üzmekte istemiyorum kızlar nasıl düşünmem gerektiini bilmiyorum.
kızlar o mucize gerçekleşti ve aşk gidemedi yanımda...bencilce bişey bu sviniyorum ama gno geldi ve dönemi uzamadı gitseydi uzucaktı 1 yılı :) mutlumuyum evet çokk aşktan uzak kalmamış oldum onu cok seviyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?