4buçuk aylıgına yurtdışına gidiyor..:(

canım aynı ev olmaz ki ben evlılıgımı oyle hayal etmedim o ne kadar anamla yasıcan desede benım annem babam mani olur cunku onların bu kaynana gelin ilişkisinde dili yandı benimde tecrubeyı tecrube etmem ahmaklık olur diye dusunuyorum. siz birbirinizi ne güzel cekıyosunuz oyle benim gibi bırak gitsin falan demeıyosun :)) birbirinizi hic sıkmayın agır olmasın yasaklarınız sartlarınız surtlarınız ben cok yıpranıyorum bu cocukla :s

ve biliçli insanlarsınız sanırım istanbulda okuyorsunuz bilmiyorum böyle düşünmesi tuhaf ama seviyorsan yontabilirsin tabikide..ben çok sseviyorum çkda seviliyorum ama birbirimizi idare etsekte sanki gitcek hberşey bokzulcak gibi geliyor burdaki yorumlarda içime kuşkuu düşürdü:S

malesef aynı okul tercıh ettm sakarya yazcam bu sene gelırse gıdıcem burayı dondurucam. nasıl yontuyum anamm bi kafası var masallah dedigim dedik kac kere denedım olmuyo cocuk gibi istemedigini alınca hevesı kacıyoo :S Allah bozmasın ayırmasın sizi eger sevıyosan ve sevıldıgıne emınsen korkma canım

sizin kaç zamandır devam ediyor..?canımm yaa umarım düzelir arnızz kaçıncı sınıfsın gitmek için gitme yaa kıs ondan göndermek istiyosun

ben 2. sınıf o 3.sınıf kolejde de beraberdık 4 sınıfa kadarda unıde cıkmaya basladık 10.ayımız oldu bı gecmısımız var yınede. umarım bugun 3.gun ve hala msj atmadı atmıcakta bende atmıcam ve asla konusmucazda bu ilişkide böyle noktalanacak. herkes dengesiz diyor ben duzeltmeye calıstıkca benide bozuyor o yzden akısına bıraktım bende sonu boyle oldu malesef

ama herkes aynı degildir sanmam içim skıldı bunlları okuyunca

ben gördüğümü ve duydugumu söyledim, moralini bozmak için değil... ama bu ihtimalleri de bil yani, günahları boyunlarına ama oraya giden erkekler ( kızlarda o kadar yaygın değil) sütten çıkmış ak kaşık gibi dönmez, illaki gece hayatını merak edip gider, gidince de bir şeyler yaşanır, muhafazakar geçinenler bile orada mübah sayıyor bu işleri, ha orası geçici bir hevestir, dönünce seninle yine ciddi düşünüyordur, eninde sonunda dönüyorlar ne de olsa.

cnm beni sakın yanlış anlama ama kendinde kaptırma. benim şrfsiz sevgilim 6 aylığına gönderdim. ve o sadık deligibi seven insan ilk gittiği günden beri beni aldatmış defalarca farklı deneyimlerle birlikte olmuş ve 6 aylığına gidiyorum dedi dönmedi 3 yıl dr. ve her 6 ay geçtikçe uzatttı. kendimi gelştireyim bu fırsat kaçmaz bende bizim için uğraşrum derdi ama meğer ne haltlar yemiç o vicdanlı Allah inancı olan kişi. bende derdim gönderiyim ilede başıma kalkmasın seni yüzünden gidemedim demesin die sırf cinsenllik için en iyi erkek bile bozuluyor eğer o cinselliği senle yaşayamıyorsa bide yurt dışında onlar için normal zaten en namuslusu bile dayanamıyor. ve sonunda ne mi oldu ben aldatıldığımı gittikten 3 yıl sonra öğrendim hergün telde görüşmemize rağmen web den görüşmemize rağmen 3 ayda bir yanıma gelmesine rağmen asla hissettirmedi öylede şeytan işte. ve aldattığı kızdan öğren dim o kızda beni aldattığını biliyormuş birlikte oyun oynamışlar. biz amusluyuz ya garantideyiz sana hissettirmeden senide elinde tutr bağlarlar sonra urt dışı na alışr belkide dönmek istemezler defolup giderler....

kusura bakma lütfen yaşadığım tecrübeyi anlattım dikkatli ol umarım hayrlısı olur. ama aklına şüpe sokarsa o anda bitir sen bitmeden

asi85 senin dediklerini banada çok dediler kimseyi dinlemedim deli gibi güvendim ve inanırmısın ayrıllalı yani aldatıldığımı öğreneli 4 ay oldu ben daha yeni yeni inanmaya başladım aldatıldığıma herşe ortada olmasına rağmen içim yeni inanıyor o melek yüzlünün yaptıklarına şeytannn :)

doğrudur canım, benim yakından tanıdıgım biri gitti ve çevreden gözlemlediklerim de aynı şekilde oldu. geçmiş olsun, hayırlısı olsun diyelim.

Kızlar haklısınız ama gidecek yani yapcak bişeyim yok cok sevıyorum cokda güveniyorum yapacagı tek hatada silecegim ama ben orda haltlar yesin dönsün gönlümü alsını bekleyemem.. 4.bucuk aydan fazla kalamaz zaten 4.sınıf zaten bizim üni yarım dönem tek gönderiyor.. Mutlaka bişiler yapsa fotolar vs belli olur anlarım ben.. Bana cok sadıkk cok ama oraya gidip degişirse yol yakınken görmüş olurum.

Kızlar yokmu sevgilisini gönderipte hala devam eden sadık kalan yokmu anlatın lütfen dıkkat etmem gerekenleri yapmamam gerekenleri rica etsem

Valla ben kendimi yerine koyamadığımdan yardımcı olamıyorum , yapıp yapmama meselesi degil oldu o gitsin yurtdışına ben gideyim tatile spora kmse kimseyi merak etmesin adamı götürüyolarmı orda bilmeden rahatca takıl varmı böyle bişey ya :) Ben ki kıskançlığımı belli bile etmem kızar diye ona ragmen gidemez gidiyosada bitirmeyi göze almıştır gelmesin boşuna :) Sen git bakalım tek başına kabul edicekmi ?

Güven konusu çok önemli aslında ama ben olsam gitmesine izin vermezdim karar senin tabiki.

Güven konusu çok önemli aslında ama ben olsam gitmesine izin vermezdim karar senin tabiki.

ya egitim der bırakırdı oda tabik ama içi içini yerdi anlamaya calısıyor beni ama vizesini beklıo ucak biletini bile ayırttı artık gitmemesi muczlze gibi bişi şimdi yapabılcegim seyler için yardımcı olun bana lütfen gidiyor.. Ayrıca nereye kadar kızlarla asna fisne yapcak diye tutabilirizki erkekleri

canım merhaba bizde yaklaşık üç yıldır birlikteyiz şimdi aynı ünivdeyiz oda muhendislik okuyo:) erasmusla gitmek istiyor gitmek zorunda geleceği için geleceğimiz için
bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama birlikte gidebilmemiz neredeyse imkansız beni tek göndermek istemiyor nasıl olcak ne yapacağız bilmiyorum

Erasmus bu ya eğitim! Tabi ki gidicek.. Söz konusu bile değil izin verip vermemen.. Bu erkekleri bişey yaparlar korkusuyla yanında tutmaya çalışmayı da anlamıyorum yapıcak bi kişilikteyse bırak yapsın da sen de yol yakınken dön.

kızlar o mucize gerçekleşti ve aşk gidemedi yanımda...bencilce bişey bu sviniyorum ama gno geldi ve dönemi uzamadı gitseydi uzucaktı 1 yılı :) mutlumuyum evet çokk aşktan uzak kalmamış oldum onu cok seviyorum:)))

çok sevindim. neden gitmedi peki cnm:)

hayırlısı olsun, gitmemesi hem iyi hem kötü ama en azından sen engellemeden gidemedi bu da bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…