5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

19. haftanın iiçindeyim. hamile kaldığımda 65,5 tum. ilk iki ay içinde kusmaktan 61,5 a düştüm. şimdi 2 kilo aldım bulantılar azaldığı için 63,5 kiloyum. normalde yemek yemeyi çok seven biriyim ama hiç iştahım yok öğünler zıkkım gibi geliyo bana bi de mide yanmam var hiç yemek yemek istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum

Ben kilolu haöilelerdenim 84 hamile kaldım 19haftadayım hiç kilo almadım

Ben kilolu haöilelerdenim 84 hamile kaldım 19haftadayım hiç kilo almadım

Ne güzel bende 72 ile hamile kaldim ama aldım yani genelde az alıyor kilolu kalanlar ben aldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18+1 deyim ve tam 5 kg aldim. Ilk hamileligimde toplam 35 kg almistim ve oglum 1 yasina girdiginde hic kilom kalmamisti. Bunda o kadar fazla almak istemiyorum ama fazla da yemiyorum ki, anlamadim.

20. Haftadaym ve 1 kilo aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar 5-6 aylık hamileyken ne kadar kilo almıştınız?

valla henüz o aylara gelmedim ama hamileliği öğrenmeden 10 gün önce tartılmıştm 64 düm şuan 12 haftadayım 69 um aldım başıımı gidiyorum aslında çokta yemiyorum ama anlamadım ya canım sıkılıyor dokuzuncu ayda tosun olacam gibi :18:

aynen bende anlamiyorum eskisi gibi yiyorum hani hamileyim diye abartmadim ilk aylar hatta dikkat bile ettim ama ne yesem yariyor.. 9 ayda kac kilo alcam cok merak ediyorum nolcakk bu kilolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…