5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

6. aydayım 6 kilo aldım kendimi kontrol etmem lazım çok ağırlaştım ve kilolu hamile kalmıştım şuan 82 kiloyum.

5.ayima giriyorum ve 2 kilo aldm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

22.haftaya girdim bugün 7 kilo aldımBir önceki hamileliğimde 26 kilo almıştım aynı olacam diye ödüm kopuyor

Ben 6,5 aylık hamileyim ve daha 3 kilo aldım.. İlk hamileligmde tam 20 kilo almıştım. Bu sefer byle olmucak sanırım..

26. Haftadayım 8-9 kg kadar aldım. İşin enteresan tarafı yemek miktarım gebelik öncesine göre değişmedi, sadece ilaveten süt içiyorum. Aş falan da erdiğim yok. Neden bu kadar kilo aldım bilmiyorum. Kilolu değilim gerçi ama yine de son 3 aya girerken ya bu aylar çok hızlı alırsam korkusu var.

Benm bi hafta sonra 7 ayım bitiyo.. 1 hafta önce doktora gittim. Henüz 4 kilo almısım ve bebıs daha 1 kiloymuş... Doktorum kilosu iyi diyor ama sanki bana az gibi geliyo. Sizce nasıl bi durum bu ?

ben de 33 haftalık oldum şu ana kadar 3,5 kilo aldım.

26 haftalık hamileyim su ana kadar 5 kilo aldim bunun 2sini son bir bucuk ayda aldim ama iki haftadır ayni kilodayim

Normal canim 27. Haftaya kadar 5.5-6.5 kilo ideal deniyor. OTE="Emrullah bebek, post: 37522106, member: 634064"]:) arkadaslarim ben 55 le hamile 26 haftaligim ve 61 kiloyum sanirm normal dglmi[/QUOTE]
Nor

arkadaşlar bende 18 hafta içindeyim,
44 kilo ile hamile kaldım şuan 51 kilodayım

ama bebişim maşallaah 1,5 hafta önde gidiyor. benim kilolar sadece göbeğimde. gören 6 aylık zannediyor

28 haftam bitti.
56,5 ile hamile kaldım şu an 62,5 oldum.
İlk 4 ay hiç kilo almadım.
Sonra her ay 2 kg almaya başladım.
Toplam 6 kg aldım.
En çok 5-6 ay arası alınıyormuş. Doktor öyle dedi. Yediğin daha çok yarıyormuş o dönem.
Millet az yiyorsun diyor ama bana sorarsan gayet çok yiyorum. Bu kadar yemeye az bile kilo aldım bence.

18 haftalik hamileyim 10 kg werdim 64 le hamile kaldim 54 kg yum hamileligi sıkıntıli gecirdigimden sanirim

ben 28. haftanın içindeyim ve toplamda 10 kilo aldım.. çok yemiyor olmama rağmen kabızlık sebebi ile vücudum kilo tutuyor.. 1 hafta tuvalete çıkmadığım oluyor o sebeple kilo alıyorum çok canım sıkılıyor bu duruma.. doktor ilaç da verdi ama bazen düzenli bazın düzensiz.. düzenli tuvalete çıkınca kilo alımorm çıkmayınca alıorm maalesef bünye meselesi..

Cevaplariniz icin tesekur ederim 39 haftalk gebeyim. Ve hala 61 kiloyum:))
Hepinize hayirli dogumlar diler bebislwrinizi sagli sekilde kycaginza alna
Canim sen cok kilo almissin ama eminim yakismistr hamile likte alinana kilo en gguzel kilo bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…