5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

55 ile gebe kaldım 25 haftamın içindeyim 6 kg alarak 62 kg oldum normalmi acaba

63 kiloyla hamile kaldim 27.haftamdayim su an 68 cikiyorum tartida. Normaldir herhalde 5 kilo o kadar da olsun :)

Ayy canim normaldir herhalde bn hala 61 kiloyum allah saglikli sihatli bebisini kucagina almayi nasip etsin insalah

Kiskanmafbigen, post: 38007380, member: 344861"]yapma yaaaa:) kıskandım şimcik :)[/QUOTE]
Kiskanma canim benim bence hamilelikte alinan kilo cok tatli oluyor kendime bidon yyada patates cuvali diyorum esim balon diyir ve bunlar cok hosusma gidiot bnim karnimda cok cikmadi asermefim kusmadim aksine cok enerjigim:)))hadi biraz daha kiskan:))

Gunerrrr kizicm sana anne oluyorsun kilonu dert etme esinin gozunde eminim dunyanin en mukeml kadinisidr hm farz et bebisin 3.5

Kiskanmafbigen, post: 38007380, member: 344861"]yapma yaaaa:) kıskandım şimcik :)
:)) hain :) ama çok şükür rabbime bebeğime hergün teşekkür ediyorum o benim kahrımı çekiyorda bana hiç kahır olmuyor :))) çokkkk güzel geçirdik 24 haftamızı :)

Mrb ben 2.5 ay arayla hamile kaldım 93 ile kaldım suan 26 haftanın icindeyiz 97.4 geliyorum iyi gidiyoruz doktorumuz öyle dedi hayırlısı

58 le hamile kaldım 5. aydayım 5 kilo aldım. 20 günde 1 kontrole gidiyorum son 2 kontrolde 2 şer kilo almışım. yani 40 günde 4 kilo yani her 10 günde 1 kilo :) Ekmeği azalttım şu aşamada. kahvaltıda birkaç dilim yiyorum yemeklerde yememeye çalışıyorum.

Nedym bayanlar hayirlisi artil bem suan 35 haftlk gebeyim ve 67 kiloyum oglumda 2720 gr.hwrsey cokguzl:)

26. haftadayım 5 kg aldım, şeker ile pek aram yok,
bolca yogurt, ayran, peynir tüketiyorum ve salata.

yine de fazla aldığımı düşünüyorum..

her gün tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…