63 kiloyla hamile kaldim 27.haftamdayim su an 68 cikiyorum tartida. Normaldir herhalde 5 kilo o kadar da olsun :)
Nim her bunye farkli oluyor bn 29 dayim 55 le hamile kaldm 61 oldum bilmemki hesabinibyap artik:)55 ile gebe kaldım 25 haftamın içindeyim 6 kg alarak 62 kg oldum normalmi acaba
yapma yaaaa:) kıskandım şimcik :)Ca
Nim her bunye farkli oluyor bn 29 dayim 55 le hamile kaldm 61 oldum bilmemki hesabinibyap artik:)
Gunerrrr kizicm sana anne oluyorsun kilonu dert etme esinin gozunde eminim dunyanin en mukeml kadinisidr hm farz et bebisin 3.530. haftadayım ve 10 kilo aldım moralim çok bozuk çünkü kilolar asıl son ayda a. Kilo yani genl olar dogan bebklr bu civarda oluyor 1 .t kilo su ve eşi 5 kilo gitti bebek dogunca sisliklrnde 1 kilo 6 kilo birazck diyet kaldi 2 kilo e bide emdurcksin kalmadi kilo:))oky kendini uzme:))patates cuvali:))nıyor.
:)) hain :) ama çok şükür rabbime bebeğime hergün teşekkür ediyorum o benim kahrımı çekiyorda bana hiç kahır olmuyor :))) çokkkk güzel geçirdik 24 haftamızı :)Kiskanmafbigen, post: 38007380, member: 344861"]yapma yaaaa:) kıskandım şimcik :)
Yaa gordunmu bak senin bebis s:)) hain :) ama çok şükür rabbime bebeğime hergün teşekkür ediyorum o benim kahrımı çekiyorda bana hiç kahır olmuyor :))) çokkkk güzel geçirdik 24 haftamızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?