5 kilo aldìm :/arkadaşlar 5-6 aylık hamileyken ne kadar kilo almıştınız?
Bence hicte fazla degil hamileliginde 35 kilo alan bile var bide onlari dusun57 ile kaldım suan 26 haftalik 63 kiloyunm biraz fazla aldim galiba
bana oranla az bile almışsınız 50 kilodan 61 e çıktım ve henüz 5 aylık hamileyim :)ben 50 kilo ile başladım şuan 58 oldum ve 26 aylık hamileyim
biraz fazla aldım galiba
Benim tartildigimi biliyor doktorum soruyor sadece 1 kez tartildim hastanede. Ama aile hekimliğinde ayda kontrol var hem tansiyon hem kilo ölçümü aşılar falan takip ediyorlar. Bende henüz çok kilo almadım. 22.haftalardan sonra bebek kilo almaya doğal olarak annede kilo almaya basliyormus22 haftama girdim, ben de 5 kilo aldım suana kadar ama heran 6 olabilirim.. 52ydi ilk kilom suan 57 olmuşum... dün tekrar cıktım tartıya, sanki bir tık geçmiş 57'yi :) buarada kızlar benim doktorum bana kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi. 4 defa gittim doktoruma, ne kaç kilo oldugumu sordu, ne kilomu ölçtü, ne de ne kadar kilo aldıgımı soruyor.. sizin kilo takibinizi yapıyor mu doktorunuz?
73 kiloyla kaldım canım. ve inan herşeyi yiyorum, tatlısından tuzlusuna hamur işinden daha nelerine. meyveyi çok tüketiyorum.Oben 84 kaç kiloyla hamile kaldın ki? ve nasıl başardın kilo almamayı? Cevap yazarmısın merak ettimm:)) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?