5-6 aylık hamile olanlar ne kadar kilo aldınız?

24 haftalik hamieyim 53le hamile kaldim 50 ye.kadar dustum suan 56 kiloyum cok az aldim sanirim ya

Ben 7 aylik hamile iken hep nekadr kilo olicm diye dusunuordum simdi hic dusunmuyorum cunku kilo almak kacinilmz oluyor gebelukte

ben 50 kilo ile başladım şuan 58 oldum ve 26 aylık hamileyim
biraz fazla aldım galiba

Bende 5 aylık hamileyim, 58 kiloyla hamile kaldım, şimdi 62 oldum, çok şişko oldum bennnn yaaaa, (

3 kilo aldim canim ama zaten cok kilolu basladim, haliyle kalori artisi cok olmadi, zaten cok yiyordum bir dahaki hamileligime baya kilo vererek baslayacagim cok pismanim.

ben 50 kilo ağırlıgındayeken birden kilo almaya başladım gebeliğimi ögrendiğimde 57 kiloydum( 3 haftalıkken öğrendim)5. ayımda ve 61 kiloyum şu an hiç ekmek hamurişi tüketmiyorum .Ama dışarıdan bakıldığında anlaşılmıyor ki hiçkimseden kilomla ilgili tek bir söz duyuyorum çok ilginç :)nırmalin üstüne çıktığım kesin dikkatli beslenerek telafiye çalışıyorum :) günlük meyve suyumu proteinimi alıyorum hamur işi ekmek yerine kepekli bulgur tüketiyorum umarım hmailelik sonunda bir duba olmam

20 haftalik hamileym 7 kilo aldm simdiden bilmiyorm dogumda ne olur

26 haftalık hamileyim 3 kilo verdim 3 kilo aldım :))) yani elde var sıfır kilo. ama drum bunu bile beğenmedi. kilo alışın idare eder dedi. yuh daha ne olsun die ağzımdan kaçıverdi

Oben 84 kaç kiloyla hamile kaldın ki? ve nasıl başardın kilo almamayı? Cevap yazarmısın merak ettimm:)) :))

58,5 ile hamile kaldım. 21+3 haftaligim bugün. 3kilo aldım henüz. Ilk zamanlar beslenemiyordum bulantı dan. şimdide istahim kesildi

22 haftama girdim, ben de 5 kilo aldım suana kadar ama heran 6 olabilirim.. 52ydi ilk kilom suan 57 olmuşum... dün tekrar cıktım tartıya, sanki bir tık geçmiş 57'yi :) buarada kızlar benim doktorum bana kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi. 4 defa gittim doktoruma, ne kaç kilo oldugumu sordu, ne kilomu ölçtü, ne de ne kadar kilo aldıgımı soruyor.. sizin kilo takibinizi yapıyor mu doktorunuz?

Benim tartildigimi biliyor doktorum soruyor sadece 1 kez tartildim hastanede. Ama aile hekimliğinde ayda kontrol var hem tansiyon hem kilo ölçümü aşılar falan takip ediyorlar. Bende henüz çok kilo almadım. 22.haftalardan sonra bebek kilo almaya doğal olarak annede kilo almaya basliyormus

Oben 84 kaç kiloyla hamile kaldın ki? ve nasıl başardın kilo almamayı? Cevap yazarmısın merak ettimm:)) :))
73 kiloyla kaldım canım. ve inan herşeyi yiyorum, tatlısından tuzlusuna hamur işinden daha nelerine. meyveyi çok tüketiyorum.

ay ben de hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam hamilelik ten sonra da aynı şekilde yiyorum, ama işte yediklerim. Çuk dıye kalıyor erimiyor, Allhtan tatlıyla aram yok yoksa ne olurdu bilemiyorum, sen şansli hamilelerdensin yediklerim. Kalmıyor gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…