dram değil yaşadığımı ve olanı söylüyorum. neyse şuan ki durumum ve anlattığımdan sonra yapmam gereken belli. bunu söyledim çünkü altında yatan sebeplerde olabilceğini anlatmaya çalıştımikide bir beni yerin dibine sokun diyosun da hangimiz yerinde dibine soktuk seni? istediğin buysa yaparız ne demek..
bak konuna inanıyorum hatta şu msjından sonra sahte olmasını ümit ediyorum ama bilmiyorum ya taciz falan,konuya dram üstüne dram ekleniyo sanki
cinsel anlamda hayır diyememeyi kast etmedim aslında yani şunu yapma şunu giyme şunu etme dendiğinde hep kabul ettim ilişkilerde kurulan sözde kurallara(!) karşı çıkamadım sadece yapmak zorundaymışım gibi hissettim olması gereken buymuş gibiYaşadığınız tacizden sonra erkeklere hayır diyememeniz ilginç geldi bana.
Böylesi bu durumda bir erkeğe dokunabilmek bile çok zor olmalı diye düşünürdüm ben.
Kisa ve net: ayrilErkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorumNe yapmayı düşünüyorsun?
Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorum
annen ilk önce şok olacak, kızacak, bağıracak, haklı yere ama sonunda affedecek o bir anne.. sizi bırakmayacak yanınızda olacak tek yegane kişi.. güçlü olmalısın...Bugün istanbula dönücem sınavlar bitmedi ama bu durumda daha fazla zaman kaybedemem. Anneme anlatıcam ama nerden başlıcam nasıl söylicem rahat rahat utanmadan nasl anlatıcam bilmiyorum
Teşekkür ederim. Ama yemin ederim yaşadıklarımın hiçbiiri yalan değil sadece hayatımda ilk defa birilerine içimi döktüm olayı sınırladım önceden yaşadıklarımla zaten kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum inşallah güçlü olup kaliteli bi kadın olabilmeyi becerebilirimburadaki hiç kimse senin kötülüğünü istemiyor.. aslında sana yapılanı hazmedemiyoruz çoğumuz.. sana yüklenmemiz onun için..
şuandan itibaren yeni kararlar al ve uygula, hiç kimse senden daha değerli değil.. ailenin yanına git bu adamdan kurtul ilk önce daha sonra hayatına yeniden yön ver ve bu hatalara yeniden düşme...
Ben artık gerçekten beklemek istemiyorum bu psikolojiyle kaç sınavım iyi geçti ki zatensınavların bitene kadar bi kız arkadaşında kalsan sonra gidip anlatsan daha doğru olmaz mı?
üniversitede okuyan bir kız ne yapacağını çık iyi bilirdi aslında. gidip darp raporu alırdı. polise başvururdu. onu anasından doğduğuna pişman ederdi. hoş ilk dayakta bitirirdi olayı. 6cısında değilErkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...
Haklısınız ama iradesiz cesaretsiz olunca bazen insan kör sağır kalabiliyo olaya kızıyorum kendime.. Hemde çoküniversitede okuyan bir kız ne yapacağını çık iyi bilirdi aslında. gidip darp raporu alırdı. polise başvururdu. onu anasından doğduğuna pişman ederdi. hoş ilk dayakta bitirirdi olayı. 6cısında değil
Ben artık gerçekten beklemek istemiyorum bu psikolojiyle kaç sınavım iyi geçti ki zaten
iyi bundan sonra kişiliğini ezdirme. elin heriflerine,ben buyum işine gelirsee demeyi bil. ve edirneden git. istanbula gel. o okulu bırak. o adam sapık peşini bırakmaz. sınava çalış ve istanbulda bir yeri kazan.cinsel anlamda hayır diyememeyi kast etmedim aslında yani şunu yapma şunu giyme şunu etme dendiğinde hep kabul ettim ilişkilerde kurulan sözde kurallara(!) karşı çıkamadım sadece yapmak zorundaymışım gibi hissettim olması gereken buymuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?