5 ay hergün ölmek..

23 yaşındasın daha
o adamı bırak artık canım.. üzülme
o barlardaki kızlar mı ona eş olacak ? onlar mı onu mutlu edecek
oda seni üzmek için yapıyor
bunu başarıyo da
başarmasına sen izin veriyosun
sen edebinle namusunla yaşa
bırak herkes kendi değeriyle kalsın
belki bunları yapmak zor ama neden yapamayasın ?
barlara gidecek, kız arkadaşlar edinecek ?
peki nereye kadar ? sen eminim bu sefer düzgün bir adamla yuva kurup çocuklarınla muhteşem bir hayat süreceksin
:)

Öncelikle çok üzüldüm allah kolaylık versin derdi veren allah dermansız bırakmaz sadece biraz zamana ihtiyacın var elbette ki üzülceksin sonucda eşim dediğin hayatını üzerine kurduğun insandan bahsediyoruz ama kendi ağzınla anlatıyosun değmiceğininde farkındasın bunları sana yaşatan ve bu davranısları sergileyen insan için bunlar fazla öncelikle onun ailesiyle irtibatını kesmeni tavsiye ederim zira canın daha fazla yanıcak içindeki kırgınlıkta zamanla geçicektir sadece baska seylerle ugrasmaya calıs..

5 ay olmuş yaşadıklarına ve beş aydır ayrısın gerçek seven için çok büyük bi zamn Allahım sabrın versin ama inana bana arayarak mesaj çekerek beyfendiyi bulunmaz hint kumaşı yapıyorsun sen yolunu çizmene bak eğerr seviyorsa zaten arkandan gelir

senin bu yazını okuyunca nedense aklıma bu şiir geldi

hayatım kayınvaliden niye hala arıyor? Amaç ne? Tamam seviyor anlıyorum ama bu inan senin bu olayını atlatmana büyük engel.

bende bilmiyorum beni çok seviyo biliyorum ama onun sevmesi yetmiyo tabi beni çok özlemiş sesimi duymak istemiş oda ağladı bende sonra ben çok net ve kararlı bi tavırla konuştum ondan konu falan açtı ben artık onun hakkında konuşmak istemiyorum ben yolumu çizdim önümde çok güzel bir yol var ve artık o yolda yanımda oğlunuza yer yok dedim.biliyorum üzdüm ama bunu yapmam gerekiyordu kandilleştik kapattık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…