- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
evet çok sevdi kayınvalidem beni bende onuanlaşmalı boşandık evet.ilk sayfada yazdığım gibi ben boşanmak istemediğimi söylediğimde sen benim için allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmese ne olur dedi bana bunu duyduktan sonra bana düşen oraya çok güçlü bir şekilde gidip bitirmekti öyle de yaptım.hatta mahkemeden 1 gün sonra mesaj çekti nasılsın nasıl hissediyosun falan diye.bende gayet iyiyim dedim ayrıca bunca zaman nasıl hissettiğimle çok ilgiliydin ya bundan sonrasını neden merak ediyosun diye tersledim arkadaş kalmak istediğini söyledi kesinlikle reddettim koca olamayan adamın arkadaşlığını napıyım :-/
Canım boşandıktan sonrada mesajlar atmışsın anlaşılan.Bence kendine artık dur de...Biliyorum çok zor severken ayrılmak.Hak edene hak ettiğini vereceksin ki değer göresin.Seven insan sevdiğine kıyamaz.Demekki eski eşin bitirmiş kafasında gönlünde..Yoksa bukadar aşağılayıcı sözler edilirmi? Bende aynı şeyleri yaşadım sayılır.Eşimde hep facede kadınlara abone olmalar tatillere çıkmalar.Neler neler..Ama birgünde arayıp bişey demedim 11 aydır susuyorum.Boşvermeye bak canım o kendi değeriyle kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?