• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ay hergün ölmek..

hayatına ciddi anlamda birini soktuğu zaman ne kaybettiğini anlayacak zaten o zamanda bende bitmiş yani çok geç olmuş olacak.
Bana diyor ki beni bi bırak 3-5 sene ayrı duralım zamanı geldiğinde ikimizde aynı yerdeysek (yani ikimizde evlenmemiş olursak) oturup konuşuruz..nasıl bir mantıktır bu ya !!

Çünkü siz onun için şu anda ceptesiniz.
Yaptıklarınızla da ondaki bu duyguyu güçlendiriyorsunuz.
Hadi biraz rol yapın.
Acınızı içinize gömün. Birşey olmamış gibi davranın.
Acı yaşamayın diyemeyeceğim içinizde yaşayın acınızı. Kimseyle konuşmayın bukonuları.
Büyütmekten başka bir işe yaramayacak çünkü.
Değişiklikler yapın hayatınızda. Çalışmıyorsanız gidin çalışın. Her sabah makyajınızı yapın.
Abartmadan mutlu olmaya çalışın.
Ve onu hiç aramayın. Yoksayın.

boşanma gibi bi acıyı yaşamadım, allah yaşatmasın.. Bunun için ne söylesem hariçten gazel gibi olacak ama bu tip ayrılı barışı bol, ayrılınca acı veren barışınca tutkuya dönüşen ve mütemadiyen bu durumları yaşayan ilişkiler çok sağlıklı olmuyo maalesef. Eşiniz sizi bi zamanlar eminim çok sevmiştir (muhtemelen ilk aşkınızla evlendiniz, siz de onun için öyleydiniz) ama aşk bittiği zaman sevgiye ve saygıya dönüşmüyosa durum çok vahim bi hale geliyo. Eşinizin aşkı bitmiş, saygısı da siz onun peşinde koşturunca tükenmiş, yani biraz keninizi o pozisyona getirmişsiniz. Barlara gidip inadına bi şeyler yapmasına gelince: Size inat bi şeyler yapması aslında yanlış anlamayın sizi kaale aldığı anlamına geliyo (aksini iddia etse de) . Aramayı bırakırsanız bi gün dank edecektir ama artık bunlar sizi ilgilendirmesin bence. Arkadaşların dediği gibi kendinizi sosyalliğe verin ve destek alın. En büyük tesellinizse çocuğun olmayışı olsun. Geçmiş olsun

çok saol canım.bende öyle düşünüyorum.
Hatta bi araba reklamı varya bir araba görürsün çok beğenirsin elde edersin hevesin kaçar falan..bunu bir kız görürsün elde edersin çok geçmeden hevesin kaçar..bir kız görürsün hayal edersin elde edersin hevesin kaçar..sonra bir kız görürsün çok beğenirsin ağzına s.car vazgeçemezsin yazmış face'e bunu gördüm cidden midem bulandı..tepki gösterenler olmuş onada bir arakadaşta gördüm beğenip yazdım falan demiş.sen şuan bekar bir adam olsanda geçmişine saygın olsun en azından dimi ama :-/

çünkü siz onun için şu anda ceptesiniz.
Yaptıklarınızla da ondaki bu duyguyu güçlendiriyorsunuz.
Hadi biraz rol yapın.
Acınızı içinize gömün. Birşey olmamış gibi davranın.
Acı yaşamayın diyemeyeceğim içinizde yaşayın acınızı. Kimseyle konuşmayın bukonuları.
Büyütmekten başka bir işe yaramayacak çünkü.
Değişiklikler yapın hayatınızda. çalışmıyorsanız gidin çalışın. Her sabah makyajınızı yapın.
Abartmadan mutlu olmaya çalışın.
Ve onu hiç aramayın. Yoksayın.

aynen öyle canım.çalışıyorum o sıkıntılı dönemde işimden de olmuştum :( boşandıktan sonra işe girdim ve çok güzel bir işim allahıma şükürler olsun..beynimde de bitirebilsem hiçbir sorun kalmayacak..

konuyu kızkardeşimle okuduk samimiyetle diyebilirim ki içimiz burkuldu. tabi sizin adınıza bir açıdan da sevindik iyi ki bir bebeğiniz olmamış bu evlilikten.şanslı olduğunuzu unutmayın siz Allah'a şükrederken, bırakın O; barlarda sızıp kalsın şuursuzca, o eğlenmiyor daha da batıyor yaşamın dibine dibine ne yazık ki ,onun özenilecek bir hayatı yok, tek gecelik ilişkiler ve içkinin içersinde debelenip duran bir adam özlenmez!...kendinizi toplamaya çalışırken en büyük gücü Allah'tan alırsınız bunu hiç unutmayın! şu mübarek cuma gününde dilerim ki Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
aynen öyle canım.çalışıyorum o sıkıntılı dönemde işimden de olmuştum :( boşandıktan sonra işe girdim ve çok güzel bir işim allahıma şükürler olsun..beynimde de bitirebilsem hiçbir sorun kalmayacak..

Beyninizde bitirebilmeniz için zaman gerekiyor başka birşey değil.
Ve terapilerinize devam edin. Çok faydasını göreceksiniz. Atlatmanız daha kolay olacak.
Yaşadıklarınız kolay değil ki hemen birden unutup, hiçbirşey yaşamamış gibi olmak.
Eşiniz bunu yapıyor çünkü onun için evliliğe saygısı olmayan bir adam. Evliliğine ve size.
Öyle büyük acıları unutuyor ki insanlar, siz de unutacaksınız.
Bu arada kendinize baktıkça daha iyi hissedecek ve süreci kısaltacaksınız.
salmayın, bırakmayın kendinizi...

konuyu kızkardeşimle okuduk samimiyetle diyebilirim ki içimiz burkuldu. Tabi sizin adınıza bir açıdan da sevindik iyi ki bir bebeğiniz olmamış bu evlilikten.şanslı olduğunuzu unutmayın siz allah'a şükrederken, bırakın o; barlarda sızıp kalsın şuursuzca, o eğlenmiyor daha da batıyor yaşamın dibine dibine ne yazık ki ,onun özenilecek bir hayatı yok, tek gecelik ilişkiler ve içkinin içersinde debelenip duran bir adam özlenmez!...kendinizi toplamaya çalışırken en büyük gücü allah'tan alırsınız bunu hiç unutmayın! şu mübarek cuma gününde dilerim ki allah yardımcınız olsun...

çok teşekkür ederim canım bende başka hemcinslerimin canı yanmasın diye detaylıca paylaşıyorum yaşadıklarımı.belki bir yerde aynı şeyi onlarda yaşamıştır sonuçlarını görsünler diye.evet canım rabbim büyük gecesi gündüzü belli olmayan düzensiz bir hayat insanı uçuruma sürükler.benim yapmam gereken tek şey oturup izlemek artık.zaten çok yüklü bir borcu da var patronları bu borcunu karşılayıp verdikleri parayı geri almayıp hibe sayacaklarmış kim yapar bu zamanda bu iyiliği birine allah aşkına gülüyorum artık sadece

öncelikle allah yardımcınız olsun eminim çok zordur ama çok erken evlenmişsiniz yaşanız da çok genç imkanınız varsa biraz memlekete ya da ne bileyim size iyi gelecek bir tatile vs gidin mümkünse telefon internet olmasın kısa bir süre de olsa hayatınızda, bu iki faktör ayrılık acısını tetikliyor sanırım ama bir arkadaşımız da yazmış hoşuma gitti kimsenin yeri doldurulmaz değil emin olun çok iyi insanlar cıkar karşınıza bunu söyleyenlere bile kızabilirsiniz o benim eşimdi başkası olamaz diye ama olacak karşsınzdakiyle ömür geçmez şimdi seviyorsunuz (kaçıyor ya size öyle geliyor bütün arsızlıklarına ragmen kendine bağlamış ) bu adam size üzgünüm ama değer vermiyor her gece bir yerde diyorsunuz özlediği hayat dönmüş zaten bu saatten sonra ondan ne koca olur ne ne baba size o kadar kötü cümleler sarfetmiş sadece bunları düşünün biraz kendinizi dinleyin yanlız kalmayın ama mümkünse ,hatta çalıyormusunuz bilmem kafanızı meşul edecek birşeyler bulun zaman herşeyin ilacı inanın buna kimseyi kendinizden çok sevmeyin....

beyninizde bitirebilmeniz için zaman gerekiyor başka birşey değil.
Ve terapilerinize devam edin. çok faydasını göreceksiniz. Atlatmanız daha kolay olacak.
Yaşadıklarınız kolay değil ki hemen birden unutup, hiçbirşey yaşamamış gibi olmak.
Eşiniz bunu yapıyor çünkü onun için evliliğe saygısı olmayan bir adam. Evliliğine ve size.
öyle büyük acıları unutuyor ki insanlar, siz de unutacaksınız.
Bu arada kendinize baktıkça daha iyi hissedecek ve süreci kısaltacaksınız.
Salmayın, bırakmayın kendinizi...

çalışmadan önce hergünüm dört duvar arasında ağlayarak geçti yeterince gözyaşı akıttım bu evlilik ve onun için..
Iyiki beni zorlayarak iş görüşmelerine götürmüşler ki bir işim var şimdi ve ayaklarımın üzerinde durabiliyorum..hergünüm dualarla geçiyo zaten allahım al içimden sevgisini diye birgün oda olacak inanıyorum..

okurken gerçekten çok üzüldüm çünkü bir yuva ne ümitlerle ne seçinçlerle kuruluyor ve sonunda böyle bir şeyin olması gerçekten çok kötü

kendine yeni bir yol çizmenin zamanı gelmiş bence bir silkin ve yeni doğduğunu

hisset ve hissettir kendine yeni uğraş alanları hobiler bul onu düşünmemeye çalış

eminim seni daha da mutlu olucağın bir hayat bekliyor

bunların mükafatını Allah sana vericektir

bunada sabret sadece geçicek birazcık zaman

UNUTMAK.....BELKİ ÇOK ZOR OLACAK,BEYNİNE,KALBİNE SÖZ GEÇİREMECEKSİN AMA İNAN BANA GEÇİP GİDECEK.
ŞU AN BU DUYGULARDA OLMAN NORMAL..... AMA ONUN EGOSUNU ÇOK YÜKSELTMİŞSİN(ARAMIŞ ,MSJ ÇEKMİŞ,ONU UNUTMADIĞINI ÇOOK HİSSETTİRMİŞSİN)
TABİ ONADA Bİ GÜVEN GELMİŞ BEYNİNDE ŞÖYLE DİYOR (ben günümü gün edeyim gezeyim tozayım yeni ilişkilerim olsun vs.sıkılınca elbet bana dönecek biri var)
LÜFEN KENDİNE AZAP ÇEKTİRME
ONU TAKINTI YAPMAKTAN VAZGEÇ
ÖNEMSENMEDİĞİNİ ANLAYINCA SEN İŞTE O ZAMAN GÖRECEKSİN ONUN ACİZLİĞİNİ.............
İŞTE O ZAMAN O SENİ TAKİBE BAŞLICAK AMA SEN UNUTMUŞ OLACAKSIN.
ONUNLA İLGİLİ HERŞEYİ KONTROLDEN VAZGEÇ
HİÇBİR ŞEKİLDE SENİN HAKKINDA BİLGİ EDİNEMESİN(ÇILDIRACAKTIR İNAN)
BIRAK HAYATINI DİLEDİĞİ GİBİ YAŞASIN(Bİ YERE KADAR)
AMA SEN TEDAVİNİ OL VE DİMDİK DUR
SENİN İYİ OLMAN ONA HİÇ İYİ GELMİCEKTİR
BAKIŞ AÇIN AYDINLIĞA DOĞRU OLSUN CANIM
GEÇMİŞE TAKILMA

çok saol canım.bende öyle düşünüyorum.
Hatta bi araba reklamı varya bir araba görürsün çok beğenirsin elde edersin hevesin kaçar falan..bunu bir kız görürsün elde edersin çok geçmeden hevesin kaçar..bir kız görürsün hayal edersin elde edersin hevesin kaçar..sonra bir kız görürsün çok beğenirsin ağzına s.car vazgeçemezsin yazmış face'e bunu gördüm cidden midem bulandı..tepki gösterenler olmuş onada bir arakadaşta gördüm beğenip yazdım falan demiş.sen şuan bekar bir adam olsanda geçmişine saygın olsun en azından dimi ama :-/

doğru.. aslında denecek ya da yapılacak çok şey var ya da hiçbir şey yok.. yaptığımız kadınlar olarak birbirimizin acısını hafifletmeye çalışmak. Allah unutmak gibi bi nimet vermiş çok şükür ;)

okuyunca inan içim parçalandı..sen herşeyini gururunu bu insan için yere sermişssin onun hareketlerine bak!!
ama artık geçmiş bitmiş!!!sende önüne bak!!kötü bi tecrübeydi yaşadığın!!ama öldürmeyen acı güçlendirir insanı...onun inadına hayatta kal,güçlü ol,mutlu ol....

Canım boşandıktan sonrada mesajlar atmışsın anlaşılan.Bence kendine artık dur de...Biliyorum çok zor severken ayrılmak.Hak edene hak ettiğini vereceksin ki değer göresin.Seven insan sevdiğine kıyamaz.Demekki eski eşin bitirmiş kafasında gönlünde..Yoksa bukadar aşağılayıcı sözler edilirmi? Bende aynı şeyleri yaşadım sayılır.Eşimde hep facede kadınlara abone olmalar tatillere çıkmalar.Neler neler..Ama birgünde arayıp bişey demedim 11 aydır susuyorum.Boşvermeye bak canım o kendi değeriyle kalsın.

istenmiyo olmak bana çok ağır geliyor :((

bence sen istenmiyo değilsin istenmeyen kendisi rahat olmak istediğini yapabilmek insanı hür ve özgür yapmıyo önemli olan ahirette özgür günahsız olabilmek sana yaşattıklarının binlerce katını orada fazlasıyla çekeceği için rahat ol ve kendine hep o beni değil ben onu istemiyorum diyerek yaşa Allah sana belki daha güzelini daha çok sevebileceğin birini verecek hakkında hayırlısı olsun :nazar:

çok çabaladım ya çookk..Gururumu ayaklar altına aldım.Kayınvalidem daha düne kadar neredeyse hergün arardı ağlardık telefonda..Benim oğlum bu değil hayatındaki iki kadın ya biri annesi biri eşi nasıl bu kadar üzer diyo hep :( ben seni başkasıyla paylaşmaya dayanamazken o nasıl dayanacak diye ağlıyo kadın :( bir yanım hep eksik diyo anneler gününde dayanamadım aradım telefonumu bekliyormuş zaten.1 hafta sonra abisinin nikahı var.Beni sorduklarında ne cevap verecek.! Acaba biraz olsun yokluğumu hissedip vicdanı sızlayacak mı merak ediyorum çoğu kişi henüz ayrıldığımızı bilmiyor çünkü.. :(

çok çabaladım ya çookk..Gururumu ayaklar altına aldım.Kayınvalidem daha düne kadar neredeyse hergün arardı ağlardık telefonda..Benim oğlum bu değil hayatındaki iki kadın ya biri annesi biri eşi nasıl bu kadar üzer diyo hep :( ben seni başkasıyla paylaşmaya dayanamazken o nasıl dayanacak diye ağlıyo kadın :( bir yanım hep eksik diyo anneler gününde dayanamadım aradım telefonumu bekliyormuş zaten.1 hafta sonra abisinin nikahı var.Beni sorduklarında ne cevap verecek.! Acaba biraz olsun yokluğumu hissedip vicdanı sızlayacak mı merak ediyorum çoğu kişi henüz ayrıldığımızı bilmiyor çünkü.. :(

Canım kaynanana bravo.Seni çok sevmiş belli.Ama iş eşinde bitiyordu.Eşin seni kaynanan kadar sevmemiş.Canım abisinin nikahında hatırlarmı bilmem çünkü hatırlayacak insan bunları yaşatmaz, bukadar hakaret etmezdi.Siz anlaşmalımı boşandınız? Birdenmi bitti herşey? Beraber hadi boşanalımmı dediniz?

Artık bırakın bunları. Kayınvalideniz iyi biriymiş. Tamam ama şu anda size onunla konuşmak iyi gelmeyecek. Onu ve onunla birliktekileri hayatınızdan çıkartmak zorundasınız şu süreçte. En azından alışana kadar.
Kimin ne dediğini, eşinizin tepkisini falan da düşünüp durmayın.
Hiçbir faydası yok, zararından başka..
Siz pişman olup size dönmesini bekliyorsunuz.
Vicdan azabı çekmesini istiyorsunuz.
Şu anda dönse bile sağlıklı bir evliliğiniz olmayacak ve hiçbirşey değişmeyecek...

canım kaynanana bravo.seni çok sevmiş belli.ama iş eşinde bitiyordu.eşin seni kaynanan kadar sevmemiş.canım abisinin nikahında hatırlarmı bilmem çünkü hatırlayacak insan bunları yaşatmaz, bukadar hakaret etmezdi.siz anlaşmalımı boşandınız? Birdenmi bitti herşey? Beraber hadi boşanalımmı dediniz?

evet çok sevdi kayınvalidem beni bende onu :( anlaşmalı boşandık evet.ilk sayfada yazdığım gibi ben boşanmak istemediğimi söylediğimde sen benim için allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmese ne olur dedi bana :( bunu duyduktan sonra bana düşen oraya çok güçlü bir şekilde gidip bitirmekti öyle de yaptım.hatta mahkemeden 1 gün sonra mesaj çekti nasılsın nasıl hissediyosun falan diye.bende gayet iyiyim dedim ayrıca bunca zaman nasıl hissettiğimle çok ilgiliydin ya bundan sonrasını neden merak ediyosun diye tersledim arkadaş kalmak istediğini söyledi kesinlikle reddettim koca olamayan adamın arkadaşlığını napıyım :-/

evet çok sevdi kayınvalidem beni bende onu :( anlaşmalı boşandık evet.ilk sayfada yazdığım gibi ben boşanmak istemediğimi söylediğimde sen benim için allah katında bitmişsin kağıt üstünde bitmese ne olur dedi bana :( bunu duyduktan sonra bana düşen oraya çok güçlü bir şekilde gidip bitirmekti öyle de yaptım.hatta mahkemeden 1 gün sonra mesaj çekti nasılsın nasıl hissediyosun falan diye.bende gayet iyiyim dedim ayrıca bunca zaman nasıl hissettiğimle çok ilgiliydin ya bundan sonrasını neden merak ediyosun diye tersledim arkadaş kalmak istediğini söyledi kesinlikle reddettim koca olamayan adamın arkadaşlığını napıyım :-/

bu mesajın çok güzel olmuş arkadaşım hani bi tabir varya cuukk oturmuş... ama bu mesajdaki gücü hayatınada yansıt.. koca olamayan adam arkadaş olmaz vee akla gelip senin zamanınıda çalamaz:34: dua et zamanınıda doldur düşünmye vakit bırakma bi müddet sonra bakmışınkiii uçmuş gitmiş.....

Back
X