doktor arkadaşım var. bebeği 2 aylıkken tekrar hamile kaldı. bu iş nasip işi bazen çok iyi korunursun , çok dikkat edersin ama Allah nasip eder.Ay şaka gibi yaa, herkesten tepki almaktan korkarken kk'da hep güzel tepkiler alıyorum :)
Bebekten değil etraftan daha çok çekiniyorum inanki, herkes yuhh diyecek.
Ama Rabbim ol deyince önüne geçilmiyor, kondomla bebek geldi resmen yaa...
Slm arkadaşlar,
bugün bir haber aldım ve çok şaşkınım.
Sakın niye korunmadın demeyin çünkü kondomla oldu bu bebek.
Nasıl olduğunu anlayamadım, değerim 165, acaba kimyasal veya farklı bişey olabilirmi diye düşünüyorum, çünkü korundum.
Ard arda bebeği olanlar varmı acaba?
Çok zor oluyormu bakımı?
Ay şaka gibi yaa, herkesten tepki almaktan korkarken kk'da hep güzel tepkiler alıyorum :)
Bebekten değil etraftan daha çok çekiniyorum inanki, herkes yuhh diyecek.
Ama Rabbim ol deyince önüne geçilmiyor, kondomla bebek geldi resmen yaa...
Çok şanslısın canım rabbim korunduğun halde o bebeği sana nasip etmişse rıskınıda veririr kolaylığınıda Benim annem ablamı doğurmuş 89 da 90 da ben gelmişim dünyaya aramızda ay farkı var ve 4 çocuk annesi veren rabbim rıskınıda verir sabrınıda sevgisinide. Bak biz İstiyoruz tedavi görüyoruz her gün gün sayıyoruz dua ediyorus sürekli. ve hiç anne olamayan insanlar var şükret halineeeSlm arkadaşlar,
Nasıl olduğunu anlayamadım, değerim 165, acaba kimyasal veya farklı bişey olabilirmi diye düşünüyorum, çünkü korundum.
Çok zor oluyormu bakımı?
Slm arkadaşlar,
Çok zor oluyormu bakımı?
merhaba ben de masal 11 aylıktı hamıle kaldıgımda korunurken
kac kere gıttım aldırmak ıcın ,agladım ıstemedım zaten ogrendıgımde 7 haftalıktı
sonra alıstım herkes napıcaksın cart curt sayıyor tabı ama bı sekılde asıcam
16 haftalık olduk bıle farketmeden buyuyor ıcımde halen varlıgını kabullenemedım ama yıyecek ekmegı var demek kı
merhaba ben de masal 11 aylıktı hamıle kaldıgımda korunurken
kac kere gıttım aldırmak ıcın ,agladım ıstemedım zaten ogrendıgımde 7 haftalıktı
sonra alıstım herkes napıcaksın cart curt sayıyor tabı ama bı sekılde asıcam
16 haftalık olduk bıle farketmeden buyuyor ıcımde halen varlıgını kabullenemedım ama yıyecek ekmegı var demek kı
Sumakkkk hamile misinnnnHayırlı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?