peki arakadasım sen 3.günündeymişin ne gıbı seyler farkettın vücüdunda bı gelısme varmı zayıflama yonunden
Gobegimdeki siskinlikleri artik hissetmiyorum ama daha tartilmadim 5. gunu bekliyorum.
çook ilginç ya sen bi dene bakalım işe yararsa bende yapayım.şöle 2-3 kilo versem yeter bana walla.5 de gözüm yok..beyaz eti çok severim zaten..
bide şöyle bi sorum olacak şekeriz olmak şartıyla çay kahve içebilirmiyiz?
bu tür şok diyetler hızla kilo verdirir ama aynı hızlada kilo aldırır. ben sağlıklı bulmuyorum.
aboov tavuk balık ve biftek yemeyi cok severim bu diyet tam bana gore :)) gerci fazla kilom yok ama kiloyu sabit tutmak için başlayabilirim.. bu arada kırmızı ve beyaz etlerin urunlerini yazarsaniz herkes ogrenmis olur.
birde 1 haftadan fazlası zararli olabilir fazla protein yüklenmesi olmasın sonra. sabah kahvaltıs-cay yasakmı bu diyette? kaç saat aralıklarla yicez yoksa her acıktığımızda mı yicez biraz daha detaylı bilgi lütfen
kislar bu diyeti gorumcemde uyguladi iki ayda 20 kilo verdi
gunde istediginiz araliklarla istediiniz miktarda yagsiz et tavuk balik yiyebiliyorsunuz yumurta kornison cay ve kahve sekersiz olucak
bende bir ay kadar uyguladim ve 9 kilo verdim benim kacamaklarim oldu sebzenin yasak oldugu gun ben yedim ac kalmadan veriyorsunuz birde konserve ton bailkta yiyebilirsiniz cok tok tutuyor bu diyetin icinde var zaten
arkadaşım sende bu konuda baya bilgi sahibisin.topic sahibi arkadaşımda müsaade ederse senden de alabilirmiyim detayları acaba?
benım sorumda şu olacak bı gün tavuk bı gün balık bı gün kırmızı et yesek olmazmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?