super benım bır arkadasımda proteın dıyetıyle 20 kılo vermıstı 3 ayda :) suan aynı kıloda ayrı cunku dıkkat etmedı cok yedı :) super cok sevdım...detoks sonrası 3 gun denemek lazım ramazanda 1 kılo geldı cunku :) 1,5 detoksla gıtse gerısınıde boyle verebılırım.... tesekkurlerrrrrr paylaşım ıcın
ironic listen gusel olmus canim
ama hem sut hem peynir nedenki
ikisinden birini tercih et
birazda spor yapinca mutlaka verirsin canim
ben hic spor yapamadim ve 9 kilo verdim gerci dogum kilolari oldugu icin belki vermem kolay oldu sende bir hafta dene gusel sonuc alirsin umarim ama yag yok
kızlar ben diyete başladım sabahtan beri tavuk yiyorum akşamda fırında balık yiyeceğim ayrıca yeşil çayımıda içiyorum sporda yapıyorum pek su içmiyorum eksiklerim yok değilmi?
arkadaşlar şöle bi günlük bi liste yaparmısınız mesela örnek olaraktan diyorum fikir olur hem?
tamam canım 1 arada peynir 1 arada da süt tüketirim o zaman.ben hergün bisiklet çeviriyorum.1gün 60dak 1 gün45 dakika olarak..umarım etkili olur.kilo verirsem duacın olcam kıza.s.
scarabe tebrkler canım bnm a.s. benim de ilk qünüm şimdilik ii gidiyor pes etme gibi bi niyetim de yok il gün die bi elma yedmama yarın bişe yemem etten başka
Canim basarilar diliyorum sonuclarini yaz bekliyoruz
teşekkürler canım.. her gün yazıcam opuyorumnanaktan peki canım sen kilo verdin ya vücudunda bi değişme oldu mu yani farkedilecek akdar CADIARZU
slm kizlar nasilsiniz :)
arkadaslar ben bugun tartildim ve 4.60 oraninda kilo vermisim :))))
5 gun boyunca sadece et yedim ve su ictim ama ben cay- kahve hic icmedim baska biseyde yemedim yaninda 5 gun sadece et ve su ve sonucu gordum saka yapmiyorum 65 kiloydum 61 kilo olmusum.
Diyeti uygulayan arkadasllar sonuclarini yazsin lutfen.
Aksatmadan uygulanildiginda sonuc ortaya cikiyor.
Diyet takipi cok onemli kizlar.
Pazartesi diyete basladiniz demi cumaya kadar sadece et ve su tuketiyorsunuz.1 hafta tamamlaniyor.
Cumartesiden carsambaya kadar et-sebze-su tuketiyorsunuz 2. hafta tamamlaniyor. yani gunleri aksatmadan 5er gun yapmaniz lazim.
gobek gitti benim :lepi:
Ama kalcalarim var ya benim, hemen kilo aldimmi basenlerim cikiyor puff sinir oluym ona ya
scarabe ne gusel kilo vermissin tebrikler
ironic ben seni yazdiklarina bakarak daha kilolu dusunmustum ya 61 kiloymussun cok degilki ustelik boyunda cok gusel
bende reg gunumdeyim bitince basliycam son bir gayretle bir kac kilo fazlaligimdan kurtulmak istiyorum
ama pek azimli degilim diyeti cok aksatiyorum ya
meliSSAnil tesekkur ederim canim sende baslayinca yaz kilonu takip edelim bakalim nasil sonuclar cikicak ortaya cok merak ediyorum. Valla esimle gorumceme imrendim basladim insallah bende bozmam diyeti. cok cabuk sIkILIyorum bu diyet islerinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?