5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

kızlar dün başlayamadım ama bugün başladım sabah tost makinasında 5 yuvarlak küçük dilim sucuk yaptım onu yedim öğlen yemeğim içinde köfte hazırladım içine galeta unuda yağda koymadım tost makinasında ızgara gibi pişirdim

selam canım dukan yapıyorsun sanırım değil mi ?

selam canım dukan yapıyorsun sanırım değil mi ?
canım aslında tek bir listeye sabit kaldığım söylenemez ekmek pilav makarna tatlı yemeyip yediklerimdede ölçülü davranıyorum arada bir bikaç günlük şok diyet gibi uygulayıp kilo durmasını önlemeye çalışıyorum

benimde yapmam gerek düğünüm var mart sonu.nişanıma da 15 gün ve 78 kiloyum...60 olmam gerek mart sonuna kadar..18-20 kg vermem gerek yani...
sen kaç ile gidiyorsun canım ?

benimde yapmam gerek düğünüm var mart sonu.nişanıma da 15 gün ve 78 kiloyum...60 olmam gerek mart sonuna kadar..18-20 kg vermem gerek yani...
sen kaç ile gidiyorsun canım ?
ben 58 kiloyla evlendim 4 ayda 20 kg alıp 78 gördüm canım senin gibi daha sonrasında her pazartesi diyete başlayıp salı bıraktım en son artık herşeyden sıkıldığımı kıyafetlerimden mutsuzluğumdan yapıcam dedim ve şuan 60 lardayım 55 e düşmeyi istiyorum eğer istersen diyet gruplrında 2.takıma gel genelde oraya yazıyorum günlük yedik içtikleimizi yazıp birbirimize destek oluyoruz

benim eşim her kilo aldığını hissettiği an bu diyeti yapar. Ama tercihi beyaz tavuk göğsünden yana oluyor sebebini sormadım. Sabah öğle akşam bir tavuğun göğsünü yer (yani her öğünde yarım kısmını) yağsız tavada ızgarada yapar. bol su ile birlikte. bir ay yapıyor ve sonunda 8 9 kilo gitmiş olur. her seferinde de bu kadar verir. ben giç diyet işine girmediğim için denemedim. örnek vermek istedim burada. kesinlikle verdiriyor. öğlen ve akşam etin yanında biraz yoğurt da yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…