5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

benimde yeni bitti reglim daha iyi kilo verebilirim umarım, aslında çokta zorlamasan yani 5gün sadece tavuk balık et vs.. yediysen sonrasında sebze+ tavuk ya da balık yesen daha iyi olmazmı senin için cünkü zor canım boyun kaçtı senin ben kiloyu orantısız alıyorum bel ve basenden artık 36beden olmak istiyorum

Yemek konusunda kısıtlama yapmıyorum evde ne varsa porsiyonu ufaltıp yiyorum ekmekle yeniyorsa 1 dilim ekmekten fazla tüketmiyorum, tek problemim abur cubur+tatlı bağımlısıyım. Öncelerde günde kaç paket şey yerdim şimdi 2-3 günde bir istediğim bir şeyi alıp yiyorum bu bile çok biliyorum ama napiyim yemezsem aşırı mutsuzum eksik hissediyorum Ve hamur işi yapmayı çok severim haftada bir yapmaya çalışıyorum artık, yapınca da yemeden olmuyo ee tabi geri alırım verdiklerimi 1.65 boya 55 kilo ideal daha da inip çıkmak istemiyorum inşallah böyle kalır yaa

boyum 1.65, bugün sabah tartıldım, dün gece çok kaçırmıştım, 60.1 çıktım.. o kadar kaçamağıma rağmen yinede 2 günde 500 gram vermişim.. sonra öğlene doğru regl oldum, bu kilonun içinde şişlikte var yani.. 4 gündür de ilk kez bugün çıkabildim tuvalete.. yarın sabah tartılıp 2 gün pirinç lapası yapacağım.. sonra tekrar buna devam.. benimde malesef göbeğim çok, bide simitlerim var..

Göbek tam bi baş belası, benimki gitmişti geri geldi

kızlar selam bende bu diyeti yapacağım ama soru işaretlerim var.
A kan grubu et ve sütü dikkatli tüketmeli..yapacağım bakalım bende etkisi nasıl olacak..
birde yağ kas ölçümü yaptıran varmıki yani 5 günde vücuttan ne gidiyor?????
:44:
yapan arkadaşlar destek olursa sevinirim regl sonrası başlayacağım inş.

eranisacım ben bu diyete pazartesi bütün yağ,kas,su ölçümlerimi yapıp başlayacağım.ancak o zaman net cevap verebilirim.bende merak ediyorum çünkü sonuçlarda nasıl değişim olacağını.ben aynı zamanda spor da yapıyorum.umarım güzel sonuçlar alırız

kurban bayramı da geldiğine göre denemekte fayda var :)
işe yararsa bilgilendiririm sizleri.

ilk gün ;

sabah : 1 bardak çay- peynir- zeytin- biraz yumurta
öğle : inegöl köfte
akşam: ızgara köfte
şimdi: yeşilçay

bugün hep köfte oldu :)
ve böylelikle ilk gün biter. Kaldı geriye 6 gün..

Dukan diyeti başlığına bakarsan daha iyi sonuç alabileceğini düşünüyorum örnek mönüler açısından.ayrıca köfte hemyağlı hem içinde ekmek var yağsız et yağsız süt yoğurt atak evresinde sebze hiç yok kitabı okumadan tam olarak anlaşılması zor

en son 2 yıl önce ben yazmışım gene ben geldim

ya bi şey sorcam. hala bu diyeti uygulayan var mı bilmiyorum ama..
sabah kahvaltısında eti nasıl yiycez ya.? başka bi şey yiyebiliyor muyuz?

Merhaba kızlar şu an yediklerimden kısarak kendimce daha sağlıklı beslenerek 10 gündür diyetteyim. Şimdilik pek birşey hissedemiyorum zayıfladığıma dair. 1 ay sonunda hala kg vermemiş olursam bu diyeti uygulamayı göze alabilirim sanırım :)

Dukan diyetinin ilk aşaması bu..yapmıştım bu diyeti ama geri bıraktım çünkü bağırsak sistemimi bozduğunu düşünüyorum .Tek tip bir şey yemek sonra onu değiştirmek sonra yine değiştirmek bazı bünyelerde kalıcı sorunlar yaratabiliyor.2 yıldır kabızlık sorunu yaşıyorum bu diyeti yaptıktan sonra bozuldu belki de bu diyetle direk alakalı birşey değildir ama soğudum açıkçası..

kızlar merhaba eğer sizdende katılmak isteyen olursa pazartesi bu diyete başlıcam ona göre burda paylaşırım yaaparım neden bugün yarın değil diye düşünen varsa geçen hafta detokss yapmıştım bu hafta ara olsun hemde haftasonu misaifrliğe gidicem heryerde sabah öğle akşam et isteyemem oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…