5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

kızlar birşey soracağım size ben nasipse bu dıyete baslayacağım ama sorum şu tavuk eti olarak her öğün için bi but yesem fazla mı olur haşlanmış..? hanı hazır butlar satılıyor ıcınde 6 7 adet oluyor onlardan alsam her öğüne bir but fazla mı olur ideal midir teşekürler şimdiden

bugün yaş pasta yedim, gitti diyet.. ama yarından itibaren çok dikkatli bir şekilde yapacağım.. dontt, senin adına çok sevindim.. bide en çok hangi bölgelerin erimiş.. benim simitlerim var onlar gitsin istiyorum..

4 kg vermişim bugün 4. günüm bu arada:) Bacak, göbek, bel her yer gitmiş:)

Evet bir but yenir her öğünde

arkadaşlar ben 4 günde 3,4 kilo verdim.. reglim yaklaşmasına ve tuvalete çıkamama rağmen.. ayrıca çok uymadım listeye.. kuru kayısı, elma, kepekli gevrek, yumurta filan da yedim.. hatta dün çikolata yedim :)

onun yerine atkins diyeti butu derisini de yersin hem gıda çeşidi de olur

Agizda kuruluk ve koku yapar,cunku protein agirlikli gidalar tukettiginiz icin,ben bu diyeti tavsiye etmiyorum cunku sadece vucut protein aliyor başka birşey değil saglikli bir diyet degil,eger uyguluyorsaniz en azindan sabahlaei kahvaltinizi normal bi şekilde yapin ve diger ogunleri et tavuk ton baligi yiyin derim ve agziniz kokuyorsa karanfil atin bi iki tane agziniza cigneyin.. :-]:-] bu diyeti yapan.herkese başarilar ama dikkat efin sadece protein iyi degill hasta duşersiniz... Selametle

merhaba hanımlar sizde dukan diyetini yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.dukan diyeti deneyimlerimiz diye de bi başlık var buraya biraz göz attım ama biraz yavaş ilerliyo orası daha aktif,merak ettiğiniz şeyler ve aklınıza takılan sorular olursa her zaman cevap verecek birilerini bulabilirsinz. Herkese bol eksili günler

ben şimdi 4 gün sadece et yedim ama daha vermem gerekiyor.. ama bazı arkadaşlar et + sebze ye geçtiklerinde zor kilo verdiklerini söylemişler.. ben tekrardan 5 gün sadece et yesem nasıl olur..

Koruyamadım 55e çıkmışım dün tartıldım

yediklerine dikkat etmedin mi canım,

ben de bugün basladım 58kilo ile 4gün boyunca sabah öğle akşam bir but tavuk yiyecegim ve 2bucuk litre su tüketecegim sonrasında 4günde tavuk+salata istediğim kiloya ulaşınca da düzenli yemeye yediklerime içtiklerime cok dikkat edecegim umarım:)

1 kilo oynaması normal bence, moralini bozma.. normal yediklerinden biraz daha kıs, yeşil çay iç bi kaç fincan.. o zaman gider diye düşünüyorum..

ben bunu 4 gün yaptım, çok da kaçamaklı oldu.. 4 günde 3,400 gram verdim.. ertesi gün çok fena yedim tartıldım 60.6 çıktım.. şimdi tekrardan bunu yapıyorum, 2 gündür işte..

ben bunu 4 gün yaptım, çok da kaçamaklı oldu.. 4 günde 3,400 gram verdim.. ertesi gün çok fena yedim tartıldım 60.6 çıktım.. şimdi tekrardan bunu yapıyorum, 2 gündür işte..

haklısın cok eziyetli bir diyet yani cok halsizlik var üzerimde ben sadece bugun birtane ciğköfte yedim kaçamak olarak pişman oldum ama geçti artık:) kaç gün uygulayacaksın peki diyeti

regl dönemim yaklaştı, bir hafta içinde bekliyorum.. gelene kadar yapacağım bu iki gün pek dikkat edemedim, bide ben sebze yemiyorum, tekrar ilk 5 günü yapıyormuş gibi devam ediyorum.. malesef canım fena tatlı istiyor bu ara.. krizleri engellemek zor oluyor haliyle.. önümdeki 3 gün çok dikkatli olmayı planlıyorum.. bide ton balığı yasakmış, ben ilk 4 gün hep ton balığı yedim, bu 2 günde de öyle.. o yüzden bu 3 günde kırmızı et ve tavuk yemeyi düşünüyorum.. regl oluncada 2 günlük pirinç lapası yapacağım, çünkü çok şişlik oluyor bende .s 3 günle beraber 5 günü tamamlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…