- 3 Şubat 2012
- 87
- 0
- 296
bugün yaş pasta yedim, gitti diyet.. ama yarından itibaren çok dikkatli bir şekilde yapacağım.. dontt, senin adına çok sevindim.. bide en çok hangi bölgelerin erimiş.. benim simitlerim var onlar gitsin istiyorum..
kızlar birşey soracağım size ben nasipse bu dıyete baslayacağım ama sorum şu tavuk eti olarak her öğün için bi but yesem fazla mı olur haşlanmış..? hanı hazır butlar satılıyor ıcınde 6 7 adet oluyor onlardan alsam her öğüne bir but fazla mı olur ideal midir teşekürler şimdiden
4 kg vermişim bugün 4. günüm bu arada:) Bacak, göbek, bel her yer gitmiş:)
onun yerine atkins diyeti butu derisini de yersin hem gıda çeşidi de olurkızlar birşey soracağım size ben nasipse bu dıyete baslayacağım ama sorum şu tavuk eti olarak her öğün için bi but yesem fazla mı olur haşlanmış..? hanı hazır butlar satılıyor ıcınde 6 7 adet oluyor onlardan alsam her öğüne bir but fazla mı olur ideal midir teşekürler şimdiden
selam arkadaslarrr bugun bende basladim bu et diyetine daha oncedende bir kac gun yapmisdim gercekten faydasini gormustum ama sikintiya gelemeyen bir insan oldugum icin cabuk vazgecmistim kardesimde yapmisti bu dieti bir bucuk ay kadar ve 83 den 76 ya dusmustu ama benim bir sorunum daha var agizda cok koku yapiyo bu diet bunu nasil engellicez bir bilgisi olan varmi bu konuda ayrica destekleri bekliyorummm buradaki yorumlari okudukca insan daha cok azimleniyo herkeze basarilar kizlar ...
canım sonuç tam olarak ne? kaç kilodan 4kiloyu verebildin benimde bel ve göbekten sıkıntım var
ben şimdi 4 gün sadece et yedim ama daha vermem gerekiyor.. ama bazı arkadaşlar et + sebze ye geçtiklerinde zor kilo verdiklerini söylemişler.. ben tekrardan 5 gün sadece et yesem nasıl olur..
Koruyamadım 55e çıkmışım dün tartıldım
1 kilo oynaması normal bence, moralini bozma.. normal yediklerinden biraz daha kıs, yeşil çay iç bi kaç fincan.. o zaman gider diye düşünüyorum..
ben bunu 4 gün yaptım, çok da kaçamaklı oldu.. 4 günde 3,400 gram verdim.. ertesi gün çok fena yedimtartıldım 60.6 çıktım.. şimdi tekrardan bunu yapıyorum, 2 gündür işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?