aalllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhıııııııııımmmmmmmmmmmmmmm darısınııı basımmaaa verr:):):) 20 günde 15 vereyimm bendee elim değmişkennn:):):):) seni çok tebrikk ediyorummm canım benimmm allah korumak nasip etsinnnnn
kislarrrrrrr ben olmasam sizi kim gidiklar ::)))
canlarim bugun benim diyette 15. gunum toplam 12 kilo verdim.
biraz once tartildim 3 kilo daha vermisim :lepi:
ben ideail kiloma kavustummmmmmmmmmmmmmm :hooray:
yemin ediyorum cok mutluyumm artik kiyafetlerim oluyor :lepi:
öncesi sonrasıı resimlerinn varmı yaaa yüzünüü göstertmedenn bi göstertseydinn bizeee scarabeee
he kiz o benimde aklimdaydi ama cekinmediydim
aycanım ya çok sevindim valla delikafadulden tebrik ederim alkisalkisalkis
sen 5 gün et su beşgün sebze et sona 5 gün et su yaptın dimi
benim yazdıklarıma baksana bi sana zahmet çokmu abartı yiyorum ben ben direk sebze haftasından başladım biliyosun
sabah 2 ceviz 2 sarmısak
1 kase yoğurt
1 yumurta 1 kaşık tulum peyniri
3 domates
2 şekerli bi türk kahvesi
3 fincan yeşil çay 1 limon
2 fincan kahve şekersiz
7-8 fincan çay şekersiz
3 litre su
1 bardak havuç suyu
yarımkilodan fazla tavuk göğsü
evet arkadaşlar önce dün yediklerimi yazayımda şok olun bi yuhlayın
sabah 2 ceviz 2 sarmısak
1 kase yoğurt
2 fincan yeşil çay
1limon
250 grm kavrulmuş baharatlı kıyma
350 gr tavuk göğsü
4 fincan kahve
7-8fincan çay
350grm tavuk
3litre su
ve 3 büyük domatesyedim
ilk liste dün yediklerim 300 gr verdim ikinci liste ilk günki 1.8 verdim
çokyiyomben dimi
scrabee verdii dimii yani 10 günde 9 kilooo benimm neyiiimm ekksiikk kii fazlaamm bileeemmm varrrr:dance:
valla paresssss senin bu yazdiklarini ben hic yemedim rejimim boyunca. ben kahveye serbest kildim ama sekerseiz olmak sartiylaydi. Senin ki et rejimi deilde baska bi rejim olmus :) haslanmis yumurta tok tutuyormus. esim cok acikirsan bi yumurta hasla ye dedi bana , ben onu bile yapmamistim.
3 günüm buğün. sabah uyanır uyanmaz tartıldım. 2.20 gr verdim. dün halsizdim bugün tam tersi kendimi çok rahat hissediyorum. :lepi:
haklısın ama öle et su et su yapamam die ben direk ikinci haftadan başladım ona rağmen 2.1 verdim ama işte garip bişekilde verdim ilkgün 1.8 bugün 300gr:1ninca: yarın bakıcam tartıya 300 gr çıkarsa yine 1gün ara verip elma dietiyle falan tekrar dönücem daha dikkatli yapıcam Şeniz
Bunları duydukça hem mutlu oluyorum hem de umutlanıyorum. pazartesiyle birlikte etobur olcam bende şimdi elmaoburumÇok üzgünüm çoook
nazar değmesin dilini ısırmandalings emin olabilirsin kilo wereceğine. ben az kalsın 2 günü bırakıyordum. çünkü biraz halsiz düştüm ama şuan çok iyim hatta süperim. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?