5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darisi rejim yapan arkadaslarimin basinaaaaaaaaaaaaa

aycanım ya çok sevindim valla delikafadulden tebrik ederim alkisalkisalkis
sen 5 gün et su beşgün sebze et sona 5 gün et su yaptın dimi
benim yazdıklarıma baksana bi sana zahmet çokmu abartı yiyorum ben ben direk sebze haftasından başladım biliyosun

evet canim 5 gun et ,5 gun sebze+et, 5gun gene et yedim ama ben asiri derecede su icttim. elimde su sisem eksik olmuyordu belki bununda cok rolu vardir.
ben et su ve sebze disinda hicbisey almadim agzima . cok zor oluyor insan acikiyor ama zor da olsa dayandim gunde 2 ogun yedim. ben farkedemedim son hafta 3 kilo verdigimi esim bana durmadan sen incelip gidiyon diyordu bi tartildim toplam 12 kilo gitmis. mucize bu yaaaa....

ilk liste dün yediklerim 300 gr verdim ikinci liste ilk günki 1.8 verdim

çokyiyomben dimi

ilk liste dün yediklerim 300 gr verdim ikinci liste ilk günki 1.8 verdim

çokyiyomben dimi

valla paresssss senin bu yazdiklarini ben hic yemedim rejimim boyunca. ben kahveye serbest kildim ama sekerseiz olmak sartiylaydi. Senin ki et rejimi deilde baska bi rejim olmus :) haslanmis yumurta tok tutuyormus. esim cok acikirsan bi yumurta hasla ye dedi bana , ben onu bile yapmamistim.

3 günüm buğün. sabah uyanır uyanmaz tartıldım. 2.20 gr verdim. dün halsizdim bugün tam tersi kendimi çok rahat hissediyorum. :lepi:

scrabee verdii dimii yani 10 günde 9 kilooo benimm neyiiimm ekksiikk kii fazlaamm bileeemmm varrrr:dance:

Azıcık da olsa hareket edersen bence istediğin kiloya ulaşırsın.sabah akşam 30 dakka yapsan çok iyi olur.Çünkü sabah yapılan spor yağları akşam yapılan spor da vucuttaki şekeri yakıyor

haklısın ama öle et su et su yapamam die ben direk ikinci haftadan başladım ona rağmen 2.1 verdim ama işte garip bişekilde verdim ilkgün 1.8 bugün 300gr:1ninca: yarın bakıcam tartıya 300 gr çıkarsa yine 1gün ara verip elma dietiyle falan tekrar dönücem daha dikkatli yapıcam Şeniz

tabi nasi istersen canim basarilar dilerim

ya yazılanları okuyunca çok heveslendim. hemen başlamak istiyorum...umarım maddiyat çökmez :) benim de 10 kilo fazam var. yani 10 gün yapsak yetecek öyle mi? hadi bakalım...sonuçları yazarız. şu walk at home ları da indiriyorum. kararlıyım. 52 olacağımmmmmmmm

Bunları duydukça hem mutlu oluyorum hem de umutlanıyorum. pazartesiyle birlikte etobur olcam bende şimdi elmaoburumÇok üzgünüm çoook

mandalings emin olabilirsin kilo wereceğine. ben az kalsın 2 günü bırakıyordum. çünkü biraz halsiz düştüm ama şuan çok iyim hatta süperim. delikafadulden

merhaba hanımlar benimde bugün 3. günüm,ilk gün 800 gr,2. günde 300 gr olmak üzere 2 günde 1,100 gr vermişim.çok ama çok mutluyum.ilk günden itibarende yazıyorum.kahvaltılarda et yiyemediğim için 5 adet tahta bisküvi ve 1 domates yiyorum.öyle olmasına rağmen bu kiloyu verdim.ayrıca gün içerisinde 2,5-3 litre suyumu mutlaka içiyorum.2-3 fincan form çayı içiyorum.bu diyeti ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

bu diyetle bağırsaklar tıkanmasın:roflol: 5 gün et yenir mi beeee uu nenemmmmmmdelikafadulden hadi bu diyetle aldık en alasından protein ya diğerleri nolcakkk :1shok: belki gerçektende verilio bu kilolar ama sağlıklı görmüorum ben açıkcası

kızlar selam benim için yorumlarınızada teşekkürler kızlar ben geçmişi okuyamıcem artık bişey sormak isterseniz mesaj yazın ama günde 1 veya 2 kere yazarım buraya ne yediğimi çünkü 3 topiye aynı anda yazıyom geçmişi okuyunca zamanım pc başında geçiyo elma topiği 70 .79 arası topiğinede yazıyom orası ilk göz ağrım neyse akşam tam ne yediğimi yazarım gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…