5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

çok sewindimm canım benimm tebrk ederim opuyorumnanaktan

tebrikler cnımm benimm çok sevindimm opuyorumnanaktan

Tebrik ederim canım.ilk 5gün yumurta süt yoğurt yeniliyor mu ?Sen yedinmi light kola içiliyormuydu canım. teşekkürler
Benim üçüncü günüm1.7kg verdim şimdlik iyi gidiyor bu diyetin sonunda et görmek istemicez sanırım sevgilerHerkese kolay gelsin

[QUOTE=scarabe;9500762]kislarrrrrrr ben olmasam sizi kim gidiklar ::)))

canlarim bugun benim diyette 15. gunum toplam 12 kilo verdim.

biraz once tartildim 3 kilo daha vermisim :lepi:

ben ideail kiloma kavustummmmmmmmmmmmmmm :hooray:

yemin ediyorum cok mutluyumm artik kiyafetlerim oluyor :lepi:[/QUOTE]

scarabe tatlım süpersin sennnnn:hooray::hooray:

ne güzel ideal kilona ulaşmışsın darsı bizim başımıza:dance:

senin bu yazını okuyunca dahada umutlandımmm:teytey:bende verecem inşallah kilolarııı:dance:

Daha geçmişi okumadım bu sayfa yetti scrabeeeeeeeeeeeeee çokkkkkkkkkkkk amaaaaaaa çok sevindim inan senin adına tabiki çok sevindim amaaaa bu bizide fena motive ediyor.Bugün benim üçüncü günüm canım uzun zamandırda bu kadar istikrarlı bir gün bile geçirmedim.Ve senden aldığım haber dayanma gücü verdi açıkçası çünkü okuldan yeni geldim ve acayip açım hazırda yemekte yok bana göre balık koydum fırına ama elim fena gitti ıvır zıvıra ama 2 tane kuru kayısı ve nescafeyle bekliyorum balıkların pişmesi gün boyu hiç kaçamağı yok.Bu sabah dahanamadım tartıldım 1,5 2 kg arası vermişim 2 günde......
ınşallah dayanabilirim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Ay kızlarrrrrrrrrrrrr darısı hepimizin başınaaa

alllahhh söylettii allahh canım beinmm:) 10 gün sonra tartıldığımda bende dicem kii 8-10 kilo vermişimmm sen önden tebrikk etmiş oldun:)a.s.

evet canım allah söletti sen verde kilolarını ben her saniye tebrik ederimm canım benimm başarıcaksın bu 5 10 kiloya mı yenilecez a.s.

scarabenin yazını okuyunca bende çok sevindim ..
motive oldum.yoğurt ve limonla yavaş yavaş iştahım azalmaya başladı..hemen bende buna geçiyorumm..
kesinlikle benimde acilen kilo vermem lazım..

2 günde iyi vermişşin sen sabahları yoğurt limon y,yorsun dimi
tadı nasıl ben içine yarım limon yerine 1 çorba kaşığı hazır limon suyu sıksam olur mu ??? birde seninde benim gibi kolesterolün var bu diyet sana baş ağrısı yaptımı çünkü benim kolesterolüm yükselince çok başım ağrıyoo

Kaç kilosun şimdi scrabe

3 günüm buğün. sabah uyanır uyanmaz tartıldım. 2.20 gr verdim. dün halsizdim bugün tam tersi kendimi çok rahat hissediyorum. :lepi:
Pazartesimi başladın fatmacım

evet canım allah söletti sen verde kilolarını ben her saniye tebrik ederimm canım benimm başarıcaksın bu 5 10 kiloya mı yenilecez a.s.
Başarıcaz dimi yaaaaaaaaaa şu cuma geldiğinde 4-5 kg vermiş olsam çok mutlu olacağım.Su konusunda biraz başarısızım ben okulda su içemiyorum fazla evde akşamları daha çok tüketiyorum çok tuvaletim geliyoooooooooo ondan.
Ben bunda bir hedefe ulaşsam haftaya 5 gün baklagil yiycem diye düşünüyorum açıkçası
onlarda kilo verdiriyor şu anda 2.hafta planı yapmış değilim.Sanırım sebze konusunda anlamadıklarım var
scrabeeeeeeeeeeeee bi anlat sebzelide günlük menülerin nasıl oluyor canımcım

Kimdi hatırlayamadım şimdi birinci gün 1800 gr ikinci gün 300 gr vermiş diye diyet değiştirmeyi düşünen bi arkadaş vardı.ıki gün tartılmasaydın da ikinci gün 2100 gr verdiğini görseydin böyle mi düşünürdün.Ben şimdi çaktım manzarayı tarılmanın neden sakıncalı olduğunu şimdi anladım buda bana ders olsun.Cumartesi sabahına kadar tarılmıyacağım yarın tartılıpta 200 gr vermiş olursam dip olurum çünkülüm

Pelin kız pelinnnnnnnnn nolsun işte umutlu bir mücadele senin nasıl gidiyor

ya beni hiç sorma canım hiç elma yemek istemiyor dün 2 tane yedim sabah kalktım tartıldım 200 gr vermişim iyi güzel klasik kahvaltımı yaptım dışarı çıktım sadece 2 saat arayla 2 simit yedim eve geldim sabahki kilomdan 3 kilo fazla çıktım nedenini hiçç bilmiyorum ama ya yarın sabahda 3 kilo fazla veya 100 gr da olsa fazla çıkarsamm anlayacağın moralim bozuk senin limonlu yoğurt nasıl gidiyor. tadı nasıl

ben hemen bozdum dieti,bugün de kıtlıktan çıkmış gibi yiyrum,haftaya bir daha baştan denicem.şimdilik çekildim

pelincim güzel arkadaşımm

2günde sende güzel kilo vermişsinn..tebrik ederim canusu seni..

seni bu sefer daha hırs ve azimli görüyorum ..çok kararlısın ..verecen kiloları..ben nasıl seni pataklıcam kız...

etinde benimdi kemiğinde...sen buhırsla gidersen ne et kalacak ne kemikkkk..

desene kızzzzzz ette kemikte istemiyoommm yeterki gitsin kilolarr...

bennde bugün ne yediklerimi daha sonra liste halinde yazacağımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…