aalllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhıııııııııımmmmmmmmmmmmmmm darısınııı basımmaaa verr:):):) 20 günde 15 vereyimm bendee elim değmişkennn:):):):) seni çok tebrikk ediyorummm canım benimmm allah korumak nasip etsinnnnn
kislarrrrrrr ben olmasam sizi kim gidiklar ::)))
canlarim bugun benim diyette 15. gunum toplam 12 kilo verdim.
biraz once tartildim 3 kilo daha vermisim :lepi:
ben ideail kiloma kavustummmmmmmmmmmmmmm :hooray:
yemin ediyorum cok mutluyumm artik kiyafetlerim oluyor :lepi:
kislarrrrrrr ben olmasam sizi kim gidiklar ::)))
canlarim bugun benim diyette 15. gunum toplam 12 kilo verdim.
biraz once tartildim 3 kilo daha vermisim :lepi:
ben ideail kiloma kavustummmmmmmmmmmmmmm :hooray:
yemin ediyorum cok mutluyumm artik kiyafetlerim oluyor :lepi:
bayzz cnım pardonn yanlışlık oldu
alllahhh söylettii allahh canım beinmm:) 10 gün sonra tartıldığımda bende dicem kii 8-10 kilo vermişimmm sen önden tebrikk etmiş oldun:)a.s.
Daha geçmişi okumadım bu sayfa yetti scrabeeeeeeeeeeeeee çokkkkkkkkkkkk amaaaaaaa çok sevindim inan senin adına tabiki çok sevindim amaaaa bu bizide fena motive ediyor.Bugün benim üçüncü günüm canım uzun zamandırda bu kadar istikrarlı bir gün bile geçirmedim.Ve senden aldığım haber dayanma gücü verdi açıkçası çünkü okuldan yeni geldim ve acayip açım hazırda yemekte yok bana göre balık koydum fırına ama elim fena gitti ıvır zıvıra ama 2 tane kuru kayısı ve nescafeyle bekliyorum balıkların pişmesi gün boyu hiç kaçamağı yok.Bu sabah dahanamadım tartıldım 1,5 2 kg arası vermişim 2 günde......
İnşallah dayanabilirim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Ay kızlarrrrrrrrrrrrr darısı hepimizin başınaaa
Kaç kilosun şimdi scrabeevet canim 5 gun et ,5 gun sebze+et, 5gun gene et yedim ama ben asiri derecede su icttim. elimde su sisem eksik olmuyordu belki bununda cok rolu vardir.
ben et su ve sebze disinda hicbisey almadim agzima . cok zor oluyor insan acikiyor ama zor da olsa dayandim gunde 2 ogun yedim. ben farkedemedim son hafta 3 kilo verdigimi esim bana durmadan sen incelip gidiyon diyordu bi tartildim toplam 12 kilo gitmis. mucize bu yaaaa....
Pazartesimi başladın fatmacım3 günüm buğün. sabah uyanır uyanmaz tartıldım. 2.20 gr verdim. dün halsizdim bugün tam tersi kendimi çok rahat hissediyorum. :lepi:
Başarıcaz dimi yaaaaaaaaaa şu cuma geldiğinde 4-5 kg vermiş olsam çok mutlu olacağım.Su konusunda biraz başarısızım ben okulda su içemiyorum fazla evde akşamları daha çok tüketiyorum çok tuvaletim geliyoooooooooo ondan.evet canım allah söletti sen verde kilolarını ben her saniye tebrik ederimm canım benimm başarıcaksın bu 5 10 kiloya mı yenilecez a.s.
iyidir pelince senden naber
Pazartesimi başladın fatmacım
Pelin kız pelinnnnnnnnn nolsun işte umutlu bir mücadele senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?