5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

kızlar bende limonlu yoğurt formülünü yapıyorum gerçekten iştahı kapıyor..teşekkürlerrrrrrrr pelinnn

sabah 2 ceviz 2 sarmısak
1 kase yoğurt
1 yumurta 1 kaşık tulum peyniri
3 domates
2 şekerli bi türk kahvesi
3 fincan yeşil çay 1 limon
2 fincan kahve şekersiz
7-8 fincan çay şekersiz
1.5 litre su
muhtelif bi miktardada tavuk ama yarım kilodan fazlaydı yani yatana kadar birazdaha su içmeye çalışıcam becerebilirsem miğdem almıyo artık suyu ama zorlıycam birde yatmadan 1 bardak havuç suyu içicem bugünki yediklerim bunlar bakalım yarın tartıda değişiklik olucakmı herkese ii geceler

kızlar reglimde bitti bugün hayırlısıyla yarın tam gaz yapıcam et diyetini ben ama 15 gün yapucam spnra tartılıcam ya kaç kere aç kalıoruz 15 gun nedir ki dimi...Allahım ugrasan herkeseee bol bol kaybettir kılolarıyerimseniben

canım yanlış yere yazıyosun sen elma topağı yan tarafta burası et topaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizzzz biliyomm burasi ettttttttttt ama valla ben ikisini de yapiyomm elma ve ettttkaydirigubbakcemile3
daha etkili olsunn diyeeeeeeeeeee karnim acikincaaa hrsizi elmadan aliyommmmm ne yapayimmmmmmmmm:gitme:

tavuk gögsümüü bende yedik bir dene yettiii
bende artik yatana kadar birsey yemem suyu icemiyorum kizlarrr yaaaaöyle kilolarcaaaa ancak simdiye kardar 3 bardak suuu iki bardakk yesil cay ictimmm o kadarr

kizzzz biliyomm burasi ettttttttttt ama valla ben ikisini de yapiyomm elma ve ettttkaydirigubbakcemile3
daha etkili olsunn diyeeeeeeeeeee karnim acikincaaa hrsizi elmadan aliyommmmm ne yapayimmmmmmmmm:gitme:
bacım birini yap ya elma ya et öle olmazki sonuçta bunlar tek besin dieti karıştırırsan faydasını göremeyebilirsin :1shok:
tavuk gögsümüü bende yedik bir dene yettiii
bende artik yatana kadar birsey yemem suyu icemiyorum kizlarrr yaaaaöyle kilolarcaaaa ancak simdiye kardar 3 bardak suuu iki bardakk yesil cay ictimmm o kadarr

su içmeden olmuyo valla
bende zorluyorum yoksa sevmem su içmesini ama içmeden yakılmıyo yağ hakkaten
al bi şişe önüne
dik kafana
bitirene kadar dursun önünde yeniden doldur
çokmu yedim naptım ya miğdem bulanıyo benneyaptımki

paresssssss
öyle mi diyorusun ya etkisi olmaz mi???elmaya yag yakiyormusya ondan belki hizlanir dedinmi
cok su ictiysen ondan da mide bulanir canim.

saziyee cok tatlisin adinida cok sevdim valla hosuma gitti
diyete devam et gidicek bu kilolar soyle 38 beden giyince nasilda hosuna gider bak oyle hayal et uc bes kilodan korkma canim verecegine yurekten inanki basarasin
İçicem hastalanıyorum sanki inşallah kötü etkilemez diyetimi
pelincecim gecmis olsun canim ihlamur falan kaynatip icseydin sagligin daha onemli guselim cabuk atlatirsin insallah
haklısın tavuk daha mantıklı gibi

acaba tavuk ve balık bir arada olurmu ki :ecrin_bebek:
anobiscim bu diyette drun yazdigina gore gun boyu yenilicek olanlar belli saf protein
bunlari karistirarak yiyebilirsiniz diye yaziyor
ordek tavsan hindi etide olabilir ama yagsiz olucak
tabi bu diyette kolosterol riski var oda kitapta yaziyor zaten beyaz et daha haif oldugu icin onu daha sik tercih edin
paresssssss
öyle mi diyorusun ya etkisi olmaz mi???elmaya yag yakiyormusya ondan belki hizlanir dedinmi
cok su ictiysen ondan da mide bulanir canim.

feyzaaa kis diyetlerimi birlestirdinnkaydirigubbakcemile3
canim bu diyette meyve yok once ilk bes gunu kacamaksiz yap bari
sonra kilo veremeyince uzulursun bak

1.5 litre daha su içtim bikupa çay 1fincan havuç suyu herkese ii geceler

kiz meyve yok mu tühhhhh ne etcen ben simdi neyse daha iki gün olmustuuu:kedi:
bir daha etmeyen adam da dedim dedim yesil elma almamistiii simdi 3 kilo birden almiskaydirigubbakcemile3yemezsemm aldirasiya öldün yemedin cürüttün der valla
bunu da spor aletlerine döndermeyen aldirdim askilik olrak duruyorrrrr spor aletleriikafamçokkarıştı

kızlar regl olcaksın belki faln dmişsiniz yok ben bu diyete başladığımda regl olmuştum zaten o halde bile 5 kilo verdim düşünün yani.. diyete tekrar başlamaya korkuyorum hevesim kırıldı ama tam uymamıştım diyete ondan olabilir mi neyse yarın yeniden başlıyorum bu sefer harfi harfine uyacam yeşil çayda içecem hadi hayırlısı desteğinizi bekliyorum a.s.

günaydın kızlar benim beşinci günüm ve harfi harfiyen uydum ama cumartesi başladım o günden beri çıkamıyom tuvalete yani ben hiç kabız olmadım hayatımda ve ben domates falan kesinlikle yemedim benim bünye alışmış sabahları domates salatalık yemeye yani sebze yediğim için yaşamazdım öyle problem neyse kısacası ben bugün elma yicem 3 taneki çıkabilim artık tuvalete ama kiloma hergün bakıyodum yarımşar kilo oynuyodu hergün başladığım gün cumartesi 76.5 bugün 74.5 yani yarın elma yemesemde 74 düz olur yani 5 günde 2.5 kilo ve inanın hiç kuralın dışına çıkmadım ve özellikle tavuğun en kötü yeri kemeksiz göğüs yedim hafta sonu bütün tavuk haşladım onun göğüs yerinden 2 gün yedim pazarteside 1 kilo kemiksiz göğüs haşladım ve hala bitmedi bugün akşama anca biter ve dün ondan kardeşimede verdim yedi o ekmek arası mayonezli domatesli falan ee öle güzel olur tabi niye söledim hani diyosunuz ya miktar verin ne kadar yiyosunuz işte 3 gündür 1 kilo göğüs yiyo olcam ve kardeşimde yedi yani az da yiyom 3 litre su bitiyo hatta susuyom az daha içiyom ve 4 yeşil çay mutlaka içiyom dün lesliyi yapmadım sadece bugünde yapcam 5 günün 4 günü 68 dakika durmadan lesli ve titreşim kemerimide takıyom peşinden artık çok spor yapmaktanmı yoksa kabızlıktanmı bilmiyom ama ben 2.5 kilo vermiş oluyom birde yaş 33 ama genç olanlar daha çok verebilir spor konusunu bilemem kas yapıyoda tartıda kilo belli olmuyo ona siz karar verin ben bilemicem ama spor yapcam ben çünkü zayıf görünim ama kasım olsunki zaten öğle görünüyom ben kas ve kemikten kilomu söylediğim zaman hadi canım o kadar değilsindir diyolar 5 kilo az gösteriyom mesela şimdi 70 gibi görünüyom kas lazım hepimize kızlar ama ilerde çok zararlarını görüyozki annemin şu anda hastanede olmasının büyük sebebide kemik erimesi kasın az olması

kızlar şimdi geçmişi okudumda benmi yanlış anlayıp yaptım sadece et su yoksa sizmi yanlış yapıyosunuz dometesler biberler yumurtalar yoğurtlar elmalar ben 5 gün sadece et ve su diye okudum domates bile yemedim 1 tane bile yahu hele bi anlatın biriniz ben kuralına göre yaptım sporda yaptım SACARABE güzelim bi aydınlat beni ne olur ya şimdi bu kızlar bu kadar çok yiyip benden çok kilo verirlerse yanarım yanarım acıların hesabını kimlere sorarım yani 4 gün boyunca eziyetmi çektim ben domates bile yoktu hayatımda ben hiç 4 gün ki bugünde 5 gün olcek domates salatalıksız durmadım yani onlar yiyo bende yiğim protein diye yumurtada yiyolar ben 6 cı gün geçcektim yumurtaya banene ya ben de yerim bak kuzum hele bi de şu kitapta ne yazıyo tamda ona göre yapalım

elmaları elmalı pasta harcıolarak hazırla buzdolabı poşetine koyup buzluğa at lazımolunca kullanırsın yeme
kıymet ay canım benimkronik kabızlığım var son bi haftaya yakındır geceden beklemiş 2 cevizin suyuyla 2sarmısak yutuyorum sabahları kalkar kalkmaz ve hayatım boyuncabağırsaklarımın bukadarnormalbukadar iyi çalıştığını hatırlamıyorum. ayrıcadünde söylemiştim debridat al diye ne sancı yapıyo ne yan etki. bence kabız olmasan daha çok verirdin kaçamakta yapmamışın üstelik ama 5 günde 2.5 kiloda hiç fena dil benceben tebrik ediyorum valla alkisalkisalkis
ben başladığımgünde tamuyamayacağımı söylemiştim nitekim dünde uymadım ama ilk gün giden 2kg yakın kayıptan bugün eser yok tabi gidem ödemmiş yani ama olsun onun şişliğinin vücudumdan çıkmış olması bile çok ii çünkü bugün bayaküçülmüş hissettimkendimi çektim sanki yani -tatlicadiarzu- okadaryedim ve dün bütün gün pc başında oturdum amabugün tartı yinede 300gr azsın dedi bana hiç üzülmedim niyeyarımkilodan fazla tavuk yedim domates yumurtapeynir havuçsuyu limon sarmısak ceviz 2kesme şekeri (komşu gelince mecburen kahveye)yedim normal yani ben inanıyorumki bu diet hakketten denildiği gibi et ve suyla yapılsa ve günlük etmiktarı 500grgeçmese vekabızlık problemiçekilmese kii 4-5 kilodan aşağı vermez
neyse bugün aktif bi gün olucak benimiçin dolayısıyla kendimi okadaryemeye vermem sanırım ama büyük ihtimalle dünki gibi bi bitiş listesi vericem size belki 1 domates yadabiraztavuk miktarı azolurokadar :1ninca: bakalım yarın tartı nediycek gülcemalime kaydirigubbakcemile3

canım bende bu diyeti yapıyorum daha 3. günümde 1kg, 200 gr verdim.Ama ben şunuda söyleyeyim.Domates, peynir ve çok olmamak şartı ile yedim yanında.2,5 lt'ye yakın su içiyorum.Yeşil çay ve form çayları içiyorum.Şimdilk fena değil.:lepi:

kıymetcim valla konuyu açan arkadaş yiyebilirsiniz dedi yoğurtta yumurtada domates fikride kimden çıktı bilmiyorum amao ilk haftanın menüsünde yok çok sıkışınca yiyorum diyodu bende öle yaptım yani başka şey yemektense hiç dil bunu yiyeyim dedimyoksa insanın midesi almıyo yani hep tavuk hep et boşboş
SACARABE sadece ilk hafta et ve su dedi ama konu sahibimiz hayır öle dil ama şuda bi gerçek 25 günde verdiğimiz kiloyu o 10 günde verdidedi açık söylim 5 gün buhran geçirip öğğ demektense on güne yaymayı tercih ettim hepsi bu
bide dün yeşillikte serbest dedi konu sahibemiz haberin olsun kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar a.s.
kilo veren arkadaşları okudukça gülümsüyor adınıza seviniyorum soğan suyu topiğinde son yazdıklarımı okursanız sevinirim et olayını bitirip perşembelere döndüğünüzde bu şekilde beslenirseniz belki ilerde perşembelerede ihtiyacınız olmaz diye düşünüyorum bir faydası olursa ne mutlu bize gerçi bir çoğunu belkide sizlerde biliyorsunuzdur ben yinede paylaşmak istedim
sevgiyle :1hug:

topic sahibi arkadaşın yazdıkları hoşuma gitti neden olmasın dedim ama? bana salam sosis falan pek de "yağsız et" gibi gelmedi..tamam tavuk balık da sürekli pişip dolaba kaldırılıp ısıtılıp yense,ben balık da yemeyen biri olarak tavuğa kalıyorum kaydirigubbakcemile3 yani olanaklar çok kısıtlı.. diğer yiyecekelr de ilk hafta yok..ilginç geldi hep proteinle nasıl hastalanıp kolestrolleri bozulmadı.. geri de almamışlar vay canına..

benimkolestrolüm var ama doktora danıştım tasvip etmesemde bi sakıncası olacağını sanmıyorum dedi ben ceviz suyu içiyorum sabahları belkide o fayda etti bilmiyorum ama hiçbişey olmadı dün birazhalsizdimamabugün oda yok çokşükür bende kırmızı et tutmadığıiçin yemedim balık içinde çarşıya inmedim ne yalan sölim :1ninca: sadece tavuk yani benimde neseki baharat falan atınca biraz tutuyo insanın damağı yoksa öleboşboş yenmezvalla tuzda atmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…