farketmiyomuş,at tavuk balık,ne istersen
kizzzz biliyomm burasi ettttttttttt ama valla ben ikisini de yapiyomm elma ve ettttkaydirigubbakcemile3canım yanlış yere yazıyosun sen elma topağı yan tarafta burası et topaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bacım birini yap ya elma ya et öle olmazki sonuçta bunlar tek besin dieti karıştırırsan faydasını göremeyebilirsin :1shok:kizzzz biliyomm burasi ettttttttttt ama valla ben ikisini de yapiyomm elma ve ettttkaydirigubbakcemile3
daha etkili olsunn diyeeeeeeeeeee karnim acikincaaa hrsizi elmadan aliyommmmm ne yapayimmmmmmmmm:gitme:
tavuk gögsümüü bende yedik bir dene yettiii
bende artik yatana kadar birsey yemem suyu icemiyorum kizlarrr yaaaaöyle kilolarcaaaa ancak simdiye kardar 3 bardak suuu iki bardakk yesil cay ictimmm o kadarr
saziyee cok tatlisin adinida cok sevdim valla hosuma gittievet canım dogru haklısın kesin yarın yeniden baslıyom karar verdım
bu arada gercek ismim saziye dalga gecmeyın sakın haaaa kızlarrr düverım sızııı :)
opuyorumnanaktan sen benı boyle gaza getır hep melisacım bende senı mutlu ederıım lülülülülülü
pelincecim gecmis olsun canim ihlamur falan kaynatip icseydin sagligin daha onemli guselim cabuk atlatirsin insallahİçicem hastalanıyorum sanki inşallah kötü etkilemez diyetimi
anobiscim bu diyette drun yazdigina gore gun boyu yenilicek olanlar belli saf proteinhaklısın tavuk daha mantıklı gibi
acaba tavuk ve balık bir arada olurmu ki :ecrin_bebek:
paresssssss
öyle mi diyorusun ya etkisi olmaz mi???elmaya yag yakiyormusya ondan belki hizlanir dedinmi
cok su ictiysen ondan da mide bulanir canim.
kiz meyve yok mu tühhhhh ne etcen ben simdi neyse daha iki gün olmustuuu:kedi:saziyee cok tatlisin adinida cok sevdim valla hosuma gitti
diyete devam et gidicek bu kilolar soyle 38 beden giyince nasilda hosuna gider bak oyle hayal et uc bes kilodan korkma canim verecegine yurekten inanki basarasin
pelincecim gecmis olsun canim ihlamur falan kaynatip icseydin sagligin daha onemli guselim cabuk atlatirsin insallah
anobiscim bu diyette drun yazdigina gore gun boyu yenilicek olanlar belli saf protein
bunlari karistirarak yiyebilirsiniz diye yaziyor
ordek tavsan hindi etide olabilir ama yagsiz olucak
tabi bu diyette kolosterol riski var oda kitapta yaziyor zaten beyaz et daha haif oldugu icin onu daha sik tercih edin
feyzaaa kis diyetlerimi birlestirdinnkaydirigubbakcemile3
canim bu diyette meyve yok once ilk bes gunu kacamaksiz yap bari
sonra kilo veremeyince uzulursun bak
kiz meyve yok mu tühhhhh ne etcen ben simdi neyse daha iki gün olmustuuu:kedi:
bir daha etmeyen adam da dedim dedim yesil elma almamistiii simdi 3 kilo birden almiskaydirigubbakcemile3yemezsemm aldirasiya öldün yemedin cürüttün der valla
bunu da spor aletlerine döndermeyen aldirdim askilik olrak duruyorrrrr spor aletleriikafamçokkarıştı
kızlar şimdi geçmişi okudumda benmi yanlış anlayıp yaptım sadece et su yoksa sizmi yanlış yapıyosunuz dometesler biberler yumurtalar yoğurtlar elmalar ben 5 gün sadece et ve su diye okudum domates bile yemedim 1 tane bile yahu hele bi anlatın biriniz ben kuralına göre yaptım sporda yaptım SACARABE güzelim bi aydınlat beni ne olur ya şimdi bu kızlar bu kadar çok yiyip benden çok kilo verirlerse yanarım yanarım acıların hesabını kimlere sorarım yani 4 gün boyunca eziyetmi çektim ben domates bile yoktu hayatımda ben hiç 4 gün ki bugünde 5 gün olcek domates salatalıksız durmadım yani onlar yiyo bende yiğim protein diye yumurtada yiyolar ben 6 cı gün geçcektim yumurtaya banene ya ben de yerim bak kuzum hele bi de şu kitapta ne yazıyo tamda ona göre yapalım
topic sahibi arkadaşın yazdıkları hoşuma gitti neden olmasın dedim ama? bana salam sosis falan pek de "yağsız et" gibi gelmedi..tamam tavuk balık da sürekli pişip dolaba kaldırılıp ısıtılıp yense,ben balık da yemeyen biri olarak tavuğa kalıyorum kaydirigubbakcemile3 yani olanaklar çok kısıtlı.. diğer yiyecekelr de ilk hafta yok..ilginç geldi hep proteinle nasıl hastalanıp kolestrolleri bozulmadı.. geri de almamışlar vay canına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?