2 günde iyi vermişşin sen sabahları yoğurt limon y,yorsun dimi
tadı nasıl ben içine yarım limon yerine 1 çorba kaşığı hazır limon suyu sıksam olur mu ??? birde seninde benim gibi kolesterolün var bu diyet sana baş ağrısı yaptımı çünkü benim kolesterolüm yükselince çok başım ağrıyoo
Üstteki yazını görmemişim canım limonlu yoğurt yiyorum sabahları evet aynı limonlu kekteki limon tadı oluyor merak etme ekşitmiyor yoğurtdun tadını limon suyuna ben hiç inanmıyorum açıkçası evdede kullanmam hiç almadım dışarda bile masada limon suyu varsa sorarım limon varsa alabilirmiyim diye......Kolestrolüm var benimde evet.Ama ben normaldede yükseldiğini anlamıyorum ne gibi belirtisi oluyor başka bilgilendirirsen çok mutlu olurum.Ama ben daha kırmızı et hiç yemedim ağırlıklı olarak balık yiyorum bugün üçüncü günüm sabah yoğurt olduğu için sayma 6 öğün et yedim bunun 2 si tavukgöğsü haşlama 4 ü balık .Balık biliyosun kolestrol düşürür tavukta yükseltmez.Dr arkadaşta limonlu yoğurdun kolestrolü düşürdüğünü söyledi.Öyle iştee....ya beni hiç sorma canım hiç elma yemek istemiyor dün 2 tane yedim sabah kalktım tartıldım 200 gr vermişim iyi güzel klasik kahvaltımı yaptım dışarı çıktım sadece 2 saat arayla 2 simit yedim eve geldim sabahki kilomdan 3 kilo fazla çıktım nedenini hiçç bilmiyorum ama ya yarın sabahda 3 kilo fazla veya 100 gr da olsa fazla çıkarsamm anlayacağın moralim bozuk senin limonlu yoğurt nasıl gidiyor. tadı nasıl
Sorma akşam balık yedim bi tane çupra ama doyurmadı beni hiç....Üstüne kahve içtim suya dayanıcam .....Bu diyetin kötü yanı bu işte yeterince doymuyorsun bu anlamda en iyisi tavuk sanırım.Başka diyetlerde acıktın ye salatalık ye havuç idare ediyor bunda yok ıvır zıvır hiç bişey neyseeeeeeeeee ağlamıyalım gülelim guruldayan mide giden kilo demek diye düşünelim .NAPARSIN:hulya:ben hemen bozdum dieti,bugün de kıtlıktan çıkmış gibi yiyrum,haftaya bir daha baştan denicem.şimdilik çekildim
valla bana yaptı ceviz suyu içiyorum limon sona yoğurt yinede başım iki gündürçatlıyo yarın tartı yüzümü iyice güldürmezse bırakıcam2 günde iyi vermişşin sen sabahları yoğurt limon y,yorsun dimi
tadı nasıl ben içine yarım limon yerine 1 çorba kaşığı hazır limon suyu sıksam olur mu ??? birde seninde benim gibi kolesterolün var bu diyet sana baş ağrısı yaptımı çünkü benim kolesterolüm yükselince çok başım ağrıyoo
oşahıs benimevet öle düşünürdümçünkühangi diete başlarsam başlim benim 800gr ile 1.2 kg arası ilk gün gider bunda 1.8gidince tamam dedim bu işe yarıycak en az yarım yarım gider 1 gitmesede öle olmadı geçi konu sahibemiz kızıcak bana sanki dietemi uydun die :1ninca: uymadığım için 500 gider diyodum uysaydım o 300 gr gördüğümdakka bırakmıştım dieti yerimsenibenKimdi hatırlayamadım şimdi birinci gün 1800 gr ikinci gün 300 gr vermiş diye diyet değiştirmeyi düşünen bi arkadaş vardı.İki gün tartılmasaydın da ikinci gün 2100 gr verdiğini görseydin böyle mi düşünürdün.Ben şimdi çaktım manzarayı tarılmanın neden sakıncalı olduğunu şimdi anladım buda bana ders olsun.Cumartesi sabahına kadar tarılmıyacağım yarın tartılıpta 200 gr vermiş olursam dip olurum çünkülüm
bende baş ağrısı yapıyor. yükseldiğinde ama başka belirtisi varsa bende bilmiyorum pazartesi et diyetine başlayacağım ama yarın sabah itibariyle yoğurt limon yemek istiyorum malum bugün nasıl yapmışşam 3 kilo almışım gerçi sabah tam manasıyla belli olacak ama... beni stres e sokmaya yetti
0 Grubu
Vahşi hayvanları avlayan ve onların erleriyle beslenen ilk insanların kan grubudur. Dolayısıyla bu kan grubunda olanların asla vazgeçemeyeceği yiyeceklerin başında kırmızı et gelir.
0 Grubu'nun özellikleri
0 Grubu'nda olanlar ilk insanları simgeler. Et yemeye bayılırlar Sindirim sistemleri sağlamdır Bağışıklık sistemleri fazla hareketlidir Diyet yapmaya ve çevreye uymaya zor alışırlar Stresten kurtulmak için fiziksel faaliyetlere ağırlık verirler
0 kan grubundaki kişilerin metabolizmaları düşük hızda çalışıyor olabilir. Tiroid hormonu üretmekten başka bir görevi olmayan iyodun yeterli miktarda olmaması, 0 grubundaki kişilerin yediklerini yakmalarını zorlaştırıyor.
0 Grubu'nun yemesi gerekenler:
Kırmızı et
Karaciğer
Beyaz et
Balık ve deniz ürünleri.
İyotlu tuz
Ispanak, brokoli ve yeşil meyve ve sebzeler
0 Grubu'nun yememesi gerekenler:
Tahıl ürünleri
Ekmek
Taneli sebzeler
Buğday (Buğdayda bulunan glüten maddesi, 0 grubundaki kişilerin kilo vermesini engellediği için buğday unundan yapılmış yiyeceklerden uzak durulmalıdır)
Süt ürünleri ve yumurta
Sıvı yağ (özellikle de zeytinyağı).
Sağlık riskleri:
Ülser Mafsal iltihabı
Uygun sporlar:
Aerobik (4060 dk.) haftada 34 kez
Yüzme (3045 dakika) haftada 34 kez
Jogging (30 dakika) haftada 34 kez
Ağırlık kaldırma (30 dakika) haftada 3 kez
0 Grubu için diyet örneği:
Sabah:
2 dilim mısır ekmeği,
tereyağı ya da fındık ezmesi,
180 gram sebze suyu, muz, yeşil çay ya da ot çayı
Öğle:
180 gram haşlanmış dana eti, Ispanak salatası, elma veya ananas, su ya da soda
İkindi:
1 dilim elmalı kek, yeşil çay ya da bitki çayı
Akşam:
Kuzu pirzola, haşlanmış brokoli, haşlanmış patates, karışık mevsim meyveleri, bira ya da şarap (bir kadeh)
Öneriler:
Vitamin ve mineral takviyesi alın. (Özellikle B ve K vitaminleri)
0 kan grubundakilere uygun yiyeceklerde C vitamini ve D vitamini bol miktarda bulunmaktadır. Bu yüzden ekstra olarak Cve D vitamini almanız gerekmez.
Kanın pıhtılaşma gücü zayıf olduğu için doktora danışmadan A vitamini takviyesi almayın.
Süt ve sütlü besinler diyet listesinde bulunmadığı ve vücudun kalsiyum ihtiyacı karşılanmadığı için çeşitli haplarla kalsiyum takviyesi alın.
bugünkü menümm
8.30 2bardak su
9.00 1kase yoğurt
10.00 yeşilçay
11.00 bir küçük but
13.00 ton balık
15.00 yeşil çay
17.00 bir küçük but
19.00 haşlama tavuk
ve gün içinde 2.5litre su
çook iyi sılacımm tam gazz dvmmmmm:)
diyetimiz iyi gidiyoo yarınn bi gün hasta olacağım canım çok tatlıı istiyoo tek kaçamağım bir lokmalıkk tatlılar önümde6.5 haftaa var 15 kilo vermem gerekkk ayın 19unda 75 ilk hedefiimm sonra yaklaşık bi ay kalıyo orada da hedef 10 kiloyu vermek :)
canımmmm beniimmmm melisacımmm seni tebrikk ediyorumm darısııı başımaa inşşaallaahhhhdelikafadulden su an böleee görünüyoumm:CüvCüv: inş bitince cinkız olucam:) yanii çöp kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?