5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Üstteki yazını görmemişim canım limonlu yoğurt yiyorum sabahları evet aynı limonlu kekteki limon tadı oluyor merak etme ekşitmiyor yoğurtdun tadını limon suyuna ben hiç inanmıyorum açıkçası evdede kullanmam hiç almadım dışarda bile masada limon suyu varsa sorarım limon varsa alabilirmiyim diye......Kolestrolüm var benimde evet.Ama ben normaldede yükseldiğini anlamıyorum ne gibi belirtisi oluyor başka bilgilendirirsen çok mutlu olurum.Ama ben daha kırmızı et hiç yemedim ağırlıklı olarak balık yiyorum bugün üçüncü günüm sabah yoğurt olduğu için sayma 6 öğün et yedim bunun 2 si tavukgöğsü haşlama 4 ü balık .Balık biliyosun kolestrol düşürür tavukta yükseltmez.Dr arkadaşta limonlu yoğurdun kolestrolü düşürdüğünü söyledi.Öyle iştee....

ben hemen bozdum dieti,bugün de kıtlıktan çıkmış gibi yiyrum,haftaya bir daha baştan denicem.şimdilik çekildim
Sorma akşam balık yedim bi tane çupra ama doyurmadı beni hiç....Üstüne kahve içtim suya dayanıcam .....Bu diyetin kötü yanı bu işte yeterince doymuyorsun bu anlamda en iyisi tavuk sanırım.Başka diyetlerde acıktın ye salatalık ye havuç idare ediyor bunda yok ıvır zıvır hiç bişey neyseeeeeeeeee ağlamıyalım gülelim guruldayan mide giden kilo demek diye düşünelim .NAPARSIN:hulya:

Son düzenleme:
bende baş ağrısı yapıyor. yükseldiğinde ama başka belirtisi varsa bende bilmiyorum pazartesi et diyetine başlayacağım ama yarın sabah itibariyle yoğurt limon yemek istiyorum malum bugün nasıl yapmışşam 3 kilo almışım gerçi sabah tam manasıyla belli olacak ama... beni stres e sokmaya yetti

kızlarrr ben artık bırakın tavugu yemeyı görünce bıle ıcım karısıyorr yaaa mafoldumben

valla bana yaptı ceviz suyu içiyorum limon sona yoğurt yinede başım iki gündürçatlıyo yarın tartı yüzümü iyice güldürmezse bırakıcam
oşahıs benimevet öle düşünürdümçünkühangi diete başlarsam başlim benim 800gr ile 1.2 kg arası ilk gün gider bunda 1.8gidince tamam dedim bu işe yarıycak en az yarım yarım gider 1 gitmesede öle olmadı geçi konu sahibemiz kızıcak bana sanki dietemi uydun die :1ninca: uymadığım için 500 gider diyodum uysaydım o 300 gr gördüğümdakka bırakmıştım dieti yerimseniben

canım benimde sabah aç karnına kilomla öğlenki yada akşamki kilom arasında 2-3 kilo oynuyo herkeste oynar takma kafana sabah düzelir
yoğurtlu limon benide düşündürdü tadı yaniama bu sabah bayıla bayıla yedim valla kaydirigubbakcemile3

sagol canim ya aslinda ben eti fazla sevmemm ya tiksinti geliyor en cok balik etini seviyorum yumurta da yemiyceklerimin arasindaaaaa

bugünkü menümm
8.30 2bardak su
9.00 1kase yoğurt
10.00 yeşilçay
11.00 bir küçük but
13.00 ton balık
15.00 yeşil çay
17.00 bir küçük but
19.00 haşlama tavuk
ve gün içinde 2.5litre su

Gününüz ve tüm ömrünüz aydınlık olsun,
Üzülmesin hiçbir dostum,gönlünüz huzur bulsun,
N e gam görsün yüreğiniz ne de keder,
A llah ayrılık acısı yaşatmasın gönül başka ne ister,
Y üzünüz hep gülsün,hayalleriniz gerçek olsun,
D ünyada mekanınız,ahirette imanınız,gideceğiniz yer cennet olsun,
I şığınız hiç sönmesin,karanlıklar sizden hep uzak olsun,
N asip etsin yaradan,kazancınız bol,mutluluğunuz daim olsun….

diyetimiz iyi gidiyoo yarınn bi gün hasta olacağım canım çok tatlıı istiyoo tek kaçamağım bir lokmalıkk tatlılar önümde6.5 haftaa var 15 kilo vermem gerekkk ayın 19unda 75 ilk hedefiimm sonra yaklaşık bi ay kalıyo orada da hedef 10 kiloyu vermek :)

selam kislar dun vakit bulup yazamadim
bende diyeti biraktim
istediim kiloma geldim suan dijitalde 59 geliyorum diger tarilarda 57
daha fazla vermek istemiyorum elbiselerim dusuyor benden solgun bir yuzum olsun istemiyorum
ben gecen carsamba baslamistim iki gundur biraktim
62.5 la basladim yaklasik 4 kilo verdim buda zaten yetti bana
simdi kahvaltimi normal yapiyorum ogle ve aksama hafif yiyorum
artik bu kilomu korursam cok iyi

bayzz canim nasilsin
diyetin iyi gittigine sevindim
ama o bir lokmalik tatlilari yeme canim ya onlar zaten kilo yapiyor
gun boyunca onemsemedigimiz kucuk kacamaklar tartiya yansiyorr
insallah hic zorlanmadan vericeksin tatlim
ilk gunler mide bos olunca yeme istegi artiyor ama inanki bir sure sonra alisiyorsun ve artik yeme istegi azaliyor mide kuculuyor yemek oncesi iki bardan icebilirsen su ic daha az yersin

saziyeee diyet nasil gidiyoo
pelince senide merak ediyorum ne kadar vericeksin
silada baslamis insallah kolayca verirsin canim
feyzacim diyete sil bastan baslaa meyve yok canim o elmalarida cocuklarina pure yap yada hamur islerinde kullan artik

canımmmm beniimmmm melisacımmm seni tebrikk ediyorumm darısııı başımaa inşşaallaahhhhdelikafadulden su an böleee görünüyoumm:CüvCüv: inş bitince cinkız olucam:) yanii çöp kız

arkadaşlar bu diyette kabızlık çekenlere magnezyum takviyesi öneririm, ben bir ara Atkins diyetini yapıyordum (bu diyete benzer, ama onda yağ da yenilebiliyor) ve acayip kabız olmuştum, zeytinyağı bile içmiştim ama fayda etmemişti, sonra protein ağırlıklı diyetleri araştırdığımda bu sorunun özellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını öğrendim ve kabızlığıma tek çözümü magnezyum takviyesi almakta buldum. Günde 1 adet 250 mglık tablet yediyordu bu sorunu yaşamamam için. Ayrıca ek bilgi ;
Magnezyum: Adet öncesi sendromunu hafifletir. Eksikliğinde yüksek tansiyon, kalbin düzensiz atması ve kabızlık görülür. Tüm yeşil sabzeler, kakao, badem, fıstık, susam, bulgur, baklagiller, kuru incir ve kayısıda bulunur.
Bu diyetin özellikle ilk haftasında yukarıdaki besinleri tüketemeyeceğimiz için size magnezyum desteği almanızı öneririm. Ben de bu diyete başlayınca kullanmayı düşünüyorum. Herkese başarılı diyetler a.s.

canımmmm beniimmmm melisacımmm seni tebrikk ediyorumm darısııı başımaa inşşaallaahhhhdelikafadulden su an böleee görünüyoumm:CüvCüv: inş bitince cinkız olucam:) yanii çöp kız

olursun bayzcim sen cok gencsin cok daha kolay verirsin cicim
ilk gunler zor olsada sonra daha kolay oluyor
ben istahimi hep suyla kapattim bol su icinde midede yer kalmiyo zaten
sende insallah 6 haftadan once dilediginden cok daha fazlasini saglikli bir sekilde verirsin canim inaniyorum sana

ben bugüm diyete yeniden başladım ve 5 gün bitmeden de tartılmıcam diyete harfi harfine uyucam her gün yedklerimi de yzacam :icecream: Melisa cnım tebrk ederim seni de a.s.

kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım.
hemen konuya gecıyım ben resmen 72de takılı kaldım ne 1gram asagıya ınıyo ne 1gram cıkıyo
ne önerırsınız bana yaaa hadııı bakalııım yardım edin bana noluyyy kaydirigubbakcemile3
3gündür böyle

yaa kızlar benim 4 günüm bugün dünkü tartıldığım kilodayım hala. buğün hiç bişey farketmemiş. etkisinimi kaybetti acaba. bünyem alıştımı anlamadım walla. kacamakta yapmadım. bu gidişle ben 5 kilo veremem heralde. scarabe seninde böyle kilo wermenin durduğu oldumu hiç merak ettim. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…