5.gün dondurulmuş embriyo transferi olanlar ve transferi tutanlar belirtilerini benimle paylasir mı ?

Merhaba bende dün 5.gün dondurulmuş transfer oldum biraz gaz var sanki başka bişey yok belirti ne zmn başlar ne yapmamı önerirsiniz.

Merhaba bende dün 5.gün dondurulmuş transfer oldum biraz gaz var sanki başka bişey yok belirti ne zmn başlar ne yapmamı önerirsiniz.
Bence belirtileri çok kafanıza takmayın açıkçası bendeki belirtiler de benim regl belirtilerimdi. Bazı insanlarda çok belirti oluyor bazı insanlarda hiç belirti olmuyor o yüzden belirtilere kafa yorup hiç canınızı sıkmayın zamanı güzel geçirmeye çalışın yiyip içtiklerinize dikkat edin kendinizi çok yormayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız

İnşallah canım benim mrk ettigim konu dün yapıldı transfer bugün kasıkta agrı var yani.gaz sancımı başka bişey mi.bilmiom oyuzden sordum nasıl oldu ne oldu ne yediniz die

Benim 5. Gün transferi inan hiç bir belirtim olmadı.simdi 9 haftalık hala belirti yok. 6. Haftada kanamam oldu ikizim biri tutmamış onu atıyormuş vücut. şimdi yatıyorum ama ultrasonda görmesem bilemezdim okadar belirtisiz geçiyor.

Banyo yapma dediler bana akıntı oluyor bende kokusu delirti beni banyo seven biri olarak yapmamak çok zor gelio akıntı sizde de oluyor mu

Banyo yapma dediler bana akıntı oluyor bende kokusu delirti beni banyo seven biri olarak yapmamak çok zor gelio akıntı sizde de oluyor mu
Bende çok akıntı olmadı kullandığım progestana bağlı oluyordu ama ben transfer olduğum gün banyo yapmadım sadece sonrasında yaptım bana öyle birşey dememişlerdi sadece çok sıcak olmamasına dikkat ettim

Ay ne kadar güzel bi duygu yaşamışsın iz Allah isteyen herkese versin
Benim de 5. Gün ve .6. Güne ulaşan embriyo lazım var 3 adet ilk denemem ikiz istiyoruz eşimle ve yarın transfer günü şuanda uyku tutmadığından buradayım inşallah iyi sonuçlarla size cevap verebilirim

Merhaba bende şuan 9 haftalık hamileyim benimde 6.haftada kanamam oldu bebeklerim ikizdi. Bitanesinin kalbi durdu diğeri yaşıyor. Doğum yaptınız mı acaba diğer bebeğiniz inşallah sağ sağlim doğmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…