- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Tatliballim
-
insalah dedigi gun gider çok düşüncesidir ve gıcıklık yapmış resmen sizeeKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Sus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam
Sus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam
Ya anlamiyorum bende sizi musait degilim deyin kitleyin kapinizi oturun yatak odasi da vekin esinixi yanina uykum var kalabalogi kaldiramiyorum anneni uyar kimseyi cagirmasin deyin kimseyi kirmamak icin kucuck bebegi niye ac birakiyosunuz anlamiyorumEsim için katlanıyorum eltim öğlen geliyo aksam 12de gidiyo görümcem de geldi sözde bana bakıyolar evim battı mutfağım ne halde bilmiyorum cocugum hep ac kalıyo kaynanam yerinden kalkmıyı hic yatamadım bu halimle normal günlerden daha çok yoruluyorm
Valla delir zaten bir cinnet e bakar herşey herkese bir höttt de dizginleri al eline duzrnini kendine göre kur sana yardımcı olmak isteyen o duzene uysunKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Hadi kaynana çağırıyoda ötekiler niye geliyolar. Kendileri hiç mi doğum yapmamış. Daha 5 gün olmuş çoluk çocuk toplanıp gelmek ne demek ya.Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Bende size çildiricam kusura bakmayınSus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam
Gidene kadar idare edin. Sonra da ben kendim bakmak istiyorum diyip kimseye gelin vs demezsiniz. Rahat edersinizKayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Çoğu gelinin ortak derdi Allah akıl fikir versin böyle kayananalara bana da aynısı yapıldı zamanında ..Kayınvalidem memleketten sözde bana bakmaya geldi 5 gün önce dogum yaptım ben esimin refakatcı olarak kalmasını istedim kendisi ben kalıcam dedi o gece sadece uyudu ben dikişli hasta halimle yerimden zor kalkıp bebeğe baktım o horlaya horlaya uyudu. Ertesi günü taburcu oldum eve geldik aksam eve abisini kız kardesini oğlunu cagurdı ev savaş alanı gibiydi ertesi günü yine eltimi kendi eltisinin gelinlerini cagırdı birsürü coluk cocuk aksam da yemeğe kaldılar ertesi günü tekrar eltmi cagırdı cocukları cok yaramaz bebeğe elliyolar yaramazlık yapıyolar deli oldum bugün yine onlar vardı esimin abisi pat diye odalara dalıyo cocugu emziremiyorm kafayı yicem simdi 5 günlük bebeğim kaynanamın yatağında yatıyo ağladı aldı yanına koydu. Esim icin bisey diyemiyorum esim cok iyi ama kafayı yicem artık misafir istemiyorum dinlenmek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum haftaya carsamba gidicek o zamana kadar deli olcam
Bir kere alın çocuğu yatak odasına götürün yatağı yatak odasında olsun. Siz de yatak odasında tutun çocuğu emzireceğiniz zaman kilitleyin kimse girmeyecek diyin emzirin.Sus demiyor oda üzülüyo halime diyo napim nasıl gelmeyin diyim oda haklı onada bisey diyemiyorum onuda cok özledim hic rahat bırakmıyolar oturma odasında kaynanam yanımda yatıyo esim baska odada cocuk ağlayınca yattıgı yerden talimat veriyo şuan bebeğim onun yanında yatıyo ben cıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?