5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bugünden itibaren 56 olana kadar yola devam.şu an 62.5 kiloyum.o kadar çok kalorili yemekler yedim ki almamış olmak beni çok şaşırttı bu diyetin güzel bi tarafı da bu.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ben bugün başladım bu diyete ve uzun bir sürede devam etmeyi düşünüyorum kendi çabalarımla bu kiloya kadar düştüm ama artık daha fazla taşımak istemiyorum bu kilolarımı bakalım sizler gibi azimle sabırla davranabilecekmiyim inşallah olur bu fazlalıkları veririm desteğinizi bekliyorum teşekkürler :)) birde ben bugün patatesle değilde sebzeyle başladım bu diyete sıralamayı bozmakta bir sakınca yoktur inşallah ...

a.s.tatlım herşeyi yiyoruz ama günlere bölerekbilmiyorumkismile tamam her gıda da (protein, yağ, karbonhidrat vs var) ama bir gün içinde alman gereken protein, karbonhidrat, vitamini miktarını aynı gün içinde gerektiği kadar almıyoruzlmaz: bu nedenle bebişe göre değil bu diyetlmaz: seni emzirmek korur zatenzemuszemus sakın bebiş sütten kesilene kadar diyet falan düşünmelmaz: önemli olan bebişin sağlığı dimiopuyorumnanaktan

a.s.aç kalmadığımız için katlanıyoruzeyvahedigeldismile tek kötü tarafı pazartesi sadece patates yemek:umursamaz: bunun dışındaki günlerde bol çeşit var zatenzemuszemus hem tok yaşıyoruz hem de kurallara uyarsak 5 kg veriyoruz:dance: 2 gün de serbest günümüz var kaydirigubbakcemile2eee daha ne olsunkaydirigubbakcemile2 çok diyet deneyen biri olarak en az hazırlık gerektiren ve en az karmaşası olan başka diyet yok herhalde..kaydirigubbakcemile2 5 gün de 5 kg veren arkadaşlar kurallara ve sıralamaya uymuşlardı.zemuszemus sıra değiştirenler bunun için mi, başka sebepten mi 5 kg veremediler bilemiyoruzkafamçokkarıştı denemeden bilemezsinopuyorumnanaktan

kızlar yazıları okudum çok hoşuma gitti.
bende başladım patates günüm çok güzel gidiyor.
patatesi yağsız tuzsuz da çok sevdim sade bir şekilde yiyorum.sabah tartıldım 59.5 kg olmuşum boyum 165.
hiç bu kiloya gememiştim.ayrıca callanetics ve leslie 5 mil de yapıyorum bakalım 5 gün sonra sonuç ne olacak.

ferihann, ay4242, incilideniz, brrrnnn, berrudemir, DENİZKOYDUMADIMI kızlar slm

bu arada hatırlamıyorum kilo bildirimi yaptımmı 76 kiloyum

ya light içecekler serbest denmiş.. buna light cola dahil mi? zero içilebilir mi_?

ama ayran ve meyve suyu içemiyoruz patates gününde.. ben light cola ve light ice tea kullanıyorum malesef

a.s.tatlım notlarıma baktım sizin için LİGHT'da olsa bu tür içeceklerin içinde KAFEİN varmış. eyvahedigeldismileKafein yağ tutuyor ve de selülit yapıyor.... lmaz:yani sonra yağdan değil kas veya sudan verirsinizlmaz: benden uyarmasıopuyorumnanaktan

ay evet ya.. kahve ve çay da içemeyiz o zaman ama.. yine yeşilçaya talimm :1no2:

Son düzenleme:

slm canım valla tebrikler 92 den 76 düşmüşsün ne güzel darısı bizim başımıza opuyorumnanaktan
ya bide şu cetvel nasıl yapılıyo banada siteye girdim ama buraya nasıl koycam bide sizinki gibi olmadı yardımmafoldumben

a.s.tatlım toplam kaç kilo vermiş oldun.:uhm: vede kaç kilo kaldı:uhm: geriye dönüp bakmaya üşendim de:kedi: chatlaxx kayıplarda,bilmiyorumkismile bi gelsede düzenlese kilolarımızı dimi amaopuyorumnanaktan

Bu diyet 5 günde 5 kilo kaybettirir doğru hepsini de kastan kaybedersiniz protein almadığınız için :)
sonuç? Tartıda daha az kilo gözükümü! Peki Kilo verdiniz mi? Hayır o yağlar orda duruyor siz tersine sizi ince gösterecek kasları yaktınız. Bu diet sandığınız şeyi bıraktığınızda hooop bi bakmışsınız eski kilonuza dönmüşsünüz aman canım bunu da denedik olmadı demeyin. Siz aslında aynı kiloda olmanıza karşın yağlarınıza yağ kattınız evet tartı aynı kiloyu gösteriyor ama yağ kütlenizi genişletirken kas kütlenizi küçülttünüz. Tartıda aynı yada daha hafif çıkıyorsunuz ama göbeğiniz sanki daha şiş basenleriniz sanki daha geniş... Oldu mu?

Yorum sizin

a.s.haftada iki gün protein alıyoruz:uhm: sanırım gözünden kaçtı:uhm: ayrıca tam tersi tartıdakinden daha fazla ince görünüyorum... tartıda 84 kg geliyorum ama 75 gibi duruyorum...özellikle basen ve karınım küçüldü.kaydirigubbakcemile2 yani yanıldınızopuyorumnanaktan

incilideniz rica etsem benide listeye eklermisin bende bugün başladım patatesle:))haşlanmış tuzsuz şuan 84kg,burdaki paylaşım çok güzel benide bu gruba dahil ederseniz çok sevinirim

şunuda belirteyim serbest günlerde mutlaka protein tüketiliyo oldu sana 4 gün...........................

Herkese merhaba bı kac gÜndÜr yazamadım evımde ınternet yok ıŞ yerınden ıletıŞım kuruyorum sızlerle
cumartesı sabahı 62.8 dım bu gÜn tartılmadım en fazla 1 kılo almısımdr dıyorum cÜnkÜ sebze aĞırlıklı beslendım cumartesı sadece aksama doĞru hamur ıŞı yedım oda ÖlÇÜlÜ pazar gÜnÜmde sebze galete bıraz bıskÜvı ve beyaz leblebı ıle gectı yarın sabah tartılıcam bıldırırım sıze ben zaten hafta sonu dÖnÜŞlerınde hep salı gÜnlerınde tartılıom ınŞ dedıĞım gıbı sadece 1 kılo almısımdır..

Aradakı mesajları okuyamadım cok yoĞun bı gÜn gecırıyorum kılo verenler Özellıkle haftanın bırıncısını cok cok tebrık edıyorum.

Bu gÜn sadece 2 kÜÇÜk haslanmıs patates yedım ve su anda cok acım patatessız kaldım.aksamda 3 kÜÇÜk patates yıyıp gÜnÜ kapatmayı dÜŞÜnÜyorum.

kızlar bende 68 kiloyum bu arada listeye eklerken gerekiyo sanırım............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…