- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.021
Bu diyet 5 günde 5 kilo kaybettirir doğru hepsini de kastan kaybedersiniz protein almadığınız için :)
sonuç? Tartıda daha az kilo gözükümü! Peki Kilo verdiniz mi? Hayır o yağlar orda duruyor siz tersine sizi ince gösterecek kasları yaktınız. Bu diet sandığınız şeyi bıraktığınızda hooop bi bakmışsınız eski kilonuza dönmüşsünüz aman canım bunu da denedik olmadı demeyin. Siz aslında aynı kiloda olmanıza karşın yağlarınıza yağ kattınız evet tartı aynı kiloyu gösteriyor ama yağ kütlenizi genişletirken kas kütlenizi küçülttünüz. Tartıda aynı yada daha hafif çıkıyorsunuz ama göbeğiniz sanki daha şiş basenleriniz sanki daha geniş... Oldu mu?
Yorum sizin
incilideniz rica etsem benide listeye eklermisin bende bugün başladım patatesle:))haşlanmış tuzsuz şuan 84kg,burdaki paylaşım çok güzel benide bu gruba dahil ederseniz çok sevinirim
a.s.aç kalmadığımız için katlanıyoruzeyvahedigeldismile tek kötü tarafı pazartesi sadece patates yemek:umursamaz: bunun dışındaki günlerde bol çeşit var zatenzemuszemus hem tok yaşıyoruz hem de kurallara uyarsak 5 kg veriyoruz:dance: 2 gün de serbest günümüz var kaydirigubbakcemile2eee daha ne olsunkaydirigubbakcemile2 çok diyet deneyen biri olarak en az hazırlık gerektiren ve en az karmaşası olan başka diyet yok herhalde..kaydirigubbakcemile2 5 gün de 5 kg veren arkadaşlar kurallara ve sıralamaya uymuşlardı.zemuszemus sıra değiştirenler bunun için mi, başka sebepten mi 5 kg veremediler bilemiyoruzkafamçokkarıştı denemeden bilemezsinopuyorumnanaktan
a.s.tatlım listeyi chatlaxx düzenliyor. liste 70.syda chatlax ın linkinde... sanırım sınavları olduğu için bu ara giremiyor.bilmiyorumkismile girebildiğinde seni de ilave edecektir.vereliniortak sağlıklı zayıflamalaropuyorumnanaktan
şunuda belirteyim serbest günlerde mutlaka protein tüketiliyo oldu sana 4 gün...........................
arkadaşım neden moral bozuyorsun kilo vermek zaten yeterince zor birde böyle cansıkıcı yorumlar yapılmassa iyi olurlmaz:,bu diyette en çok protein var hiç aç kalmıyorsun daha ne olsun,daha fazlasını yersen zaten diyet olmazki..
a.s.tatlım moralinizi bozmayın.kaydirigubbakcemile2 illaki aykırı, olumsuz tipler olacaktır.lmaz: gül ağcında bile diken yok mu:umursamaz: boş verin ve diyetemize devam.:lepi: herkese inat zayıflayacağızkaydirigubbakcemile5
Bu gÜn sadece 2 kÜÇÜk haslanmıs patates yedİm ve su anda cok acım patatessİz kaldım.aksamda 3 kÜÇÜk patates yİyİp gÜnÜ kapatmayı dÜŞÜnÜyorum.
teşekkür ederim ben hazırda sebze olduğu için patates yerine sebze ile başladım ama artık bir daha ki hafta sıralamayı bozmam bişey daha sorayım ben 114 kilodan 1 yıldır diyetleri boza boza 106 ya düştüm bunun yanında ilaç vs kullandımda ama en çok diyet + bitkisel ilaçlar falan bu kadar zamanda 106 olabildim şimdi artık sadece diyet yeşil çay ve mate çayı içerek denemek ve bu sefer bu fazla kilolardan kurtulmak niyetim inşallah olur sormak istediğim fazla kilosu olanlar bu diyete devam ettiğinde zaman içinde kilo vermede durma oluyormu sürekli her hafta kilo veren varmı ya kilo veremezsek bir süre sonra vücut alışırmı bu diyet düzenine sen uzun süre yaptın sanırım bu diyeti muhakkak farketmişsindir teşekkür ederim tekrar :))
a.s.açık siyah çay içebilirsin, bildiğim kadarı ile onda kafein yok, tein var. kahve olarak da bir günde2 fincanı geçmemek kaydıyla türk kahvesi içebilirsin:içelim:
Bu diyet 5 günde 5 kilo kaybettirir doğru hepsini de kastan kaybedersiniz protein almadığınız için :)
sonuç? Tartıda daha az kilo gözükümü! Peki Kilo verdiniz mi? Hayır o yağlar orda duruyor siz tersine sizi ince gösterecek kasları yaktınız. Bu diet sandığınız şeyi bıraktığınızda hooop bi bakmışsınız eski kilonuza dönmüşsünüz aman canım bunu da denedik olmadı demeyin. Siz aslında aynı kiloda olmanıza karşın yağlarınıza yağ kattınız evet tartı aynı kiloyu gösteriyor ama yağ kütlenizi genişletirken kas kütlenizi küçülttünüz. Tartıda aynı yada daha hafif çıkıyorsunuz ama göbeğiniz sanki daha şiş basenleriniz sanki daha geniş... Oldu mu?
Yorum sizin
a.s.haftada iki gün protein alıyoruz:uhm: sanırım gözünden kaçtı:uhm: ayrıca tam tersi tartıdakinden daha fazla ince görünüyorum... tartıda 84 kg geliyorum ama 75 gibi duruyorum...özellikle basen ve karınım küçüldü.kaydirigubbakcemile2 yani yanıldınızopuyorumnanaktan
a.s. İNCİLİDENİZ ABLA BEN YARINI MEYVE GÜNÜ YAPMAK İSTİYORUM NORMALDE SEBZE GÜNM HATA YAPMIS OLMAM DİMİ(MEYVELERİM BOZULUCAKDA HER ZAMN MERKEZE GİDEMİOM :sinifsinif: İLÇEDEDE İSTEDİĞİM MEYVE OLMUYO)
haklısın canım diyet yapmaszın niye diyet yapmıyorsun denir sokakda suç işlemişiz gibi bakarlar yaparkende sürekli eleştirirler başımıza diyetisyen kesilirler,kesinlikle moral bozmak yok sonuna kadar devam karalıyız inşallahkaydirigubbakcemile5
a.s. tatlım lüüüüüüüüüütttttttttttfeeeeeen metobolizmanızı aç bırakmayınız.lmaz: sonra kilo vermeniz durur. lmaz: bence en yakın kumpirciden baharatlı sade patetes siparişi ver:sinifsinif: aç kalmak metobolizmayı kilitliyor ve kilo vermeyi baltalıyoropuyorumnanaktan
a.s. canım yapacak bişy yok.bilmiyorumkismile bu durumda meyva günü yapacaksınzemuszemus benim de canım meyva çekiyor bugün inadınaeyvahedigeldismile
sebze günü ile değiştirince çok da bişey fark etmez diyorum..opuyorumnanaktan
a.s.aman hiç söyleme; her söyleneni takma yüzünden akapuntur (tabii ki doktor kontrolün de) diyetisyenle diyet, denemediğim sözüm ona sağlıklı diyet listeleri kalmadı:sinifsinif: valla 17 yaşında ki aklım en iyisiymiş deyip, tekrar bu diyete döndüm. bi sürü sonu hüsranla biten denemelerden sonraklava: aklıma yanayım klava:
kızlar patatesin üzerine hayranı olduğum taze naneyıde ekledım birsey olmaz sanırım harika oldu deneyın derim.okuldaydım öğün arası uzadı bıraz basım ağrıyo ama geçecek.birazdan yuruyusede cıkarım:dance:yaza 5 kılo vermış olarak gırmeye değerboshayallersmile
benim kilo vermem gerekiyor sağlığım açısından. geçen hafta bu diyeti yapacaktım. ama vaktim olmadı. bu gün 63 çıkınca iyice tepem attı. bu rejime başladım. patates günü iyi geçti. ama canım fena sebze yemeği çekiyor. şimdiden yarın için plan yaptım ama bi şey sorucam. dolapta kendi dondurduğum haşlanmış bamya, haşlanmış fasulye ve domatesin bir kaç taşım kaynatmasından sonra dondurulan domatesim var. hiç birinde yağ, et suyu, normal su felan yok. şimdi ben fasulyenin ya da bamyanın üzerine domatesimi koysam çözüp yağsız fasulye ya da bamya yemeği olsalar olur mu??? sempatiksalakcinni illa çiğden olacak deniliyo. ama haşlanmış sebze de olur deniyo kafam karıştı. bilmiyorumkismile
a.s. anlamadım illa de çiğ kim demiş ki:uhm: ilk sayfadan alıntı;
2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
bence menün gayet güzel.. bi de salatalık ekleyip, ( ara ara salatalık yiyebilmek için) zenginleştirince daha iyi olurcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?