5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşım neden moral bozuyorsun kilo vermek zaten yeterince zor birde böyle cansıkıcı yorumlar yapılmassa iyi olurlmaz:,bu diyette en çok protein var hiç aç kalmıyorsun daha ne olsun,daha fazlasını yersen zaten diyet olmazki..

incilideniz rica etsem benide listeye eklermisin bende bugün başladım patatesle:))haşlanmış tuzsuz şuan 84kg,burdaki paylaşım çok güzel benide bu gruba dahil ederseniz çok sevinirim

a.s.tatlım listeyi chatlaxx düzenliyor. liste 70.syda chatlax ın linkinde... sanırım sınavları olduğu için bu ara giremiyor.bilmiyorumkismile girebildiğinde seni de ilave edecektir.vereliniortak sağlıklı zayıflamalaropuyorumnanaktan

teşekkür ederim ben hazırda sebze olduğu için patates yerine sebze ile başladım ama artık bir daha ki hafta sıralamayı bozmam bişey daha sorayım ben 114 kilodan 1 yıldır diyetleri boza boza 106 ya düştüm bunun yanında ilaç vs kullandımda ama en çok diyet + bitkisel ilaçlar falan bu kadar zamanda 106 olabildim şimdi artık sadece diyet yeşil çay ve mate çayı içerek denemek ve bu sefer bu fazla kilolardan kurtulmak niyetim inşallah olur sormak istediğim fazla kilosu olanlar bu diyete devam ettiğinde zaman içinde kilo vermede durma oluyormu sürekli her hafta kilo veren varmı ya kilo veremezsek bir süre sonra vücut alışırmı bu diyet düzenine sen uzun süre yaptın sanırım bu diyeti muhakkak farketmişsindir teşekkür ederim tekrar :))

teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan,sizlerde en kısa zamanda sağlıkla tüm fazla kilolarınızdan kurtulursunuz inşallah,chatlaxx geldiğinde hatırlatırım a.s.

şunuda belirteyim serbest günlerde mutlaka protein tüketiliyo oldu sana 4 gün...........................

a.s.tatlım moralinizi bozmayın.kaydirigubbakcemile2 illaki aykırı, olumsuz tipler olacaktır.lmaz: gül ağcında bile diken yok mu:umursamaz: boş verin ve diyetemize devam.:lepi: herkese inat zayıflayacağızkaydirigubbakcemile5

a.s. ıNCıLıDENıZ ABLA BEN YARINI MEYVE GÜNÜ YAPMAK ıSTıYORUM NORMALDE SEBZE GÜNM HATA YAPMIS OLMAM DıMı(MEYVELERıM BOZULUCAKDA HER ZAMN MERKEZE GıDEMıOM :sinifsinif: ıLÇEDEDE ıSTEDıĞıM MEYVE OLMUYO)

haklısın canım diyet yapmaszın niye diyet yapmıyorsun denir sokakda suç işlemişiz gibi bakarlar yaparkende sürekli eleştirirler başımıza diyetisyen kesilirler,kesinlikle moral bozmak yok sonuna kadar devam karalıyız inşallahkaydirigubbakcemile5

1pates daha yiyip biraz spor yapıp geliceğim kızlar patetese çok az pulbiber serpiyorum çok güzel oluyor:)),görüşürüz

Bu gÜn sadece 2 kÜÇÜk haslanmıs patates yedİm ve su anda cok acım patatessİz kaldım.aksamda 3 kÜÇÜk patates yİyİp gÜnÜ kapatmayı dÜŞÜnÜyorum.

a.s. tatlım lüüüüüüüüüütttttttttttfeeeeeen metobolizmanızı aç bırakmayınız.lmaz: sonra kilo vermeniz durur.lmaz: bence en yakın kumpirciden baharatlı sade patetes siparişi ver:sinifsinif: aç kalmak metobolizmayı kilitliyor ve kilo vermeyi baltalıyoropuyorumnanaktan

a.s.tatlım ilaç kullanmamak gerekiyor.lmaz: çünki çoğu beyindeki bir bölgeye hükmederek iştahı kapatıyorlmaz: bazen hemen değil bir kaç yıl sonra bile zararı ortaya çıkıyor ve tedavisi zor hatta imkansız hastalıklara yol açıyor:çok üzgünüm:
bitkisel çaylar ve diyetle pekala zayıflanabilir.kaydirigubbakcemile2 tabi daha önce 106 kg olduğum için biliyorum ki bu kilo ile spor çook zor.:1no2: ama biraz kilo verip hafifleyince sporuda (önerim HAFİF TEMPOLU YÜRÜYÜŞ)hihoyyyt ekleyince tabii ki verirsin...kaydirigubbakcemile5 bide bu diyette kilo vermesi durmuyor... gzemuszemus
DİYETİN mucidi kim bilmiyorum ama 2 gün ara koymuş ki hem diyet bıktırıcı, sıkıcı olmasın hemde metobolizma alışmasın diye....vereliniortak

a.s.açık siyah çay içebilirsin, bildiğim kadarı ile onda kafein yok, tein var. kahve olarak da bir günde 2 fincanı geçmemek kaydıyla türk kahvesi içebilirsin:içelim:

süper :lepi:

bimiyorum emin değilim ama bu diyetle hiçbir şişlik yaşamadım.. sadece 3 gün yaptım acaip inceldim.. hatta verdiğim kilonun bi kısmını geri alama rağmen -ki bir hafta boyunca sadece tatlı ile beslendim geri almam çok normal- inceliğim beni terketmedi.. sağlıklı mı sağlıksız mı bilmiyorum ama yaratacağını tahmin ettiğim hiçbir problemi yaratmadı.. sindirim sistemimi bile düzene soktu.. neyin nesi bilmiyorum bu işin sırrı ama işe yarıyor.. arkadaşım iki haftada yaklaşık 10 kilo kadar verdi..

benim biyoloji dersimden bildiğim kadarıyla vücut depo yağ ve yeterince su varken kasları seçmez eritmek için.. çok susarsanız bilinki yağlarınız eriyor.. o yüzden çok su içmemiz gerekiyor çünkü karbonhidrat ve protein yakılırken 1 mol, yağ yakılırken 3 mol su kullanılıyor..

haftanın 4 günü protein alma imkanımız var.. belli bölgeleri eritiyor gerçekten.. benimde zayıfların simit bölgesi dediği yerden eriyor ve mide kısmından gitti.. verdiklerim geri de gelmedi şekil itibariyle.. çok güzel bi program bence hem kadın ergenliğinde 2 ay boyunca yapmış ve yaşıyor işte hala ölmedi yani..

açıkçası ben hangisinin para tuzağı olduğunu da anlamadım artık cidden.. zayıflama aletlerinin mi, haplarının mı, light ürünlerin mi, diyetisyenlerin mi.. bildiğim hiçbirinin işe yaramadığı.. diyetisyenlere lafım yok belki laflarını dinleseydim yarar dı ve fakat dinlemek çok zor robot değilim ben.. yapabileni kutluyorum.. alkisalkisalkis

ben bunu kolay uyguluyorum.. ne yiyeceğimi ne yemeyeceğimi bilmek bana yetiyo.. miktar ve zaman planlama yeteneğim cidden yok.. bu diyette de bu yeteneğe ihtiyacım yok..

a.s. canım yapacak bişy yok.bilmiyorumkismile bu durumda meyva günü yapacaksınzemuszemus benim de canım meyva çekiyor bugün inadınaeyvahedigeldismile
sebze günü ile değiştirince çok da bişey fark etmez diyorum..opuyorumnanaktan

a.s.aman hiç söyleme; her söyleneni takma yüzünden akapuntur (tabii ki doktor kontrolün de) diyetisyenle diyet, denemediğim sözüm ona sağlıklı diyet listeleri kalmadı:sinifsinif: valla 17 yaşında ki aklım en iyisiymiş deyip, tekrar bu diyete döndüm. bi sürü sonu hüsranla biten denemelerden sonra klava: aklıma yanayımklava:

İNAN ABLA BUNU YAPMAYI O KADAR COK İSTERDİM Kİ :1rolleyes: AMA KUMPİRİ GEÇ BULUNDUĞUM İLÇEDE DOĞRU DÜZGÜN CORBACI BİLE YOK SADECE 1 TANE LOKANTA VAR :sinifsinif: NYS MESAİ BİTİMİNE 1 SAAT KALDI EVE GİDER GİTMEZ PATATESİMİ OCAĞA KOYUCM cokacimcoook

aynen aynen canım ben bu diyeti okuyunca çok mutlu oldum heleki yazılanları bilgisayarın başına gece 1 civarı oturdum sabah 6,30kadar yazdıklarınızı okudum heleki hafta hafta kilo vermeniz beni çok mutlu etti,küçük bebeğim var aç karnına diyet uygularsam çok halsiz kalıyorum onunla yeterince ilgilenemiyorum ondan sonra vicdan azabı çekiyorum,artık halsiz kalmıyacağım inşallah bu diyeti yazdığınız için Allah razı olsun,önceden yaptığım diyetleri düşünürsek bu diyet süper bırak 5 kiloyu haftada 3kilo bile oynasa ne mutluopuyorumnanaktan

kızlar patatesin üzerine hayranı olduğum taze naneyıde ekledım birsey olmaz sanırım harika oldu deneyın derim.okuldaydım öğün arası uzadı bıraz basım ağrıyo ama geçecek.birazdan yuruyusede cıkarım:dance:yaza 5 kılo vermış olarak gırmeye değerboshayallersmile

canım baharatlar serbestya olmaz herhalde nanenin iştah kesici özelliğide var bende çok severim:lepi:

benim kilo vermem gerekiyor sağlığım açısından. geçen hafta bu diyeti yapacaktım. ama vaktim olmadı. bu gün 63 çıkınca iyice tepem attı. bu rejime başladım. patates günü iyi geçti. ama canım fena sebze yemeği çekiyor. şimdiden yarın için plan yaptım ama bi şey sorucam. dolapta kendi dondurduğum haşlanmış bamya, haşlanmış fasulye ve domatesin bir kaç taşım kaynatmasından sonra dondurulan domatesim var. hiç birinde yağ, et suyu, normal su felan yok. şimdi ben fasulyenin ya da bamyanın üzerine domatesimi koysam çözüp yağsız fasulye ya da bamya yemeği olsalar olur mu??? sempatiksalakcinni illa çiğden olacak deniliyo. ama haşlanmış sebze de olur deniyo kafam karıştı. bilmiyorumkismile

[
a.s.tatlım ilaç kullanmamak gerekiyor.lmaz: çünki çoğu beyindeki bir bölgeye hükmederek iştahı kapatıyorlmaz: bazen hemen değil bir kaç yıl sonra bile zararı ortaya çıkıyor ve tedavisi zor hatta imkansız hastalıklara yol açıyor:çok üzgünüm:
bitkisel çaylar ve diyetle pekala zayıflanabilir.kaydirigubbakcemile2 tabi daha önce 106 kg olduğum için biliyorum ki bu kilo ile spor çook zor.:1no2: ama biraz kilo verip hafifleyince sporuda (önerim HAFİF TEMPOLU YÜRÜYÜŞ)hihoyyyt ekleyince tabii ki verirsin...kaydirigubbakcemile5 bide bu diyette kilo vermesi durmuyor... gzemuszemus
DİYETİN mucidi kim bilmiyorum ama 2 gün ara koymuş ki hem diyet bıktırıcı, sıkıcı olmasın hemde metobolizma alışmasın diye....vereliniortak[/QUOTE]

vallahi o kadar motive oluyorki burası üstelik bu şekilde bilgi paylaşımı olunca daha güzel ve zevkli bir aydır günde en az 30 dk yada 1 saat yürüyorum hafif tempo çok yoramıyorum kendimi ama sıkılaştığımı hissediyorum kilo vermeye başlarsam daha fazla eminim çok daha faydasını görücem inşallah bu hafta bir kaç kilo veririmde keyfimde yerine gelir ve daha çok moral olur çok teşekkür ederim tekrar hem desteğin hem paylaşımın için :))

a.s. anlamadım illa de çiğ kim demiş ki:uhm: ilk sayfadan alıntı;

2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.

bence menün gayet güzel.. bi de salatalık ekleyip, ( ara ara salatalık yiyebilmek için) zenginleştirince daha iyi olurcokacimcoook

apla valla döv benii sempatiksalakcinni okuduğumu anlamıyorum. bi de çook teşekkür ederim sana. şahsen benim böle bi sırrım olsa paylaşmam sırnaşık şey yane -şaka şaka- ama hakkatende herkesin sorusunu cevaplıyorsun bi de arada çıkıntılık yapanlarda oluyo. sakın bu topiği terk etme opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…