- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.041
aynen aynen canım ben bu diyeti okuyunca çok mutlu oldum heleki yazılanları bilgisayarın başına gece 1 civarı oturdum sabah 6,30kadar yazdıklarınızı okudum heleki hafta hafta kilo vermeniz beni çok mutlu etti,küçük bebeğim var aç karnına diyet uygularsam çok halsiz kalıyorum onunla yeterince ilgilenemiyorum ondan sonra vicdan azabı çekiyorum,artık halsiz kalmıyacağım inşallah bu diyeti yazdığınız için Allah razı olsun,önceden yaptığım diyetleri düşünürsek bu diyet süper bırak 5 kiloyu haftada 3kilo bile oynasa ne mutluopuyorumnanaktan
apla valla döv benii sempatiksalakcinni okuduğumu anlamıyorum. bi de çook teşekkür ederim sana. şahsen benim böle bi sırrım olsa paylaşmam sırnaşık şey yane -şaka şaka- ama hakkatende herkesin sorusunu cevaplıyorsun bi de arada çıkıntılık yapanlarda oluyo. sakın bu topiği terk etme opuyorumnanaktan
apla valla döv benii sempatiksalakcinni okuduğumu anlamıyorum. bi de çook teşekkür ederim sana. şahsen benim böle bi sırrım olsa paylaşmam sırnaşık şey yane -şaka şaka- ama hakkatende herkesin sorusunu cevaplıyorsun bi de arada çıkıntılık yapanlarda oluyo. sakın bu topiği terk etme opuyorumnanaktan
a.s.halsizlik hissetmemek ve daha dayanıklı olmak için BİRA MAYASI kürü de uygulamalısın ki :ecrin_bebek: bebişe daha iyi bakabilesinopuyorumnanaktan
teşekkürler canım nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirimopuyorumnanaktan
a.s.blog yazılarında bira mayasının faydalarını anlatan bir yazı copy lemiştim. ordan okuyunca daha iyi olurben attarlardan alıyorum. küçük bir şişede veriyor ve minicik granüller halinde (cild güzelleşiyor ve saçlar parlıyor) . haftada 1 kez uyguluyorum. 1 tatlı kaşığı bira mayasını ağızım en gerisine boğaza yakın yere boşaltıp, elimde hazır ettiğim bir su bardağı suyu hemen içiyorum:içelim: tadını almamak için bulduğum yöntem bu.opuyorumnanaktan
a.s.rabbi_hebli_mines-salihin:uhm: anlamı nedir. epeydir sorucaktım ilgimi çekmişti..
anlamı : "ya rabbi salihlerden olacak evlat nasip eyle saffat suresi 100. ayet"
hz. zekeriya nın duası allah bu dua üzerine ona evlat vermiş. ben de ikinci defa tüp bebek deniyeceğim umarım bu defa olur. bi de zayıflayacağım tam olacak :CüvCüv:
sevgi hanım kaç haftada 6 kg verdiniz acaba birde yaşınızı öğrenebilirmiyim.çünkü kilo yaşla orantılı olarak artıyor yada azalıyor.birde bu diyeti ssk da diyetisyen arkadaşıma vermişti oda en az 15 kg verdi ama 3 aydan uzun süre yapmıştı.ve yaklaşık 2 yıkdır geriye almadı kiloları o yüzden umut verici bir diyet...:jeyyar:
tatlım 21 yaşındayım 3. haftamdayım aslında ilk hafta 4 ikinci haftamda 5 verdim ama haftasonları dikkat etmedim aldım o yüzden yavaş ilerliyorum ama bende yaza kadar yapmayı düşünüyorum yani haftada 2-3 bile yetiyor bana boshayallersmile
ya bende sebze gününde şöle eğlenceli bişey arıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?