5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

a.s.halsizlik hissetmemek ve daha dayanıklı olmak için BİRA MAYASI kürü de uygulamalısın ki :ecrin_bebek: bebişe daha iyi bakabilesinopuyorumnanaktan

a.s. topiği terk etmem uzun süre için mümkün değil:sinifsinif: verilecek 29 kilo var ve hiç spor yapamıyorum:sinifsinif: aynrıca bide bunun koruması falan derkeneyvahedigeldismile 5 ay (en az) buralardayım...kaydirigubbakcemile5

a.s.rabbi_hebli_mines-salihin:uhm: anlamı nedir. epeydir sorucaktım ilgimi çekmişti..

teşekkürler canım nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirimopuyorumnanaktan

a.s.blog yazılarında bira mayasının faydalarını anlatan bir yazı copy lemiştim. ordan okuyunca daha iyi olur ben attarlardan alıyorum. küçük bir şişede veriyor ve minicik granüller halinde (cild güzelleşiyor ve saçlar parlıyor) . haftada 1 kez uyguluyorum. 1 tatlı kaşığı bira mayasını ağızım en gerisine boğaza yakın yere boşaltıp, elimde hazır ettiğim bir su bardağı suyu hemen içiyorum:içelim: tadını almamak için bulduğum yöntem bu.opuyorumnanaktan

tamam canım teşekkür ediyorum bakayım,ilaç içer gibi:))a.s.

a.s.rabbi_hebli_mines-salihin:uhm: anlamı nedir. epeydir sorucaktım ilgimi çekmişti..

anlamı : "ya rabbi salihlerden olacak evlat nasip eyle saffat suresi 100. ayet"
hz. zekeriya nın duası allah bu dua üzerine ona evlat vermiş. ben de ikinci defa tüp bebek deniyeceğim umarım bu defa olur. bi de zayıflayacağım tam olacak :CüvCüv:

a.s.sureyi türkçe mealden okumuştum. ama arapça bilmediğim için ayeti çıkaramadım:kedi: ama okuyunca güzel bir cümle olduğunu anlamıştım.zemuszemus ne bileyim hoşuma gitti.zemuszemus inşallah salih ve sağlıklı, hayırlı evlatların oluropuyorumnanaktan duam seninle:Saruboceq:

slm arkadaşlar sıfır kaçamakla patates gününün sonuna gelmiş bulunuyorum ama iştahım açık bugün genelde ilk gün öyle oluyor inş. cumartesine 3 kg veriş bir şekilde girerim fazlasında gözüm yok yarın sebze günü iple çekiyorum

benimde ilk günüm sorunsuz geçiyor açlık hiç hissetmiyorum patates tok tutuyor:))sebze gününde ne yiyeceğimi düşünüyorum tok tutacak birşey olması gerekiyor patates günü en kolay gün:))

sevgi hanım kaç haftada 6 kg verdiniz acaba birde yaşınızı öğrenebilirmiyim.çünkü kilo yaşla orantılı olarak artıyor yada azalıyor.birde bu diyeti ssk da diyetisyen arkadaşıma vermişti oda en az 15 kg verdi ama 3 aydan uzun süre yapmıştı.ve yaklaşık 2 yıkdır geriye almadı kiloları o yüzden umut verici bir diyet...:jeyyar:

tatlım 21 yaşındayım 3. haftamdayım aslında ilk hafta 4 ikinci haftamda 5 verdim ama haftasonları dikkat etmedim aldım o yüzden yavaş ilerliyorum ama bende yaza kadar yapmayı düşünüyorum yani haftada 2-3 bile yetiyor bana boshayallersmile

ssk bu tarz diyetler veriyormu hastalarına şaşırdım sağlıksız falan diyorlar ya hep

canım süper ilerliyorsun maşallah bende seni taktir edenlerdenim:lepi:

bende patates gününü başarıyla yaptım ayrıca sporda yaptım.darısı yarının başına.hafta sonunu iple çekiyorum cumartesi günü 1 tane çikolatalı gofret yiyeceğim.

yarın bende başlıyorum 1 hafta önce yapmıştım bir kiloyla tamamlamıştım ama adettim bu sefer öyle bi sorunumda yok bakalım sonuç ne olacak herkeze muvafikiyetler dilerimolumunekankayizsmile

kızlaaar ben bugün baslıyordum ama bi arkadasım beraber yapalım yarın baslayalım dedi..
yarından itibaren baslıyorum, bi hafta uygulayacagım.. sonrasında annem geliyor yanıma 3 haftalıgına türkiyeden, o burdayken yapamam kadıncagız ziyaret gibi yanıma geliyor ben diyet yapıyorum sen ye diyemem ki.. lmaz: o yüzden bi hafta sizinleyim, sonra annem gittikten sonra yeniden gelicem insallah.. takipteyim zemuszemus
kilo verenlere kaydirigubbakcemile5 benim gibi yeni baslayanlara :lepi: vereliniortak
öpüyorum kızlaar...
ha bu arada kilom 66,5 diye düsünüyorum -66 ile 66,5 arası bişeyler.. 1litre kadar su ictikten sonraki bi zamanda tartıldım 66,5 geldim emin olamadım... o yüzden ben yine de 66,5 diyeyim dedim..-
gelişmelerden haberdar ederim sizleri...
yarın patates günü, bayılırım! :sm_cool: hiç de zor gecicegini zannetmiyorum ya bakalım ne olacak cokacimcoook hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…