- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.061
hayir cnm cikarmicam seni listeden, cünkü sen kilo bildirmistinzalimi .!.:şu an 76.3 kiloyum catlax kaydet kilomu şimdi beni listeden çıkaracakmısın geri dönme tarihim belli değil ya ne olacak
cnm ya bikac gün önce yazmissinhbyrm .!.:kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu. senağlama . ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledim mafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete :a015:
aman cnm dikkat et kendine.. önce saglik:)cadis .!.:Kızlar bugün benim ilk günümdü... Biraz zor geçti vallahi. Aslında patatesi çok severim ama yiyemedim. Bir de bugün okulda koşturdum biraz zor gecirdim günü.
Gün boyunca sadece 3 tane patates yiyebildim. Bir ara tansiyonum düştü sanki ve kaçamak yapmak zorunda kaldımBir tane portakal yedim. Ama onu masum bir kacamak olarak görüyorum. 3 lt su içtim. Ve 60 dk yürüyüş yaptım. Günü noktaladım. Sabah tartılacağım. Şuan tek bildiğim şuan çok açıııııııım :)
Ama bütün diyetlerde ilk iki gün çok aç hissediyorum ben normal bir durum bu. Başlangıç kilom 76.2 Umarım kilolar pıtır pıtır gider :)) Sebze günü için yemek önerileri olan varsa sevinirim kızlar...
evet kaynayan suya 2 damla sirke ekle yumurtayı kır. beyaz bir top olunca çıkar üzerine diyet yoğurt dök.. afiyet olsuunnncokacimcoook
a.s.halsizlik hissetmemek ve daha dayanıklı olmak için BİRA MAYASI kürü de uygulamalısın ki :ecrin_bebek: bebişe daha iyi bakabilesinopuyorumnanaktan
kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)
kizlar listeyi bu kadar gec düzenledigim icin tekrar kusura bakmayin:)
slm kızlar canım listeye eklemişsin teşekkürler...................bende 1 kilo vermişim 67 yim hayırlısı bakalım....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?