- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.361
iyi geceler kızlar bende 10 gündür diyet yapıyorum az yeme ve günde 1 saat spor ile 3 kilo verdim ayın 16 sına kadar 5 kılo vermem lazım bu dıyetı denemek ıstıyorum..ama okul dershane falan vaar günün yarısında dısardayım yapması zor olur mu?
başlardan bayağı sayfaya göz attım çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum denemeye başlıcam ..ama 1 soru önceden yazdıysanız cevabını kusura bakmayın ya gözümden kaçtı; tüm sayfaları okuyacak kadar zamanım yokbunların sırası değişebiliyor mu ? değişmiyorsa değiştirip sonuçta değişiklik olmayan var mı?şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
Kizlar moralim cok bozuldu.2.gunu tamamladim ve tartildim .Hic vermedigim gibi 1kilo da fazla ciktim..Reglime de 1hafta var daha..Tamam mucize beklemiyorum ama indan bi 200-300gr cik bile vermez mi senağlama Basina boyle bir sey gelen var mi?Yoksa ben bi yerlede yanlis mi yapiyorum?
candy_candy çizelge için teşekkürler sayende yapabildim sonunda heyyyy alkisalkisalkis:sm_cool:
kızlar bende kilo çizelgesi yaptım peki her kilo verişimizde tekrarmı yapacaz bunu....................
ya abla sen böle yaparsan olmaz ama valla ben senin sayende 59 ları hayal eder oldum lütfen moralini bozma yaparsın sen guclubacismile benimde en geç temmuza 59 olmam gerek eşimin kardeşinin düğününde çok güzel olmam gerek hatta benmde 55 olmam gerek aslında bir eltim varda sinir oluyorum ona hanım kendisi 55 kilo srekli benim kilolarıma takıp duruyor laf sokuyor yani ona inat zayıflamam gerek
i
a.s.tatlım moralimi bozmuyorumzemuszemushalime gülüyorumkaydirigubbakcemile3hem 3 hafta diyette kaçamak yaptım:kedi:hem de hedef haziran 55 diyorumsempatiksalakcinniama bu hafta gerçekten henüz hiç kaçamak yapmadım.:dance:evde ki börekten, sarmadan vs.den ne varsa paketleyip buzluğa attımkaydirigubbakcemile2hafta sonu yiyebileyim diyekaydirigubbakcemile3bu hafta kendimi böyle frenledimkaydirigubbakcemile2 benim iki eltim var, ikiside hem uzun, hem zayıfzemuszemus ben de hem kısa, hem şişkokaydirigubbakcemile3 hepimiz başka şehirdeyiz ve çok nadir görüşüyoruz:dance:ama onlarda görür görmez ilk fırsatta lafı sokuşturuyorlar:a015:
içine başka bişey eklemeden nasıl yapacaz kii.ya en çok patates gününde zorlanıyorum midem bulanıyor artık yiyemiyorum patatesi..
kızlar dün patates günümü bitiridim sonunda kaçamak yapmadan :lepi: ama regl haftamda olunca vücudum çok şiş kafamçokkarıştı sebzelerimide yanıma getirdim.domates ,salatalık brokoliden salata yaptım.akşama kadar devam yemeye. brokoliyide çok severim çatır çatır yerim vallasositososito ama birazdaha patates yemeye devam etseydim bayılacaktımakannehir çok zormuş....sizce 6.gün mü kilomu öğreneyimCADIARZU
ben de tartılmamak için tutuyordum kendimi ama bu sabah dayanamadım tartıldım 2,5 kilo gitmiş.. bugün dördüncü günüm.. düşe kalka gidiyorum bu hafta.. yani biraz kaçama var ufak tefek :kedi:
kızla dün bi soru sormuştum ,bu kilo çizelgeleini her seferinde baştanmı yapacas,yani kilo verdikçe.........
candy candy şu kaçamaklar olmasaydı 3 kilo verrecekmişiz demekki canım..........
canım ben de biraz önce cevapladım ya.. dedim son sayfayı kaydettiysen tekrar yapmayacaksın.. kaydetmediysen tekrar yapıp son sayfayı kaydet.. naptın kaydetmiş miydin?
evet valla.. ama bu diyette kalori hesabı olmadığı için çok güzel çünkü ben kaçamağın daniskasını yaptım yani.. buna rağmen sadece 500 gr.. bi şok diyette yapsam bu kaçamağı verdiğimi de alırdım üstünü de
okudum canım saol ben yazarken sen cevaplamışsın....................
candy candy senin çizelgende bir anormallik yokmu canım ya ben anlıyamıyrum senin kaç kilo olduğunu kaç kilo verdiğini bu arada sevindimalkisalkisalkis kilolarının gittiğine
ve elti olayına gelince aman diyim elti mi kaçyani çok sinir bozucu kötükedihüso bişey dün akşam yine görmek zorunda kaldım sinir oldum geldim eve yine bide eltim var ama görümcem bari yok çok şükür allahıma bide görümce çekemzdim delikafadulden
candy candy senin çizelgende bir anormallik yokmu canım ya ben anlıyamıyrum senin kaç kilo olduğunu kaç kilo verdiğini bu arada sevindimalkisalkisalkis kilolarının gittiğine
ve elti olayına gelince aman diyim elti mi kaçyani çok sinir bozucu kötükedihüso bişey dün akşam yine görmek zorunda kaldım sinir oldum geldim eve yine bide eltim var ama görümcem bari yok çok şükür allahıma bide görümce çekemzdim delikafadulden
görümce eltiden iyidir yine canım bakma sen................benimde eltim yok ......annemde biliyorum.....
valla benim annecimde canımın içide çok çekti eltideen görümceden malesef bende çekiyorum eltiden bide yeni elti geliyo oda az değil tam fırlama yani anlıcanız ömür boyu elti derfi çekecek gibiyimalsanaalsanasmile ama dün kayınvalidemlerdeydik eşim çok sinirlendi bundan sonra herhafta gitmicez artık ayda bir mi gideriz 2 ayda birmi gideriz bilemiycem sositososito:sm_cool::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?