5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ya canım burda arkadaslar yazmıslar,
patates günü kumpir alırsın icine bisey koydurmadaan kaydirigubbakcemile2
et günü tavuk cevirme alırsın derisini yemeden zemuszemus
meyve günü zaten basit olumunekankayizsmile
yumurta+süt+yogurt gününde yumurta yiyemem dersen yagsız yogurt ve yagsız sütle idare edebilirsin dısarda sanırım... bilmiyorumkismile
sebze gününde de domates salatalık... salatalık cok rahat olur diye düsünüyorum... :lepi:
bak rahat aslında dısarda olsan bile... yerimseniben

değiştirmemektte fayda var canıım,değiştirmek zorunda kalan oldu ama bilemiyoruz kilo vermede etkili mi...bozma derim ben sırayı... kaydirigubbakcemile5

sıkma canınıı canıımm,şişkinlik vardır belki,regl öncesi de olabilir....devaam et sen canıımm...

kızlar dün patates günümü bitiridim sonunda kaçamak yapmadan :lepi: ama regl haftamda olunca vücudum çok şiş kafamçokkarıştı sebzelerimide yanıma getirdim.domates ,salatalık brokoliden salata yaptım.akşama kadar devam yemeye. brokoliyide çok severim çatır çatır yerim vallasositososito ama birazdaha patates yemeye devam etseydim bayılacaktımakannehir çok zormuş....sizce 6.gün mü kilomu öğreneyimCADIARZU

regli dönemimdeyim ve3 günde, 2 kilo verdim hemde çok az kaçamklarla,,,,mutluyum valla 66 oldum............

candy_candy çizelge için teşekkürler sayende yapabildim sonunda heyyyy alkisalkisalkis:sm_cool:

önemli değil canım

kızlar bende kilo çizelgesi yaptım peki her kilo verişimizde tekrarmı yapacaz bunu....................

ilk yaptığında çıkan sayfayı kaydettiysen hayır kaydetmediysen evet

gıcık :dilcikar:

aa gıcıklara bak :dilcikar: Allahtan benim eltim olmicak.. (müstakbel) görümcem de çok tatlı :asigim:

içine başka bişey eklemeden nasıl yapacaz kii.ya en çok patates gününde zorlanıyorum midem bulanıyor artık yiyemiyorum patatesi..

içine sıcak su ekler robotta çevirirsen baharatla falan tam kıvamında bir püre oluyo sıfır pütürsüz.. yağ gibi.. hatta ben sıcak suyu bol bol döküp çorbasını bile yaptım yedim zemuszemus

ben de tartılmamak için tutuyordum kendimi ama bu sabah dayanamadım tartıldım 2,5 kilo gitmiş.. bugün dördüncü günüm.. düşe kalka gidiyorum bu hafta.. yani biraz kaçama var ufak tefek :kedi:

kızla dün bi soru sormuştum ,bu kilo çizelgeleini her seferinde baştanmı yapacas,yani kilo verdikçe.........

ben de tartılmamak için tutuyordum kendimi ama bu sabah dayanamadım tartıldım 2,5 kilo gitmiş.. bugün dördüncü günüm.. düşe kalka gidiyorum bu hafta.. yani biraz kaçama var ufak tefek :kedi:

gayet iyi vermişsin canım.bakarsın 1 kg daha gider 2 günün var daha cokacimcoook darısı bizlerezemuszemus

candy candy şu kaçamaklar olmasaydı 3 kilo verrecekmişiz demekki canım..........

kızlar 2. haftada aynı hızda kilo veriliyomu veriliyosa süper valla,,,,

sevgi sen geçen hafta kupa aldın bu hafta naptın canım...............

kızla dün bi soru sormuştum ,bu kilo çizelgeleini her seferinde baştanmı yapacas,yani kilo verdikçe.........

canım ben de biraz önce cevapladım ya.. dedim son sayfayı kaydettiysen tekrar yapmayacaksın.. kaydetmediysen tekrar yapıp son sayfayı kaydet.. naptın kaydetmiş miydin?

candy candy şu kaçamaklar olmasaydı 3 kilo verrecekmişiz demekki canım..........

evet valla.. ama bu diyette kalori hesabı olmadığı için çok güzel çünkü ben kaçamağın daniskasını yaptım yani.. buna rağmen sadece 500 gr.. bi şok diyette yapsam bu kaçamağı verdiğimi de alırdım üstünü de

okudum canım saol ben yazarken sen cevaplamışsın....................

okudum canım saol ben yazarken sen cevaplamışsın....................

kaydetmiş miydin peki.. kaydetmediysen bu sefer en son kod sayfasında bi link oluyo ona tıkla çıkan sayfayı sık kullanılanlarına ekle.. tüm değişikliklerini oradan şifrenle yaparsın.. foruma direk yansır yani tekrar profiline yapıştırmana gerek kalmaz boshayallersmile

kaydetmemiştim pazartesi değiştirdiğimde kaydederim artık teşekkürler canım...............]

candy candy senin çizelgende bir anormallik yokmu canım ya ben anlıyamıyrum senin kaç kilo olduğunu kaç kilo verdiğini bu arada sevindimalkisalkisalkis kilolarının gittiğine
ve elti olayına gelince aman diyim elti mi kaç yani çok sinir bozucu kötükedihüso bişey dün akşam yine görmek zorunda kaldım sinir oldum geldim eve yine bide eltim var ama görümcem bari yok çok şükür allahıma bide görümce çekemzdim delikafadulden

du düzelteyim artık ne de olsa doğrulttum kilo mu :jeyyar:

daha önce çok kilo aldığım için sadece değişimi göstersin diye ayarlamıştım da :1ninca:

meyve günüme özel ticker yaptım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

görümce eltiden iyidir yine canım bakma sen................benimde eltim yok ......annemde biliyorum.....

candy candy canımın içi maşallah nasıl verdn bu kilolaarı canım ne kadar zamanda verdin :uhm:CADIARZUkafamçokkarıştı

görümce eltiden iyidir yine canım bakma sen................benimde eltim yok ......annemde biliyorum.....

valla benim annecimde canımın içide çok çekti eltideen görümceden malesef bende çekiyorum eltiden bide yeni elti geliyo oda az değil tam fırlama yani anlıcanız ömür boyu elti derfi çekecek gibiyimalsanaalsanasmile ama dün kayınvalidemlerdeydik eşim çok sinirlendi bundan sonra herhafta gitmicez artık ayda bir mi gideriz 2 ayda birmi gideriz bilemiycem sositososito:sm_cool::dance:

ii olmuş valla senin adına sevindim nekadar sık görüşürsen o kadar sorun valla.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…