- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.521
a.s.günaydın kızlar 2. haftama başlıyorum patateslerim yanımda ama 1 kilo almışım sanki 2 gün tatilde ama koca bir bardak su içtikten sonra tartıldım belki ondardır neyse olsun bakalım durmak yok devam edicem şimdiki kilom 83
şimdi" allahım lütfen bütün çaba gösteren arkadaşlarımı ve beni istediğimiz kilolara en kısa zamanda düşmemize yardım et " amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.günaydın kızlar 2. haftama başlıyorum patateslerim yanımda ama 1 kilo almışım sanki 2 gün tatilde ama koca bir bardak su içtikten sonra tartıldım belki ondardır neyse olsun bakalım durmak yok devam edicem şimdiki kilom 83
şimdi" allahım lütfen bütün çaba gösteren arkadaşlarımı ve beni istediğimiz kilolara en kısa zamanda düşmemize yardım et " amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bence tatili iki gün yap ama ekstra olarak spor yap. vücudun kendini korumaya almasın . yoksa hooop diye geri gelir o kilolar. ben bir sonraki pazartesi başlıyacağım. vücudum alışsın istemiyorum. zemuszemus
ay valla iki kilo ile bu kadar güzel bir vücuda döneceğimi bileydim hiç yemek yemezdim yaa. çook havalı oldum ben çoook bayanssulusmile
ya arkadaşlar aklıma geldi biz niye light peynir yerine
çökelek tüketmiyoruz ki. hay kafama :mymeka:
100 gr da sadece 81 kalori var. neyse
yumurta gününü yapacak arkadaşlara yardımımız olur
light çok tuzlu tuz bize yasak yasakkelime çökelek tuzsuz
üstelikdaha önce ben bunu başka bir yerde yazmıştım
gel gör ki kelin ilacı meselesine döndüm.
neyseeee :sm_confused:
1 hafta kaç kilo vermiştin
hoşbuldum canım dün patates günümü kazasız atlattım ve tartıldım akşam 75.400 kg geldim pazartesi günü sonucu görücez artıksositososito. sebze günündeyim, ben ayrıca metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum bu diyete başlamadan öncede içiyordum. 2 litre suya 1 elma, 1 limon, 1 adet çubuk tarçın, 1 ç.k. öğütülmemiş tane karabiber, 1 ç.k. karanfil bunları kaynatıyorum soğuyunca süzüp gün boyunca içiyorum:içelim::içelim:a.s.merhaba hoş geldin aramızavereliniortak inş. hepimiz için hayırlı olur
bu arada arkadaşlar ben yoğurt yediğim için saat 10 gibi uyku bastırdı uykum açılsın daha zinde olmak için sade şekersiz bir neskafe içtim aslında yasak biliyorum ama malum yoğurt çok uyku getiriyor iş yerinde uyuyakalmak istemem şahsen :)) sizce çok etkisi olurmu kilo vermemde neskafenin keşke içmesemiydim(
şekersiz nescafe serbest diye biliyom. ben bu hafta sadece bir kere içtim de içime kurt düştü şimdi. bilmiyorumkismile
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..
cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamurişleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..
uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışıda salı dan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..
ve dahil light olmaya kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..
puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma
yemin ediyorum..
eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..
kafiye de yaptım :1closedeyes:
çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..
95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..
tebrik ederim canım zaten bayaa bi kilo vermişin :1shok: maşallaaaah diyorum umarım devamı gelir. andını çok beğendim opuyorumnanaktan
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..
cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamurişleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..
uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışıda salı dan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..
ve dahil light olmaya kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..
puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma
yemin ediyorum..
eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..
kafiye de yaptım :1closedeyes:
çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..
95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?