5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

1 hafta kaç kilo vermiştin

amiiinn:Saruboceq:

havanı sevsinlerrrzemuszemuszemuszemus
senin adına çok sevindim dediğin gibi yapayım canım 2 gün bayram yapıp başlıyayım
1 hafta ara veremem ben bir an önce 65 kiloyu görmek istiyom haftaya hiç kaçamaksız yapıcamkaydirigubbakcemile2

evet lor peyniri süper bir fikir

suda pişen yumurtanın üstüne lor peyniri baharat ımmmm nefis olurrrrsositososito

Bugün yağsız,baharatlı ve az tuzlu patates salatasıyla başladım aç karnına sirkeli suyumuda içtim.Arada yeşil çay ve 2 litre suyumu içicem.Adet günümde geldi galiba bakalım nasıl olacak.Aslında diyete bugün başlamam iyi olmuş,Haftasonu sapıtıp çok yemem en azından.Yarın bol bol sebze yemeği yiyicem. Ben haftaiçi gayet iyi yapıyorum diyeti ama haftasonu evde olunca pişirdiklerimden az ondan az bundan derken bir bakıyorum çok yemişim.Tabi sonra pişmanlık başlıyor. Aslında en güzeli diyete haftasonu başlamakmış:)))

günaydın kızlar 4 günde 2,5 kilo verdim herhalde 3 yada 3,5 kiloyla tamamlıycam hiç fena değil mutluyum valla........................

hafta sonuda dikkat edip almazsam çok ii olacak........................

bravo selinaycım yaa..ben 1800 gr verdim geçen hafta..bu ikinci haftam et günümdeyim bakalım ne olacak..

günde sadece 200 gr veriyorum(

sen daha zayıfçın ayşecim ondan olabilir canım.........................

leslie ile 5 mil yaptım canım çıktı ufffffff . ilk iki milde yokk dedim bu gün tamamlayamam ama sonrası daha kolay geldi. ama spor yaparken sürekli su içiyorum bi de bu alışkanlığımdan vazgeçsem çok iyi olacak. tıkanıyorum su içince -tatlicadiarzu-. neyseciğime inşallah yarın bir kilo zayıflamış olurum. çok istiyorum 60 ın altını görmeyi. akşam da bir pilates yapsam tam olacak. bi günde spor manyağı olucam sempatiksalakcinni . gençliğimde ne güzel sporr yapardım ahhh ahhh

a.s.merhaba hoş geldin aramızavereliniortak inş. hepimiz için hayırlı olur
hoşbuldum canım dün patates günümü kazasız atlattım ve tartıldım akşam 75.400 kg geldim pazartesi günü sonucu görücez artıksositososito. sebze günündeyim, ben ayrıca metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum bu diyete başlamadan öncede içiyordum. 2 litre suya 1 elma, 1 limon, 1 adet çubuk tarçın, 1 ç.k. öğütülmemiş tane karabiber, 1 ç.k. karanfil bunları kaynatıyorum soğuyunca süzüp gün boyunca içiyorum:içelim::içelim:

merhaba arkadaşlar bugün yoğurt günüm ve son gün bakalım yarın ne kadar vermiş olucam bu sabah yoğurt ve biraz peynir yedim ama peynir yağsız olmasına rağmen çok tuzlu geldi o yüzden gün içinde peynir yememeyi planlıyorum yoğurt yiyeceğim sadece çok acıkırım zor geçer diye düşünüyordum ama sabah 8 den şu saate kadar az önce hafif bir mide kazıntısı oldu hemen bir kaç kaşık yoğurt yedim şimdi iyiyim birazdan yeşil çayımı içerim inşallah yarın bol bol kilocuklar vermiş oluruz :))

bu arada arkadaşlar ben yoğurt yediğim için saat 10 gibi uyku bastırdı uykum açılsın daha zinde olmak için sade şekersiz bir neskafe içtim aslında yasak biliyorum ama malum yoğurt çok uyku getiriyor iş yerinde uyuyakalmak istemem şahsen :)) sizce çok etkisi olurmu kilo vermemde neskafenin keşke içmesemiydim (

şekersiz nescafe serbest diye biliyom. ben bu hafta sadece bir kere içtim de içime kurt düştü şimdi. bilmiyorumkismile

arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3

tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..

cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamur işleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..

uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışında salıdan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..

ve dahil light olmayan kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..

puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma

yemin ediyorum..

eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..

kafiye de yaptım :1closedeyes:

çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..

95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..

Son düzenleme:
off ya hergün okuyorum sizi ne güzel zayıflıyosunuz yemekle aram fazla olmamasına rağmen diyette irademe sahip olamıyorum ne yapıcam ben ya artık zayıflamam lazımm (((

şekersiz nescafe serbest diye biliyom. ben bu hafta sadece bir kere içtim de içime kurt düştü şimdi. bilmiyorumkismile

içinde kafein var selülit yapıyor ve kilo kaybına engel oluyor diye içmiyordum oysa sade neskafeyi çok severim zindelik veriyor kafeinsiz olanınıda bulamadım ama içtim bir fincan bişey olmaz inşallah neyse artık yarın sabah tartılıp görücem inşallah kilo tutmaz bilmiyorumkismile

tebrik ederim canım zaten bayaa bi kilo vermişin :1shok: maşallaaaah diyorum umarım devamı gelir. andını çok beğendim opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım zaten bayaa bi kilo vermişin :1shok: maşallaaaah diyorum umarım devamı gelir. andını çok beğendim opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bu son bir ay kaçamağı aştım biraz bi de dondurma mevsiminden dolayı :kedi: çok aşığım da dondurmaya ben :kedi: baya fazla yiyordum bu hafta da diyetimi o bozdu.. ben de yemin etme kararı aldım boshayallersmile

Senin başaracağına inanıyorum yemin etmesende yapacaksın güvenim tam sana aslında burası o kadar motive ediyorki insanı moralim bozulsa bir an olsun hemen bakıyorum herkez aynı problemle savaşıyor üzerimizdeki yağ katmanlarından kurtulucaz bu savaşı kazanıcaz üstelik bu güzel yiyecekleri ölünceye kadar yiyebiliriz ama sağlıklı olursak yeeriz oysa bu kadar kiloyla ileride hasta olup Allah korusun birdaha yiyememekte var ben hep bunları söylüyorum kendime sağlıklı olup bu güzel tatlardan arada sırada tatmak en güzeli inşallah yapıcaz sanada sonsuz inanıyorum yemin etmesende 95 hatta 85 ve hatta dahada zayıf olabileceğine inanıyorum :1hug: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…