- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.561
a.s.selam a.s dün çok yoğundum giriş yapamadım. şimdi geriye dönüp okuyum bakalım neler kacırmışım.opuyorumnanaktan
ya varya ben de diyom kimse yok bu gün. benim boş günüme mi denk geldi herkes aşağıdaymış. ne gizleniyoz la hadi bakem hepiniz yukarıııı kaydirigubbakcemile
değerli arkadaşlarım bu haftayla 1 ay olcak neredeyse ama benim midem küçüleceğine büyüdü sanırım hep açım mafoldumben mafoldumben
bugün bu diyeti bırakıyorum listeden silebilirsiniz çok üzgünüm oysa bu diyete çok güvenmiştim olmadı neyse başka bir diyete başlıyorum pazartesi günü devam eden arkadaşlara başarılar ben sadece ilk hafta verebildim sonraki haftalar hep yerimde saydım o açıdan bırakıp başkasına geçiyorum Allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:
tatlım ben de bırakmak istemedim ama haftaiçi uyuyordum zar zor haftasonu herşeye saldırıyordum böylelikle kaç haftadır yerimde saydım keşke kilom çizelgemdeki gibi 66.7 olsaydı ama daha fazla mafoldumben
bu diyeti yapanların başarıya ulaşabilmesi için serbest günlerde insanın kendini frenlemesi lazım ben fren yerine gaza bastım olmadı kendimi hala çok kilolu hissediyorum onca gün geçti diyete başlayalı (1 ay) bari 64-63e inebilseydim kafamçokkarıştı
neyse inşallah yeni başlayacağım yöntemde bunu başarırım
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..
cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamur işleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..
uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışında salıdan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..
ve dahil light olmayan kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..
puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma
yemin ediyorum..
eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..
kafiye de yaptım :1closedeyes:
çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..
95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..
kızlar ya diyeti bıraktığıma pişman oldum ya bu haftada bi 5 kilo vermek vardı şimdi 1 hafta daha ertelendi hayalim
ben çok fazla meyve yedim sanırım inşallah vericem derken almam bu meyveler yüzünden ama yemesemde duramıyorum midem kazınıyor aynı zamandada karnımda şişkinlik var diğer 3 güne göre şişmiş gibiyim bu normalmi kızlar meyve yediğim içinmi böyle yediklerimi yazayım çokmu yemişim acaba sabah kahvaltıda yarım elma 4/1 ayva 4/1 armut bolca çilek bir tabak dolusu hepsi iş yerindede 1 ayva 1 armut 2 elma yaklaşık yarım kiloda çilek bunları yedim şiş olmamın sebebi bu fazlasıyla yediğim meyvelermi sizce kızlar napıcam bu şişlik için ben ...
kizlar meyve gününde katkisiz meyve suyu icebiliyomuyduk?
ii geceler..oğlum rahatsızdı bikaç gün bişey yazamadım..
ben ilk hafta 1800 gr verdim kızlar nerdeee 5 kilo..
2. haftamdayım bugün sebze günümdü..az önce kocaman bi tabak karnıbahar yedimm...netten baktım 100 gr mı 27 kal..400 gr yemişimdir rahat..
yarın için tavuk aldım..birazda kıyma yiycem o kadar..
şu iki günlük bayramdada ayran detoksu yapmayı düşünüyorum.. o çorba çok dikkatimi çekti nohuta mercimege bayılırım..deniycem..
a.s.bazı meyva veya sebzeler çiğ yendiğinde şişlik yapıyorbilmiyorumkismile ve kişiye görede değişiyorbilmiyorumkismile yani bende çiğ brokoli gaz yaparken , sen de yapmayabiliyorbilmiyorumkismile yediklerinle veya reglin yaklaşması ile ilgilidir diye düşünüyorumopuyorumnanaktan
a.s.tatlım sende doğru ve güzel yanıtlamışsınopuyorumnanaktan ama o içelin meyveli yoğurtları kullanmamak gerekiyorlmaz: sade ve doğal olanlarını tercih ediyoruzopuyorumnanaktan
a.s.o gün yiyeceğin meyvalardan kendin evde sıkarsan daha sağlıklı ve güzel olur canım:içelim: katkısızların hiçbiri maalesef çok da masum değilopuyorumnanaktan
bende bu pazartesi tekrar devam edeceğim hiç dikkat etmeme ragmen 2 haftada gayet iyi yürütmüşüm kilo almamayı doyasıya yediğim halde iyiyim yanee...hedef 55 olasıya kadar devam pes etmicem
slm bayanlar ben siteyi yeni keşfettim ve çok beğendimbu diyeti uygulamayı düşünüyorum yarından sonra start vereceğim. inşlh güzel sonuçlar alır herkes. bir de yeni olduğum için çözemedim bu kilo cetvellerini nasıl ekliyoruz
light peynirin tuzu beni korkuttu açıkcası bilemiyorum. peynir iyi seçim değil galiba..
çok güzel tebrik ederim a.s.
bende malum dönemdeyim bugün tartıldım 3 kilo vermişim
kızlar ya ben 2 gün bayram yapmak istemiyoommmbenneyaptımki
bayramı 1 gün yapsam pazar günü tekrar bu diyete başlasam :bbo:
olur dimeezemuszemus
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..
off ya hergün okuyorum sizi ne güzel zayıflıyosunuz yemekle aram fazla olmamasına rağmen diyette irademe sahip olamıyorum ne yapıcam ben ya artık zayıflamam lazımm(((
kızlar bu diyeti ne kadar uygulayacağız yani bırakınca tekrar kilo alırmıyız
birde bu et günüde sabahtan akşama kadar et yerine neler kullanabiliriz
arkadaşlar serbest günlerinizde sakın düşük kalorili diyetler yapmayın yoksa patates gününde depolarsınız.. 1200-1500 civarı en az beslenin.. detoks yapmaya kalkmayın sakın..
tesekür ederim canin
a.s.ama bence bence diye diye dünü götürdük aman ihmal etme her gün girmeye çalış ablacım opuyorumnanaktan
yaa benim buğün patates günüm ama hiç yiyemiyorum sabahtan beri 1 tane yedim 2, yi bitiremedim napcam:çok üzgünüm:
peki ablacımm icmeem bende :)
ben et gününde kabızlık cektim,bugün meyve günüm hala daa tık yok :kedi:
elmalı portakallı o kabızlık icin olan tarif ettigini okudum ama bende blendır yokki,ögrenci naapsin blendırı :hulya:
bugün sabah elma,portakal ve kiviyle baslamıstım... öyle cekemiycem taze olarak yiyorum umarım bi etkisi olur...
bi de ben meyvede hiiç doymuyorum yaa... yedikce yiyesim geliyor... :kedi:
slm herkese
ben bişey sormak istiyorum. 5. gün yumurta yada süt, yoğurt denmiş. yumurta yerine yoğurt yiyebiliyoruz dimi ben yanlış anlamadım. lütfen böyle olsun çünkü ben yumurta yemiyorum :çok üzgünüm:
evet canım yumurta yerine yoğurt yiyebilirsin................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?