5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

a.s.selam a.s dün çok yoğundum giriş yapamadım. şimdi geriye dönüp okuyum bakalım neler kacırmışım.opuyorumnanaktan

a.s.ablacım sen olmayınca yazılı sınavda kopyasız kalmış gibi hissetim kendimi burda sen olunca sıkıştığımız anda senin paylaşımlarını okuyup kopya çekiyoduk diğerlerişnede aktarıyoduk sen olmayınca tam bilmiyorum:sm_confused: ama bence bence diye diye dünü götürdük aman ihmal etme her gün girmeye çalış ablacım opuyorumnanaktan

a.s.tatlım bu diyet alışkanlık yapıp kiloyu durdurmaz kibilmiyorumkismile ancak sanırım son haftalarda hep 4 gün yapıp tamamlayamamıştınbilmiyorumkismile yeni diyetinde umarım herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan ama bizi habersiz bırakma ve yine yazopuyorumnanaktan ve bu diyeti özlersen yine aramıza katılopuyorumnanaktan seni seviyoruzopuyorumnanaktan

:roflol:hep böyle devam edrsin inş. canım inanıyorum ben senin 75 leri 65 leride göreceğine bide o dondurma var ya o dondurmakötükedihüso senin en büyük düşmanın bilesin bende 1 yaz boyunca hergün dondurma yemiştim yemekten kendimi alamıyordum bana hediyesi 10 kilocuk oldu aklında bulunsun taklım

kızlar ya diyeti bıraktığıma pişman oldum ya bu haftada bi 5 kilo vermek vardı şimdi 1 hafta daha ertelendi hayalim

a.s.sevgi yanlış hatırlamadıysam verdiğin kiloyu koruyorsunzemuszemus hem kiloyu koruyup, hem 1 hafta ara vermek daha kalıcı ve daha sağlıklızemuszemus hiç üzülme ve kendine de annenade iyi bakopuyorumnanaktan

a.s.baz ımeyva ve sebzeler şişlik yapabiliyorbilmiyorumkismileörneğin çilek beni şişiriyor ve de tok tutuyorcokacimcoook yediklerinin az yada çok olması önemli değilzemuszemusacıktıkça açlığı bastıracak kadar az az sık sık yiyoruzzemuszemus midemizi küçültmek içinkaydirigubbakcemile2 bide sabah ne ile başlarsak onunla devamkaydirigubbakcemile2 bu nedenle miktarlarla hiç de ilgilenmeopuyorumnanaktan

yaa benim buğün patates günüm ama hiç yiyemiyorum sabahtan beri 1 tane yedim 2, yi bitiremedim napcam:çok üzgünüm:

kizlar meyve gününde katkisiz meyve suyu icebiliyomuyduk?

a.s.o gün yiyeceğin meyvalardan kendin evde sıkarsan daha sağlıklı ve güzel olur canım:içelim: katkısızların hiçbiri maalesef çok da masum değilopuyorumnanaktan

a.s.geçmiş olsuna.s. umarım iyidir şimdi:ecrin_bebek: cal ile ilgilenmeye gerek yok canım sen mideni büyütmeden metobolizmayı aç bırakma yeteropuyorumnanaktan

a.s.tatlım sende doğru ve güzel yanıtlamışsınopuyorumnanaktan ama o içelin meyveli yoğurtları kullanmamak gerekiyorlmaz: sade ve doğal olanlarını tercih ediyoruzopuyorumnanaktan

peki ablacımm icmeem bende :)
ben et gününde kabızlık cektim,bugün meyve günüm hala daa tık yok :kedi:
elmalı portakallı o kabızlık icin olan tarif ettigini okudum ama bende blendır yokki,ögrenci naapsin blendırı :hulya:
bugün sabah elma,portakal ve kiviyle baslamıstım... öyle cekemiycem taze olarak yiyorum umarım bi etkisi olur...
bi de ben meyvede hiiç doymuyorum yaa... yedikce yiyesim geliyor... :kedi:

bende bu pazartesi tekrar devam edeceğim hiç dikkat etmeme ragmen 2 haftada gayet iyi yürütmüşüm kilo almamayı doyasıya yediğim halde iyiyim yanee...hedef 55 olasıya kadar devam pes etmicem

a.s.kutluyorum.darısı başımıza:Saruboceq: ben bi türlü sabitleyemiyorum da:kedi:

a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortaksağlıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2

light peynirin tuzu beni korkuttu açıkcası bilemiyorum. peynir iyi seçim değil galiba..

a.s.ben tuzu ve yağı azaltılmış light beyaz peynir kullanıyordum ama lor harika bir fikir

opuyorumnanaktan

a.s.bence 2 gün yapmalısınbilmiyorumkismile diyete metobolizma alışmasınbilmiyorumkismile ama kendini diyette farz edip, az az yersen sorun olmazopuyorumnanaktan

a.s.yeminin harikaydıopuyorumnanaktan tutacağından eminim

off ya hergün okuyorum sizi ne güzel zayıflıyosunuz yemekle aram fazla olmamasına rağmen diyette irademe sahip olamıyorum ne yapıcam ben ya artık zayıflamam lazımm (((

a.s.herşey beyinde bitiyorzemuszemus eğer gerçekten çok istersen ve azmedersen yapamayacağın hiç bir şey yokkaydirigubbakcemile2

kızlar bu diyeti ne kadar uygulayacağız yani bırakınca tekrar kilo alırmıyız
birde bu et günüde sabahtan akşama kadar et yerine neler kullanabiliriz

a.s.en başta yazmıştım tatlım.zemuszemus ben üç kadar yapmıştım iştahım dizginlenmiş ve kiloda almamıştımzemuszemus ama sen verdikten sonra dikkat etmez ve tekrar eski düzenine dönersen lmaz:nasıl ve hangi diyetle verirsen ver tekrar alırsın:çok üzgünüm:et yerine alternatiflerde ilk sayfada var bilmiyorumkismile light ton balığı, tavuk, kırmızı et, light fümeler vsopuyorumnanaktan

arkadaşlar serbest günlerinizde sakın düşük kalorili diyetler yapmayın yoksa patates gününde depolarsınız.. 1200-1500 civarı en az beslenin.. detoks yapmaya kalkmayın sakın..

a.s.kesinlikle doğruopuyorumnanaktan

zavallı midem patates korkusundan acıkma sinyalleri bile veremez oldu buğün çok iiyim ama en azından başım hiç ağrımadı geçen hafta ağrıdan çatlıyodu dün 2-3 saat ağladım acaba ondanmı kafam ağrımıyo rahatlamış olabilir miyim :uhm::sm_confused:

a.s.ama bence bence diye diye dünü götürdük aman ihmal etme her gün girmeye çalış ablacım opuyorumnanaktan

a.s.gayet güzel götürmüştünüz. opuyorumnanaktan sorulara verilen yanıtlar doğruyduopuyorumnanaktan herkes diyet mantığını çok güzel kavramışopuyorumnanaktaninanın ben de sizsiz yapamıyorumkaydirigubbakcemile5 sizden destek alıyorumolumunekankayizsmile ama bu ara çok yoğunumopuyorumnanaktan

yaa benim buğün patates günüm ama hiç yiyemiyorum sabahtan beri 1 tane yedim 2, yi bitiremedim napcam:çok üzgünüm:

a.s.candy nin patetes püresi ve çorbası çok güzel bir öneriydizemuszemus bende bıktığım halde patetes yiyesim geldicokacimcoook

a.s.blendır şart değilkaydirigubbakcemile2 suyunu içip, meyvalarıda yiyebilirsincokacimcoook arkadaşım kolay yemek için öyle yapmış:içelim: meyvayıda istediğin kadar yiyebilirsinkaydirigubbakcemile2 sakın metobolizmayı aç bırakmaopuyorumnanaktan

sıcak olsa yiyebiliyorum pataresi ama soğuk çok fena geliyo işte olduğum içinde malesef öle bir şansım yok :çok üzgünüm:

yumurtanın üzeine sarımsaklı yoğurt döküp yiyom bu gün müthiş geçiyo kızlar ben az tuzda atıyom valla ama yinede kilo verebiliyorum..........

kızlar ben bişey öğrendim gün ışıgı almak kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş aklınızda bulunsun bende şimdi giyimde güneş kaçmadan biraz gün ışığından faydalanıyım opuyorumnanaktan

slm herkese
ben bişey sormak istiyorum. 5. gün yumurta yada süt, yoğurt denmiş. yumurta yerine yoğurt yiyebiliyoruz dimi ben yanlış anlamadım. lütfen böyle olsun çünkü ben yumurta yemiyorum :çok üzgünüm:

evet canım yumurta yerine yoğurt yiyebilirsin................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…