- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.501
merhaba arkadaşlar sabah tartıldım hafta başında 63 idim şimdi 60.8 çıktım. tamam çok vermedim ama vücudum inanılmaz değişti. popom sıkılaştı -spor yapmadım olayı çözemedim. niye sıkılaştım ki ben bilmiyorumkismile - selülitlerimin çoğu gitti. göbekten çok şikayetçiydim elimi atıyorum göbiş diye bi şey yok :lepi: üstelik yarın regl günümmm. açıkcası sıfır spor yaptım ama bu gün izin aldım evdeyim leslie ile 5 mil hedefim. madem bu kadar vücudum güzelleşti ben de spor yapıyım katkı olsun. hafta sonu dinlenme günü ama 4 yıl sonra 61 in altını görmek süper oldu hele hele 59 lu bi şeyler görsem süper mutlu olacağım. bu nedenle hafta sonu tatil diye saldırmayacağım. dün eşime yaptığım pilavın tuzuna baktım. bunun dışında hiç bir kaçamak yokkk.:lepi:
canım çok su ile desteklediysen tüm yağları yakmışsın demekkikaydirigubbakcemile5 çok sevindim senin adına moralini yüksek tutmaya devam et canım:lepi:. dün sebze günümdeydim başımın ağrısından duramadım midemde bulanmaya başladı akannehir beyaz leblebi yedim biraz bugün et günüm umarım güzel geçerkafamçokkarıştı. bu arada daha ilk haftan mı bitti?
merhaba arkadaşlar sabah tartıldım hafta başında 63 idim şimdi 60.8 çıktım. tamam çok vermedim ama vücudum inanılmaz değişti. popom sıkılaştı -spor yapmadım olayı çözemedim. niye sıkılaştım ki ben bilmiyorumkismile - selülitlerimin çoğu gitti. göbekten çok şikayetçiydim elimi atıyorum göbiş diye bi şey yok :lepi: üstelik yarın regl günümmm. açıkcası sıfır spor yaptım ama bu gün izin aldım evdeyim leslie ile 5 mil hedefim. madem bu kadar vücudum güzelleşti ben de spor yapıyım katkı olsun. hafta sonu dinlenme günü ama 4 yıl sonra 61 in altını görmek süper oldu hele hele 59 lu bi şeyler görsem süper mutlu olacağım. bu nedenle hafta sonu tatil diye saldırmayacağım. dün eşime yaptığım pilavın tuzuna baktım. bunun dışında hiç bir kaçamak yokkk.:lepi:
ben dün diyeti bozdum yine 3 gün yapıp bozuyorum zaten.. ama bugün yumurtayı yapıp yarın kilo bildirmeyi planlıyorum yine de.. meyveyi de haftaya sona atıcam :mymeka:
canım çok fazla su içen bir insanım dikkat etmesem günde 5 litreye kadar içiyorum. sağlığım bozulurdiye fazla su içmek istemiyorum. 3 litre ile sınırlandırıyorum kendimi. ama arkadaşlara baktığımda çok az su içmekten yakınıyorlar şaşırıyorum insan nasıl su içmek istemez. bilmiyorumkismile
bu gün son gün canım. inşallah yarın daha da zayıflayacağım. ama bir hafta ara vereceğim. hemen başlamak istemiyorum.
umarım sende zayıflarsın sakın diyeti bırakma işe yarıyorr. yerimseniben
ben dün diyeti bozdum yine 3 gün yapıp bozuyorum zaten.. ama bugün yumurtayı yapıp yarın kilo bildirmeyi planlıyorum yine de.. meyveyi de haftaya sona atıcam :mymeka:
çok güzel tebrik ederim a.s.
bende malum dönemdeyim bugün tartıldım 3 kilo vermişim
kızlar ya ben 2 gün bayram yapmak istemiyoommmbenneyaptımki
bayramı 1 gün yapsam pazar günü tekrar bu diyete başlasam :bbo:
olur dimeezemuszemus
kizlar meyve gününde katkisiz meyve suyu icebiliyomuyduk?
bence kendisini ye meyvenin çünkü atıyorum bir portakal yersin toklık hissedersin ama 3portakaopuyorumnanaktanlı sıkarsın tokluk hissi vermez hem posalı yemek daha ii olur kanaatimce tatlım
a.s.günaydın kızlar 2. haftama başlıyorum patateslerim yanımda ama 1 kilo almışım sanki 2 gün tatilde ama koca bir bardak su içtikten sonra tartıldım belki ondardır neyse olsun bakalım durmak yok devam edicem şimdiki kilom 83
şimdi" allahım lütfen bütün çaba gösteren arkadaşlarımı ve beni istediğimiz kilolara en kısa zamanda düşmemize yardım et " amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/
1. hafta kaç kilo vermiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?