5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

70 le başlamiş tım ama 1hafta bu dıyetı yapmiştim 68 ze duşmuştum yıne aynı kılodayım 68 bu hapta başlayacam hadı kolay gelsın

arkadaslar az önce resimlerimi çektim 1 ay sonra bu gün öncesi ve sonrası olarak paylaşacağım umarım en fazla 5 kilom kalmış olurrrr:Saruboceq::Saruboceq:

kesinlikle çok haklısın bazen şuursuzlaşıp paketi bitirip yeni paketlere bile başlanabiliyoo:kedi:ama bende uzun bi süredir sağlıklı besleniyorum tuzu şekeri ve yağı minimum seviyeye düşürdüm bazen çikolata yiyorum ama %70 kakao oranlı bitter.sütlü tatlılar ve esmer şeker kullanıyorum sebze yemeklerini zeytinyağlı pişiriyorum ve kilomu koruyorum kızlar bide sabahları pilates yapıyorum şiddetle tavsiye ederim vucut sıkılaşıyor zemuszemus

ay4242, sevgi tebrikler kızlar ne güzel 3 kilo vermişsiniz sositosositoalkisalkisalkis
ben de korktuğum gibi almamışım 400 gr ama o da 2 gün wc ye çıkamamıştım :sm_confused:
bugün patatesle başladım, bu sefer iş yerinde bi arkadaşımla yapıyoruz çok daha rahat oluyor. gün boyu 2 haşlanmış, 1 fırında közlenmiş, bir taneyi de çorba yaparak toplamda 4 patates yedim cokacimcoook
yarında fırında patlıcan, biber ve domates közleyeceğim. bu hafta bünye alıştığı için daha rahat geçiyor, inşallah böyle devam eder.
Herkese sağlıklı zayıflamalarrrrsositososito

selamn arkadaşlar umarım herkes kilo vermiştir ben bu hafta sıkıntılarımızdan dolayı yeterince kilo veremedim haftaya 81.8le başladım 80.1'e düştüm yani 1.7 verdim olsun bunada şükür,bakalım sizler neler yapmışsınız okuyayım:))

teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
biraz saldım canım malesef:çok üzgünüm::tomato:sen geçtiğimiz hafta kazandın bile ama asıl yarış bu hafta hadi bakalım dişe diş göze göz varmısınnÇok üzgünüm çoooksositosositoopuyorumnanaktan
a.s.hoşbulduk inşanla hep birlikte:Saruboceq: zayıf larızhihoyyythihoyyyt

hoşgeldin canım sağlıkla zayıflarsın inşallaha.s.

kızlar slm uzun süredir girmiyordum bu topiğe umarım sağlığınız yerindedir ben bu yöntemi yaklaşık bir ay yaptım ama inanın yaparken bu topiğe girip olumsuz yorum yapanlara çok kızıyordum
bir gün onlarla aynı düşünceyi paylaşacağım hiç aklıma gelmezdi :1no2:
ben bu diyeti yaptığım için çok pişmanım klava:
vücudumun dengesi bozuldu bu diyeti yaparken adetim gecikmişti hatırlıyorsanız şimdi ise 12 gündür olamıyorum oysaki bu tür işlere kalkışmadan hiç gününü şaşırmaz hatta önceden olurdu bir araştırma yaptım şok diyetler buna neden oluyormuş ben hayatımın geri kalan kısmında tövbe ettim bir daha asla yapmayacağım diye (( ama size de bırakın demiyorum sonuçta hepimiz belli bir olgunluğa gelmiş iş güç sahibi insanlarız kime ne yapması gerektiğini söylemeye haddim yok tabi ki ben sadece kendime kötülük yaptığımın farkına vardım bundan sonraki hedefim bir günde değil bir ayda bir kg vermek kesinlikle ama sağlıklı bir açıdan yapanlara saygım sonsuz özellikle incilideniz ablamın iyi niyetli olduğuna inanıyorum hoşçakalın kaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar.her diyet her bünyeye uymaz doğru.ama bu diyet sağlıksız değil.büyük bir zayıflama kampındaki dr.a danıştık bize dediği haftada 2 defa protein alıyormusunuz sorusuydu.tabiki dedik 1 gün et diğer gün yumurta ve yoğurt o zaman devam edin dedi.birde insan kendi dr.u olmalı çünkü ilk 2 gün ben sıfır tuz kullandım ve gözüm karardı onun yerine yediklerime artık az tuz atıyorum çünkü normalde tansiyonum çabuk düşer biliyorum.pazartesi patatesle başlıyacağım inşallah bu hafta kaçamak yapmam.bilmiyorumkismile

Kızlar o kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım maalesef. O yüzden simdi soracağım soruların cevabı önceki sayfalarda varsa çok özür diliyorum.

Eveeet
Sayın kilo veren arkadaslar,
Gözle görülür değişmeler oldu mu sizlerde ? zemuszemus
Ayrıca benim 4 kilo kadar fazla var. Onları bu diyetle verdikten sonra geri almamak için nelere dikkat etmeliyim ?
Pazartesiye başlıyoruuum.

sositososito

_-Ayrıca herkesin anneler günü kutlu olsun-_

merabazemuszemusteşekkürler yanıtın için.etkili bi diyete benziyor gerçekten.lahana diyeti yapıcam die 3 tane lahana almştm; lahanalar boşa gitmesin die ona devem edicem;bittikyen sora da buna başlarım ; diyetin de başarılarkaydirigubbakcemile2gülegüle kilolar

istediğimiz kiloya indikten sonra koruma diyeti yapmamız gerekir sanırım.Bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
Sude_naz20 bende de adet gecikmesi var diyet mi yoksa mevsim geçisi mi anlayamadım. Ancak araştırdığım şok diyet zararları ile ilgili diğer belirtiler(yorgunluk,halsizlik,gerginlik vs) yok bende. Şok diyetlerde en eleştirilen şey yağın tamamen kesilmesi ben sebzelerimi yağ ekledim patateslerim haşladığım tavuk suyu ile pişirdim vs. Yani diyeti kendi vucudum ve bünyeme göre biraz değiştirdim :)

elma sirkeli su içiyorum ılave olarak bu dıyetı de uygularsam sorun olur mu acaba kızlar 4 kılo gıtsın ben yıne razıyım 5 günde :teytey:
ıkı sene once arkadasım tavsıye etmıstı 5 kılo verdı gözlerımın önune erımıstı kız resmen ben çalışıyordum duzenlı yapamam dıye cesaret edemedım şimdi çalışmıyorum pazartesı başlayacagım allahın ıznıyle :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…