- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.061
70 le başlamiş tım ama 1hafta bu dıyetı yapmiştim 68 ze duşmuştum yıne aynı kılodayım 68 bu hapta başlayacam hadı kolay gelsın
tekrar hoşgeldin cnm benim umarım istediğin kiloya en kısa zamanda inersin.. a.s.
anladım ben de gercekten bayaaa sasırmıstım cok fazla yazı yazıldıgı icin bu konuda her seyi okuyamadım haliyle ilk gördüklerime göre düşündümÇok kilolu diilim çok şükür ama 50 kiloyken 60 kiloya çıktığım için bunları geri versem çok iyi olacak, bi de boyum da kısa ondan kıyafetleri filan yakıstıramıyorum kendime. Ama ben de durumumdan memnunum gibi spor ve dikkatli beslenerek insallah 2 ay kadar istedigim kiloya yaklasabilecegime inanıyorum.
Bayanlar benden size surekli iradesizligim yuzunden al ver olan ve bundan bıkan birisi olarak tavsiye, belki her yerde de yazılmıstır ama. Bir seyi yerken once tadına bakın sonra bir düşünün sadece bir kaç ısırıkla da aynı lezzeti alabiliriz. Ondan sonra devam edicekseniz yemeye oyle devam edin.Ben de genelde şöyle oluyordu, bir sey yerken şuurumu kaybettigimi dusundugum zamanlarda hep kilo aldım. Çünkü her şeyi sonuna kadar tükettim. Şu paket bitsin, sonra yemicem. Ama bunun sonu yok gercekten o paket biter yeni paket gelir. Eve abur cubur sokmamaya calısın, ben su anda oyle yaparak kendimi engelliyorum ve buna alısmaya calısıyorum. Ve de her gün aksam 9 gibi yesil cay icin. Bunu mideniz icin günün kapanışı olarak düşünün ve sonra yemeyeceksiniz.
Herkese bu mücadelesinde başarılar dilerim, eminim hepiniz zayıf olmayı cogu insandan daha cok hakediyorsunuz :lepi:
teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktana.s.çizelgemi:uhm:nerede:uhm:ben çizelge yapmadım kibilmiyorumkismile
a.s.geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:
a.s.kutluyorumdevamı gelir inşallah:dance::teytey:
a.s.tabii destek oluruz.aramıza hoşgeldinvereliniortak
a.s.aramıza hoşgeldin.sağlıklı zayıflamalarvereliniortak
biraz saldım canım malesef:çok üzgünüm::tomato:sen geçtiğimiz hafta kazandın bile ama asıl yarış bu hafta hadi bakalım dişe diş göze göz varmısınnÇok üzgünüm çoooksositosositoopuyorumnanaktaninş. canım tez zamanda iileşir buğün nasıl peki bu arada sende salıverme kendini devam et canım yoksa ben kazanırım :jeyyar:
bu da ii fikir :roflol:valla öle yolda gördüüğümüz ihtiyaç sahiplerine dağıtıversekte kurtulsak keşke :roflol:
burda olduğuna pişman olmassın eminimki burdaki destek ilgi dostluk başka topiklerde yok gibi biraz oraları karıştırdımda :kedi: bide inş. istediğin kilolara en kısa zamanda agelirsin canım güzel bir gelin olmak her kadının hakkı diye düşünüyorum opuyorumnanaktan
ay sabah sabah ne haşhaşı ya poğaçanın üstünde falanmı gördün söylimde poğaçada yasak canım kaydirigubbakcemile3
a.s.hoşbulduk inşanla hep birlikte:Saruboceq: zayıf larızhihoyyythihoyyyt
hemen cevaplayayım canım ben 2 haftadır yapıyorum bu diyeti aslında 3 hafta önce başladım ilk hafta yaptım 3 kilo verdim sonra 5gün ara vermek zorunda kaldım pazartesi başlayabilmek için hafta sonu evde geçsin istedim çünkü ve bu süre içinde 600 gr geri aldım sonra bu hafta tekrar yaptım ve kaçamağım olmasına rağmen yine 3 kg verdim yani 85 le başladım 2 hafta yaptım ve 5 kilo gitti
valla diyet yaptığımı bilmeyen 2 kişi bana zayıflamışsın dedi bide diyetten önce ölçülerimi yazmıştım en az 2şer santim incelme var ve benim selülit probemim vardı bayası gitti inannamıyorum ama gerçek tatlı tuz ekmek gazlı içecek olmadığı için bol su meyve sebze tüketildiği için oldu sanırım bana sorarsan hiç bekleme başla
bu arada sporu 2 gün 30-40 dakika kadar yaptım kondisyon bisikletiyle o kadar
SiTeMiZDeKi BüTün AnnElerin ANNELER günü kutlu olsun sizden kıymetli kimse yookk hepiniz meleksinizz a.s.
istediğimiz kiloya indikten sonra koruma diyeti yapmamız gerekir sanırım.Bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?