- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.101
bozma moralini canım opuyorumnanaktanya bende aldım hafta sonu kilo hep eşimin yüzünden bende ona kızdım birsürü diyeti birlikte yapıyoduk ona yaptırmadım bu hafta sürekli başımın etini yiyodu hafta sonuda onun yüzünden abarttım zaten şunu yap bunu yap yaptık bizde ee yapılınca o yenmeden olurmu hiç sonuçta 1 kilo gerigeldi ama boşverdim sende öleyap haftaya dikkat et fazla üzülme tamam mı
canım şekersiz çay soda meyvesiz tabikide bitki çayları serbest kahve istersen iç ama içmesen daha ii meyve günüdede katkısız meyve suyu serbest
kızlar ıkı küçük patatesi sabah ve öğlen dahıl bıtıremedım canım bırsey yemek ıstemıyor sırkelı ballı su da ıcıyorum ınşallah verırım.Bırde şey sorcaktım mesela cumaya kadar yaptım bu dıyetı 5 gun ıkı gun ara verdım ya bırdaha pazartesı devam edebılırmıyım yanı sonuçta bu şok diyet aynı ay içinde tekrarlayabılıyormuyuz?bilmiyorumkismile
canım çok teşekkürler moral verdin çok sinirlerim bozulmuştu boşuna bir hafta kaçamak bile yapmadan rejim yaptım ama neyse artık hayıflanmanın faydası yok üzülmeninde faydası yok bu hafta dahada dikkat edip haftasonu bozmadan vericem inşallah bakalım hayırlısı inşallah veririz bu kiloları sen makarna yaptınsanırım canım inşallah patatesten daha faydalı olur içimdışım patates oldu benimde bugünde yedim 2 haşlanmış patates açım ama hiç yiyesimde yok yani patatesi sen makarnayla başarılı olursan bende yaparım kepekli makarnamı yaptım yoksa normal makarnamı canım opuyorumnanaktan
normal makarnayla yaptım canım kkepekli makarna almaya fırsatım olmdı fazla yiyemiyorum zaten aç kalmayacak kadar o kadar bakalım sonuç ne olcak işe yarasa gelecek haftada kepeklsiyle yapıcam
a.s.kızlar kilo bildirimi yapmadım ben bu hafta başlangıç 72 bitiş 69
a.s.selamn arkadaşlar umarım herkes kilo vermiştir ben bu hafta sıkıntılarımızdan dolayı yeterince kilo veremedim haftaya 81.8le başladım 80.1'e düştüm yani 1.7 verdim olsun bunada şükür,bakalım sizler neler yapmışsınız okuyayım:))
merhaba arkadaşlar geçen haftayı 2 kilo vererek kapattım ama haftasonu abarttığım için 3 kilo olarak geri aldım kilolarımı gerçi regl şişkinliği ve tuvalete çıkamama dururumda var bunlarıda göz önünde alarak 3 kilo olarak yeni haftaya başladım haftasonu abartarak yediğim için çok utanıyorum ama bu hafta daha dikkatle ve haftasonu abartmayarak 100 ün altına inmeyi hedefliyorum inşallah başarırım bugün patates günüm bir tane orta boy patates ancak yiyebildim canım hiç bişeyde istemiyor zaten okadar moralim bozuldu ve kendime kızıyorum ki anlatamam kolay gelsin arkadaşlar ...
Evet, katılıyorum. Fikri olan ?
bayanssulusmile
istediğimiz kiloya indikten sonra koruma diyeti yapmamız gerekir sanırım.Bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
:)
meraba kizlar
uzun süredir giremedim, size haberde veremedim listede kaldi öyle kusuruma bakmayin
bazi özel nedenlerden dolayi ben artik giremiyorum
simdi arkadasimdan girdim size haber verebilmek icin
tekrar kusuruma bakmayin
listeyi benim yerime baskasi üstlenebilir ins
hepiniz kendinize iyi bakin, saglikli zayiflamalar:)
a.s.hıfzıyıs tatlım tekrer tekrar geçmiş olsun
kilomuz eşitlendi canım olumunekankayizsmilehafta sonu o kadar çok abattım ki 1 kiloyu geri aldım yani şimdi bende 81 kiloyum artık tam bir yarışa girebilirirz hadi bakalım bu hafta ne kadar verebileceğiz geçen hafta kaçamak yapmıştım ama bu hafta yapmıycam inş. geçen haftayıda saymıyorum yarış yeni başladı ii vereliniortakolan kazansın kaydirigubbakcemile5
ben ve benim gibi birçok arkadar bir kaç haftadır yapıyor bu diyeti şok diyetmi bilmiyorum ama sağlığımızı etkilemediği sürece yapmaya devam edicez sonuçta bizi bu diyetle tanıştıran incilideniz ablamız 3 ay yapmış daha önce ve hiç bir sağlık sorunu yaşamamış metobolizmana ağır gelmez ve sağlığını etkilemez ise yapabilirsin tabiki arkadaşım bizler yapıyoruz kolay gelsin ...:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?