5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar, ben geçen hafta bu diyeti yaparak 3 kilo verdim. bayramda sadece 200 gram aldım. bir daha kilo almamak için çok dikkat ettim. spor yaptım. bir hafta boyunca gerçekten az yedim. iki gün spor yapmadım ve rejimime pek dikkat etmedim. iki günde birer kilo aldım ve şok oldum. yani abartılı yesem anlayacağım ama o kadarda abartmadım. kuru kayısıları felan yiyorum çözülme olsun diye ama alakası yok. pantolonum bile daraldı sanki. bir hafta boyunca o kadar sıkıntı çektim sonuç iki gün normal yiyince aynen hoooooooop geri oldu. olmadı arkadaşlar bu bana. ben yine kendimi spora ve rejime vereyim. ama daha da almaktan korkuyorum. ohaoldumsmile

Aaaa öyle mi ?! eyvahedigeldismile
Neyse en azından denicem. Umarım kilo veririm ve geri almam.
:1no2:

selam ve hayırlı geceler arkadaşlar. göbeğimi kafama iyice takmış durumdayım yeter artıkkk gitsin bu göbek yaa.. deyip kendimi buraya attım..

Yarın bende diyete başlıyorum başlangıç kilom 84

a.s.hıfzıyıs tatlım tekrer tekrar geçmiş olsun
kilomuz eşitlendi canım olumunekankayizsmilehafta sonu o kadar çok abattım ki 1 kiloyu geri aldım yani şimdi bende 81 kiloyum artık tam bir yarışa girebilirirz hadi bakalım bu hafta ne kadar verebileceğiz geçen hafta kaçamak yapmıştım ama bu hafta yapmıycam inş. geçen haftayıda saymıyorum yarış yeni başladı ii vereliniortakolan kazansın kaydirigubbakcemile5

Evet geldik bir diyetin daha son gününe, bugün yumurta yerine yoğurt yedim sabah bugünü yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum.Düne kadar gayet iyi yaptım diyetimi. Dün anneleri ziyarette mangala denk geldik ısrarlar üzerine abartmadan ve ekmeksiz yedim 2 gün et üstüste geldi bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek.
Bence bu diyet sağlıklı bir diyet. 5 gün boyunca vücut için gerekli olan bütün besinler alınıyor. Ben suyuda diyetimden hiç eksik etmiyorum.Bana çok iyi geldi bu diyet, yarın ara vermeden devam etmeyi düşünüyorum.

bencede hiç sağlıksız falan değil 2 haftadır yapıyorum hiç bir zararını görmedim aksine uykumu ii alıyorum ağırlık yorgunlık hisstmiyorum şok bir diyette değil benim için 2 haftada toplamda 4 kilo verdim diyetisyene gitseydim oda2 hafatada 3 kiloverdirecekti ve onu şukadar ye bunu şukadar ye şu saat bu saat hiç gelemem valla gelemedim de zaten 2 gittim bıraktım benim için en iisi bu diyet :dilcikar:

slm arkadaşlar bende başladım bu gün bu diyete en azından kolay bir diyet birde diyete yeni başladığım için bana konsantrasyon olacak bakalım inş. sonu nolucak sabah kahvaltımı yaptım patatesle çok az zeytinyağı gezdirdim ama üzerine.et meyve sebze tamamda yumurta günü nasıl olucak bilmem omlet gibi yapsam diyorum
başlangıç kilom kahvaltıdan sonra 86.7 çıktı bakalım 5 gün sonra ne kadar vermiş olcam en az 3 kilo veririm diye düşünüyoruummm...
hrs kolay gelsin
a e olunnn...

naptın arkadaşım yagmury tartıldınmı bu gün nasıl sonuç allah yardımcımız olsunnn..
Teşekkür ederim. Yarın sabah tartılıcam.Ben bir diyete başlarken birde diyet bitince tartılıyorum. Diyet yaparken tartılmıyorum. Benim için böylesi daha iyi oluyor. Sabah tartılıp hemen yazarım sonucu ama 1 kg bile vermiş olsam diyete devam edicem yine çünkü hiç zorlanmıyorum. kaydirigubbakcemile2

basladım arkadaşlar diyete sabah patates yemek zor oldu ama alısıcam mecburen en zoru da tavuk olacak sanırım sabah sabah :çok üzgünüm: kadınlar klubundekı bu motıvasyonla 3 sene once 18 kılo vermıstım dayanısmanın cok etkısını görmustum bu kez de 15 versem ne güzel olur zemuszemuszemuszemuszemuszemus

merhaba arkadaşlar geçen haftayı 2 kilo vererek kapattım ama haftasonu abarttığım için 3 kilo olarak geri aldım kilolarımı gerçi regl şişkinliği ve tuvalete çıkamama dururumda var bunlarıda göz önünde alarak 3 kilo olarak yeni haftaya başladım haftasonu abartarak yediğim için çok utanıyorum ama bu hafta daha dikkatle ve haftasonu abartmayarak 100 ün altına inmeyi hedefliyorum inşallah başarırım bugün patates günüm bir tane orta boy patates ancak yiyebildim canım hiç bişeyde istemiyor zaten okadar moralim bozuldu ve kendime kızıyorum ki anlatamam kolay gelsin arkadaşlar ...

slm kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok özledim yaa ne var ne yok kim ne kadar kilo verdi çokkk merak ediombilmiyorumkismile

kızlar içecek de yasak varmı bu diyette çay kahve vs bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

canım şekersi olduğu sürece çay kahve içebilirsinn

bu arada bu gün son gün yumumta yiyorum bakalım yarın bildiricem kilomu bu arada dün regl oldum aman yarabbi çok ağrım oldu spor falan yapamadımm.. 1 gün ara vereceğim ben devam sonra hep.. 2.5 kilo her seferinde verirsem 8 kez sonunda 65 oluyorum ki buda tam gitme tarihime denk geliyor allaahımmmmmmm güç ver sabır ver emeklerinn karşılığını verr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bozma moralini canım opuyorumnanaktanya bende aldım hafta sonu kilo hep eşimin yüzünden bende ona kızdım birsürü diyeti birlikte yapıyoduk ona yaptırmadım bu hafta sürekli başımın etini yiyodu hafta sonuda onun yüzünden abarttım zaten şunu yap bunu yap yaptık bizde ee yapılınca o yenmeden olurmu hiç sonuçta 1 kilo gerigeldi ama boşverdim sende öleyap haftaya dikkat et fazla üzülme tamam mı

kızlar içecek de yasak varmı bu diyette çay kahve vs bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
canım şekersiz çay soda meyvesiz tabikide bitki çayları serbest kahve istersen iç ama içmesen daha ii meyve günüdede katkısız meyve suyu serbest

kızlar biliyomusunuz ben bu hafta haşlanmış makarnaylabaşladım diyete patatesi mümkün değil yiyeme artık bakalım ne olacak 2 haftadır yapıyorum ve 3 er kilo verdim inş.:Saruboceq: bu işe yarada 4 kilo veririm bu hafta eğer 4 kiloverirsem hep makarna yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…