- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.081
merhaba arkadaşlar, ben geçen hafta bu diyeti yaparak 3 kilo verdim. bayramda sadece 200 gram aldım. bir daha kilo almamak için çok dikkat ettim. spor yaptım. bir hafta boyunca gerçekten az yedim. iki gün spor yapmadım ve rejimime pek dikkat etmedim. iki günde birer kilo aldım ve şok oldum. yani abartılı yesem anlayacağım ama o kadarda abartmadım. kuru kayısıları felan yiyorum çözülme olsun diye ama alakası yok. pantolonum bile daraldı sanki. bir hafta boyunca o kadar sıkıntı çektim sonuç iki gün normal yiyince aynen hoooooooop geri oldu. olmadı arkadaşlar bu bana. ben yine kendimi spora ve rejime vereyim. ama daha da almaktan korkuyorum. ohaoldumsmile
bu rejimi yaparak kilo verenler oldu mu bende baslasam bugun umarım yararı olur ne dersinz
Evet geldik bir diyetin daha son gününe, bugün yumurta yerine yoğurt yedim sabah bugünü yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum.Düne kadar gayet iyi yaptım diyetimi. Dün anneleri ziyarette mangala denk geldik ısrarlar üzerine abartmadan ve ekmeksiz yedim2 gün et üstüste geldi bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek.
Bence bu diyet sağlıklı bir diyet. 5 gün boyunca vücut için gerekli olan bütün besinler alınıyor. Ben suyuda diyetimden hiç eksik etmiyorum.Bana çok iyi geldi bu diyet, yarın ara vermeden devam etmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Yarın sabah tartılıcam.Ben bir diyete başlarken birde diyet bitince tartılıyorum. Diyet yaparken tartılmıyorum. Benim için böylesi daha iyi oluyor. Sabah tartılıp hemen yazarım sonucu ama 1 kg bile vermiş olsam diyete devam edicem yine çünkü hiç zorlanmıyorum. kaydirigubbakcemile2naptın arkadaşım yagmury tartıldınmı bu gün nasıl sonuç allah yardımcımız olsunnn..
kızlar içecek de yasak varmı bu diyette çay kahve vs bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
bozma moralini canım opuyorumnanaktanya bende aldım hafta sonu kilo hep eşimin yüzünden bende ona kızdım birsürü diyeti birlikte yapıyoduk ona yaptırmadım bu hafta sürekli başımın etini yiyodu hafta sonuda onun yüzünden abarttım zaten şunu yap bunu yap yaptık bizde ee yapılınca o yenmeden olurmu hiç sonuçta 1 kilo gerigeldi ama boşverdim sende öleyap haftaya dikkat et fazla üzülme tamam mımerhaba arkadaşlar geçen haftayı 2 kilo vererek kapattım ama haftasonu abarttığım için 3 kilo olarak geri aldım kilolarımı gerçi regl şişkinliği ve tuvalete çıkamama dururumda var bunlarıda göz önünde alarak 3 kilo olarak yeni haftaya başladım haftasonu abartarak yediğim için çok utanıyorum ama bu hafta daha dikkatle ve haftasonu abartmayarak 100 ün altına inmeyi hedefliyorum inşallah başarırım bugün patates günüm bir tane orta boy patates ancak yiyebildim canım hiç bişeyde istemiyor zaten okadar moralim bozuldu ve kendime kızıyorum ki anlatamam kolay gelsin arkadaşlar ...
canım şekersiz çay soda meyvesiz tabikide bitki çayları serbest kahve istersen iç ama içmesen daha ii meyve günüdede katkısız meyve suyu serbestkızlar içecek de yasak varmı bu diyette çay kahve vs bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?