- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.121
slm kızlar ben 2 gündür giremiyorum yoğun iş temposundan. bugün et günümdü yaklaşık 300 gr tavuk eti ve bir küçük light ton balığı yedim. ve bugünün kaçamağıı: 2 eti form ve bir kaşık kadar rus salatası :kedi: ya bir de yine 2 gündür wc ye çıkamıyorum. hiçbir bitki çayını da içemiyorum bilmiyorumkismile inşallah uzun sürmez bu durum. yarın bol bol kayısı ve erik yiyeceğim iyi gelir umarım. bu arada herkes süper kilo veriyor, sizi okudukça benim diyetim kolaylaşıyor zemuszemus
çok iyi afiyet olsun canım yarın benimde et günüm çok mutluyumhihoyyyten iyi et gününde doyuyorumcokacimcoookbende aynen bitki çayı içemiyorum normal çaya alışkın olduğumuz için herhalde ben normal çayıda şekersiz içemiyorum o yüzden sadece şekersiz nescafe içiyorum,kabızlık için marulda iyi oluyor bol miktarda yersen iyi gelebiliropuyorumnanaktan
teşekkürler canım önerin için bu sebze gününde hiç yememiştim marul artık izin gününde. aynen et günü süper. ben geçem hafta meyve günü çook açtım pek sevmediğim için inşallah yarın kolay geçer:Saruboceq: yerimseniben
arkadaslar listeyi ben üstleneyim ama eski liste orada kalsın yeniden lste yapalım herkes kilosunu başlangıcı falan yazsın baştan yapalım
arkadaslar listeyi ben üstleneyim ama eski liste orada kalsın yeniden lste yapalım herkes kilosunu başlangıcı falan yazsın baştan yapalım
benimde başlama tarihim 23,04,2010 başlangıç kilom 85 şimdiki kilom 81
canım eski liste 70. sayfada kalsın ben bu günden bu günkü kilolarla yeni bi liste yapayım diye düşündüm onun içinde herkesin bu gün kü kilosuyla yapayım diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?