- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.481
bende yarın başlıorum inşallah patates ile... ama bi sorum olacak ben haşlanmış yumurta yıyemem hele butun gun asla yıyemem bunun bır alternatifi varmı acaba...
kızlar bu diyete başlamayı düşünüyorum ama su 5.gün beni korkutuyor.bütün gün yumurta yiyemem midem bozukbütün günde yoğurt yenmezki açlık bastırır misal sadece kahvaltıda 1 yumurta yesem sora bütün gün yoğurt yesem süt içsem olmaz mı ? yumurtayla basladnmı illa yumurtaylamı gitmek gerekiyo =((((
a.s.tatlım tabiiki paylaşmalısın.bütün deneyimlere, fikirlere ihtiyacımız varkaydirigubbakcemile5zayıflamaya olumlu etki katacak tüm deneyimler ve öneriler mübah:lepi:yeterki kurtulalım şu yağlardan.:Saruboceq:hem laha diyeti bu diyete benziyordu hatırladığım kadarı ile:uhm:ilave olarak lahana çorbası içiyoruz ve 7 gün yapılıyordu:bbo:ben daha önce denemiştim ama benden yalnızca 7 günde 1.7 kg gitmişti. hemde hiç kaçamak yapmamıştımbilmiyorumkismileama herkesin metobolizması farklıkaydirigubbakcemile2umuraım hepimiz kendi diyetimizi buluruz ve yağlardan kurtuluruz:Saruboceq:tabi yazabilirim neden olmasın ama bu sadece çorba değil başlı başına başka bir diyetbir çogunuzunda bildiği bişey zaten kadınlar kulübündede başlığı var zaten ama tarifi yok sadece deneyimlerini paylaşmışlar 200 sayfa yazılmış aralarda tatifler verenler olmuş ama bulmak çok zor ben başka bir yerdenbuldum tarifi benim amacım kilo vermek için çabalayan arkadaşların fayda görmesi ne çektiğinizi çok ii biliyorum bu kilolardan ben bu diyeti yani 5 günde 5 kilo diyetini yapamasaydım herhalde lahana çorbası diyetinide yapamazdım bu diyet benim için ön hazırlık gibi oldu ve hiç zorlanmadım lahana diyetinde
a.s.bence de kepekli makarna veya bulamazsan spegati kullanmak daha mantıklı. gl düşük ve de sağlıklı...kepekli bisküvi içinde şeker tuz ve yok deselerde yağ barındırdığı iiçin uygun olmayabilir canım yinede incilideniz abla sana daha doğru bilgi verir ben bu hafta makarna haşladım patatese göre gl değeri daha düşük istersen kepeklimakarna istersen normal makarna haşla baharatla güzel oluyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
a.s.ferihann7nın önersi daha doğru tatlım.bilmiyorumkismile kepekli bisküvi daha pratik biliyorum ama makarna daha sağlıklı ve gl daha düşük. fikir olsun diye sana bazı gl değerleri gönderiyorum. gl 45 ve altındaki gıdalardan birini seçmeni öneririm. ama ilk gün çok önemli. yalnızca tek çeşit yenmesi gerekiyor.EKMEK-BİSKÜVİLER-KEKLERkızlar ben patates gününü bundan sonra form kepekli bisküvi ile geçiricem artık patates yemeğe devam edersem hayatımın sonuna kadar patatesten nefret edicem gibi görünüyo o yüzden bırakıyorum patatesi bundan sonra kepekli bisküvi yicem...
a.s.yağ ve tuzilavesizsalça kullanabilirsincokacimcoookpatates günün de salça eklesek birşey olur mu acaba sade patatesten bööö geldi.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
a.s.hamilelikte ve emzirirken hiç bir diyet doğru değildirkızlar yaa diyet hoşuma gitti amaa bir sorun var ben emziriyorum.... sizce yapsam bir sorun olur muu? bebişkom 8,5 aylık......
hafta sonu catlayana kadar yememin soncu 1 haftalık diyetimin bosuna harcanması oldu gecen hafta verdiğim kiloyu öylece geri almısım 63.3 kilo gösteriyo tartı korkunc bi durum bu hafta sonu kesinlikle tek gün ara vercem cok kızıyorum kendime coookkkkklava: klava: klava:
canım kızma kendine şişlik yapmıştır hemen almazsın verdiğin kiloyu bir kaç gün diyetine devam et şişliğinde geçsin gider o fazla görünen kilolar merak etme opuyorumnanaktan
a.s.tatlım tabiiki paylaşmalısın.bütün deneyimlere, fikirlere ihtiyacımız varkaydirigubbakcemile5zayıflamaya olumlu etki katacak tüm deneyimler ve öneriler mübah:lepi:yeterki kurtulalım şu yağlardan.:Saruboceq:hem laha diyeti bu diyete benziyordu hatırladığım kadarı ile:uhm:ilave olarak lahana çorbası içiyoruz ve 7 gün yapılıyordu:bbo:ben daha önce denemiştim ama benden yalnızca 7 günde 1.7 kg gitmişti. hemde hiç kaçamak yapmamıştımbilmiyorumkismileama herkesin metobolizması farklıkaydirigubbakcemile2umuraım hepimiz kendi diyetimizi buluruz ve yağlardan kurtuluruz:Saruboceq:
a.s.bence de kepekli makarna veya bulamazsan spegati kullanmak daha mantıklı. gl düşük ve de sağlıklı...
a.s.ferihann7nın önersi daha doğru tatlım.bilmiyorumkismile kepekli bisküvi daha pratik biliyorum ama makarna daha sağlıklı ve gl daha düşük. fikir olsun diye sana bazı gl değerleri gönderiyorum. gl 45 ve altındaki gıdalardan birini seçmeni öneririm. ama ilk gün çok önemli. yalnızca tek çeşit yenmesi gerekiyor.EKMEK-BİSKÜVİLER-KEKLER
beyaz ekmek 100
Buğday ekmeği 93
elenmemiş undan yapılmış ekmek 69 (Kepek ekmeği 89)
çavdar ekmeği 41
pide 57
pizza 2 dilim (domates-peynirli) 60
bagel 72
kuruvasan 67
fransız baget 95
hamburger ekmeği 65
waffle 76
bisküvi-yulaflı 55-buğday unuyla 62 Bisküvi 90
murfi 44
doughnut 76
sade kek 46
börek 50
müsli-kavrulmuş 43 kavrulmamış 56
conflakes (mısır gevreği)80
Yulaf ekmeği 93
Arpa ekmeği 58
Çavdar ekmeği 54
TAHILLAR-MAKARNALAR
pirinç-beyaz 87-kepekli 76-basmati 58
şehriye 46
bulgur 48
kuskus 65
irmik 55
makarna çeşitleri
spagetti-beyaz 64-elenmemiş unla (kepekli)37
linguine 55
gnocchi 68
fettucini 32
vermicelli 35
a.s.yağ ve tuzilavesizsalça kullanabilirsincokacimcoook
a.s.hamilelikte ve emzirirken hiç bir diyet doğru değildirlmaz:önce annelik sorumluluğumuz geliyor sonra güzelik dimibilmiyorumkismile bebeşin sağlığı herşeyden önemli bence:ecrin_bebek:
a.s.sağlıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile5selamlar,gizli takipçinizim, 2 haftadır bu diyeti bende uyguluyorum..öyle 5'er '5'er veremesemde, toplamda 4 kilo verdim, bu bile iyi bişey..2 ya da 3 hafta daha uygulamayı düşünüyorum..şu an 65,5 kiloyum, hedefim 55:)
a.s.tebriklerbu haftaki diyetimide başarıyla tamamladım ve 2 kilo verdim hanımlar 56 kiloyum hedefe 1 kilo kaldı ama bu diyet gerçekten süper eğer ideal kilonuzdaysanız ve yaramazlık yapıp bi kaç kilo aldıysanız vermek için süper bi yöntem
a.s.sebze günündebol çeşit deneyebilirsin. birde atıştırmalık salatalık iyi oluyorbilmiyorumkismilekolay gelsinkaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza, bu diyeti okudum burda, denedim ama cok zorlandım. Normalde limonatayla 3 gun detoks yapabılen bır ınsanım ama nedense bu cok zor geldı ozellikle 2. gun sebze gunu bıtırdı benı, ayrıca bırseyın tadı guzel degılse ondan sınırsız yemenızın bır anlamı olmuyormus bunun anladım :) zaten cok ac olsanız da bır sure sonra kusack duruma geldıgınızden ıstemıyor canınız, annem yaptı bu dıyetı hem de harfıyen uyguladı, 3,5 kilo falan verdi, benım 3. gunumdu bugun yarın meyve gunum sonucu yazarım..
a.s.selam amaliyatın nasıl geçti. umarım iyisindir artıkopuyorumnanaktan fotoları açamadım. nasıl açılıyor:uhm:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-3325.html
mutlaka yorum yapın bu diyetinde büyük etkisi var
a.s.olabilirsin tabiiki alkisalkisalkisçok iyi gidiyorsunzemuszemusslm kızlar günaydın..a.s.
hafta sonu kendimi tutamadım ve kocaman bi tepsi kek yedim girdim cıktım mutfağa yedim iki gün boyunca sürekli yedim 61 kilo ile bitirmiştim diyeti yarın tartılıcam acaba kac oldum..
bu gün sebze günü yapıyorum ben sebelerim bozuluyordu o yüden değiştirdim kendimce yarında patates yerine kepekli makarna yicem bu haftayıda böyle gecireyim bakalım bunda sonuc nasıl olucak..
bu hafta 60 olabilirsem süper olcak benm için sevgilim 60 a düştügümde hediye alacak istediğim bi ayakkabı vardı onu aldırtıcam ayyyy mutlaka bu hafta sonuna kadar 60 olmam lazım :teytey:
a.s.az az ama sık sık yemeyi ihmal etme tatlım. aç kalırsan metobilizma kilitleniyor biliyorsun. bide gece yatarken 1 bardak yağsız süte tarçın koyup içmek metobolizmayı hızlandırıyormuş. kolay gelsinkaydirigubbakcemile5inşallah canım ben yağ ve tuzu kaldırıp az az beslenicem bir süre lahana bulabilseydim lahana çorbası yapacaktım ama bulamadım neyse bu hafta böyle yapayım bakalım ne olacak tabi birde spor bir kurtulsam şu kilolardan çok iyi olacak canım opuyorumnanaktan
ben de bu sabah nu diyete başladım 70 ile..umarım iyi sonuçlar alırım..
ablacım sık sık gel bizim yazdıklarımıza yorum yap senin tecrübelerinden faydalanalım muhakkak yoğunsundur giremiyorsundur sık sık ama bizde senden bilgiler alalım ki daha iyi yapalım özletme kendini a.s. çavdar ekmeğinin değerleri iki tane görünüyor ablacım birince 41 birinde 54 hangisi doğru ben genelde kepek ekmeği kullanmayı uygun bulmuyorum diyetisyenlerde kepek yerine tam buğday yada çavdar kullanın diyor özellikle bayanların kepek ekmeği kullanmaması gerkiyormuş detaylı bir bilgiye sahip değilim ama kardeşim diyetisyene gittiğinde o uyarmıştı özellikle o yüzden çavdarın glsi çok önemli ve diğerlerine göre daha düşük gibi ama iki değer belirtilmiş biri 50 den fazla biri 50 den az hangisi doğru olanı ablacım opuyorumnanaktan
a.s.az az ama sık sık yemeyi ihmal etme tatlım. aç kalırsan metobilizma kilitleniyor biliyorsun. bide gece yatarken 1 bardak yağsız süte tarçın koyup içmek metobolizmayı hızlandırıyormuş. kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
a.s.bencede işe yarayacaktırkaydirigubbakcemile2kolay gelsinkaydirigubbakcemile2incilideniz ala bu gün kepekli spagetti yiyorum bende deniyeyim dedim ferihana güvenerek inş işe yarar gönderdiğin değerler için teşekkürler opuyorumnanaktan
a.s.kaçamağı abarttığın zamanlarda yediklerin henüz yağa dönüşmeden (24 saat içinde yağa dönüşüyormuş) ertesi gün protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. bu konuda bir yazıyı blog'a eklemiştim. aklında bulunsunkaydirigubbakcemile5hafta sonu catlayana kadar yememin soncu 1 haftalık diyetimin bosuna harcanması oldu gecen hafta verdiğim kiloyu öylece geri almısım 63.3 kilo gösteriyo tartı korkunc bi durum bu hafta sonu kesinlikle tek gün ara vercem cok kızıyorum kendime coookkkkklava: klava: klava:
a.s.bu aralar çok ama çok yoğundum. şimdide aşırı yorgunum:çok üzgünüm:diyet falan da yapamadım. bide onun üzüntüsü senağlama çok kötüyüm çok ve yaz geldi hala yağlarımla beraberiz:gitme:çavdar ekmeğinin içindeki yoğunluğa göre değişebiliyor bu nedenle her iki değeride not etmiştim. ama ekmek yemek istediğinde yalnızca sabahları ve çavdar kullanmanı öneririm. her türlü en sağlıklı ekmek çavdar çünki.ablacım sık sık gel bizim yazdıklarımıza yorum yap senin tecrübelerinden faydalanalım muhakkak yoğunsundur giremiyorsundur sık sık ama bizde senden bilgiler alalım ki daha iyi yapalım özletme kendini a.s. çavdar ekmeğinin değerleri iki tane görünüyor ablacım birince 41 birinde 54 hangisi doğru ben genelde kepek ekmeği kullanmayı uygun bulmuyorum diyetisyenlerde kepek yerine tam buğday yada çavdar kullanın diyor özellikle bayanların kepek ekmeği kullanmaması gerkiyormuş detaylı bir bilgiye sahip değilim ama kardeşim diyetisyene gittiğinde o uyarmıştı özellikle o yüzden çavdarın glsi çok önemli ve diğerlerine göre daha düşük gibi ama iki değer belirtilmiş biri 50 den fazla biri 50 den az hangisi doğru olanı ablacım opuyorumnanaktan
evet tarçın ve kırmızı biber bu etkiyi sağlıyormuş.. süte tarçın yoğurda kırmızıbiber o zaman :lepi:
çavdarın % sine bağlı oluyor canım.. ben monti kitabıma bakim yazar orada :icecream: ama %100 kepek ya da %100 çavdar ın gl si düşük 45 sanırım.. ama piyasada var mı %100 aklımda yok pek.. carrefour var burda çok zengin ekmek çeşitleri var gidip oraya bakim bakim var mıymış.. CADIARZU ben çavdar kullanıyorum ama %100 değildir.. onları daha yeni öğrendim ekmeği aldığımda bilmiyordum :icecream:
a.s.bencede işe yarayacaktırkaydirigubbakcemile2kolay gelsinkaydirigubbakcemile2
a.s.kaçamağı abarttığın zamanlarda yediklerin henüz yağa dönüşmeden (24 saat içinde yağa dönüşüyormuş) ertesi gün protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. bu konuda bir yazıyı blog'a eklemiştim. aklında bulunsunkaydirigubbakcemile5
a.s.bu aralar çok ama çok yoğundum. şimdide aşırı yorgunum:çok üzgünüm:diyet falan da yapamadım. bide onun üzüntüsü senağlama çok kötüyüm çok ve yaz geldi hala yağlarımla beraberiz:gitme:çavdar ekmeğinin içindeki yoğunluğa göre değişebiliyor bu nedenle her iki değeride not etmiştim. ama ekmek yemek istediğinde yalnızca sabahları ve çavdar kullanmanı öneririm. her türlü en sağlıklı ekmek çavdar çünki.
arkadaşlar bu kadar süre içerisinde bu kadar kilo vermek sağlık açısından çok sakıncalı
tek tip beslenme ile illaki verilir bu kadar kilo ama diyet bırakıldığı zaman verilenler kat kat fazlası ile alınacak
ve metabolizma iyice saçmalayacak
diyetten ziyade bir ömür boyu uygulanabilecek yeme kültürü oluşturulmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?