- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.521
arkadaslar merhaba benım son gunumdu dun bugun tartıldım, 90,4 cıktım 3 kılo vermısım yanı ama benı krıter almayın ben bozdum arada mecburıyetten...
ben dün başladım 1 kilo 300gr vermişim bile sabahları tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılıyorum ben.şimdide salatalık marul domates üçlümü yiyorum devam yani :)faydasını göreceğime inanıyorum.
Dennisfb bende senle aynı zamanda başladım 5 gün gidelim bakalım kaç kilo vercez:)bugün sebze günüm saatalık,göbek,dere otu,maydonoz,roka,ıspanak yicem zemuszemus
arkadaslar merhaba benım son gunumdu dun bugun tartıldım, 90,4 cıktım 3 kılo vermısım yanı ama benı krıter almayın ben bozdum arada mecburıyetten...
ben dün başladım 1 kilo 300gr vermişim bile sabahları tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılıyorum ben.şimdide salatalık marul domates üçlümü yiyorum devam yani :)faydasını göreceğime inanıyorum.
ohhh bee konuu canlanmış yenidenn 2 haftadır kimseler yoktuu bende hiç yapamadımmm destek olmayıncaahadi banada destek olunn 84 kiloyumm su annbilmiyorumkismile bana birilerii durr desinnnnakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?