- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.801
merhabalar arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum en sonunda üye oldum ben diyete 83 kilo ile başladım 1 ayda ikbalin gürpınarın dolunay diyeti ile 5 kilo verdim şimdi ise bu 5 günlük diyet bana çok cazip geldi ve dün patates ile başladım bugün sebze günüm ve çok güzel gidiyor 1 kilo daha verdim burda ama yeşil çay ve form çay kullanıyorum ayrıca2 litre su içiyorum bugün itibariyle 76.800 gr oldum hadi bakalım devam vermeye
bende pazartesi başladım arkadaşım,işe yaradığını burda yazan hanım arkadaşlar var.inş bende haftaya pazartesi tartılacam bakalım oluyomu,olmuyo mu?..kaydirigubbakcemile3
yaa bende aynı sorun var 20 kilo vermem gerekiyor hayırlısı veririz inşallah ikimizde bugün ilk günün
destekliyorum veririrz ikimizdea.s.
cnm patatesi nasıl yedin sırf hosalyıp baharat ilemi
cok guzel kilo vermişsin bende 600 gram vermişim patates ile bugun sebze gunum salata yaptım kendime onu yiyorum limonda sıktım ama bişi olmaz herhalde
teşekkür ederim umarım sende verirsin bende bu gün 1 kabak 1patlıcan 1 kırmızı biber 1havuç 2 domates 2 diş sarımsak ve 1 tane dolmalık biberi ince ince doğradım bunları yağsız tavada soteledim 1 kaşık sızma zeytinyağı ve yarım çay bardağı su alkisalkisalkis kattım yumuşayana kadar pişirdim yanında 1 salatalık yedim ama bu verdiğim tarif 3 öğünlük bayan lar tavsiye ederim sebze günü için idfal oluyor hemde tok tutuyor
Ama 1 kaşık zeytinyağı demişsinKoyabilir miyiz ki? En başta gelen yasak yağ değilmiydi?Yoksa sebzelerin yenecek bir tarafı kalmıyor yağsız. Salata gibi yedim bende mecburen. Çok kötü oldu çünkü sadece fırına verince...
teşekkür ederim umarım sende verirsin bende bu gün 1 kabak 1patlıcan 1 kırmızı biber 1havuç 2 domates 2 diş sarımsak ve 1 tane dolmalık biberi ince ince doğradım bunları yağsız tavada soteledim 1 kaşık sızma zeytinyağı ve yarım çay bardağı su alkisalkisalkis kattım yumuşayana kadar pişirdim yanında 1 salatalık yedim ama bu verdiğim tarif 3 öğünlük bayan lar tavsiye ederim sebze günü için idfal oluyor hemde tok tutuyor
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bu benim 20 kilo vermiş halim.Onları verdiysem bunları da veririm.4 aydır diyetteyim.Başlamak bitirmenin yarısı gerçekten. İnsan iradesi her şeyi yapabilecek güçte.Ben böyle doğmadım ama kendimi bu hale getirdim , geri almasını da bilirim dedim başladım. 2 ay sonra 38 beden olacağım inşallah...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?