5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ben yumurtayı çılbır yapıp light yoğurtla yedim o da bütün gün boyunca 3 tane yiyebildim , her gün zor aslında :) benimde en çok özlediğim şey simit ve kaşar

Ah canım ya, simit kaşar dedin beni bitirdin delikafadulden galiba boğazıma çok düşkünüm kaydirigubbakcemile3 ne görürsem canım çekiyor, ama kendime seni örnek aldım ben, senin yolundan emin adımlarla gideceğim, en zorunu sen başarmışsın alkisalkisalkis , peşindeyim ...gelişmeleri yazmaya devam edeceğim..az sonra işten çıkacağım yarın gelirim yine..iyi akşamlar

selama arkadaşlar bnde aranuza katılmak istiyorum.ben bugün başladım inş. iyi neticele lırız.biçok kere niyet ettim amam misafilerim gelince bırakmak zorunda kaldım
beni en çok zorlayan et ve yumurta günü bu yiyeceklere altanatif yiyecekler yenebilirmi
acil cevap bekliyorum arkadaşlar

Gunaydin arkadaslar, bugun rejim son gunundeyim, malesef dun regl oldum ve kilomda fazla gorundu 400 gr.
cok moralim bozuldu cunku cok dikkat ettim ilk gun bi defa kacamak yaptim 55 kiloyla basladim ve simdi 54.400 gosteriyor. Acaba regl bittikten sonra verdigim kiloyu gosterirmi ? hafta sonu icinde pirinc lapasi diyetini uygulucam regl donemi icin ideal bi diyetmis.

Diyetimin 2.haftası 4. günü ve sadece 1 kg verdim. Evet bir kez uyguladığınızda 5 günde 5 kg verilmesi mümkün fakat 2. ve 3. haftalarda hiç kaçamak yapmamama rağmen kilo vermek acayip zorlaşıyor. Normal yeme düzenine devam edeyim derseniz de o ilk hafta verdiğinizin en az 3 ünü geri alıyorsunuz. Ben buna 1 -2 ay devam etmeyi düşünüyorum şu an 12. günüm ve 7 kg verdim.Sakın yılmayın , bırakmayın kaçamaklar yapmayın, sonuca siz de şaşıracaksınız.

Cernea canım sen ideal kilonda olabilirsin. Bu yüzden kilo verememiş olabilirsin. Bence kilon yeterince az, böyle şok diyetlerle bünyeni sarsma , pirinç lapası diyeti ile zayıf arkadaşlarım 2 günde 1 kg civarı verebiliyorlar, regl dönemi için sağlıklı ve güzel bir diyet. Denemeni tavsiye ederim.

Aslinda butun sevkim kirildi desem yeridir hafta basinda ne kadar hevesliydim mutluydum. yarin baslicam canim pirinc lapasi diyetine cunku bugun son ya bu diyet, basladim madem sonuna kadar gideyim dedim.
pazartesi gunu baska bi diyet uygulicam ama kendimce az yiyerek, ac kalmayarak bol sivili sporlu bi diyet olacak.
Haftaya 50 olacam soz veriyorum

slm kızlar, bu diyet gerçekten harika 4 günde 4 kilo verdim uçuyorum zemuszemus bugün beşinci günüm, ıncilidenize ne kadar teşekkür etsem azdır, brchngcr kardeşimide kendime örnek alarak yoluma devam ediyorum. Hepimiz başaracağız, yılmayın sakın kızlar..kilolar gidecek sositososito

Tebrikler canım.Süper vermişsin.alkisalkisalkis

Tebrikler canım.Süper vermişsin.alkisalkisalkis

canımmm bir kilon daha gitmişş görüyorum cetvelde kaydirigubbakcemile2 çok sevindim senin adına, inşallahhh hedefine en kısa sürede ulaşırsın :içelim: hafta sonu yani bayram günü geldi nihayet delikafadulden mutlaka dondurma yiyeceğim :kedi: azıcıkkk ama, pazartesi yola devam...sengözlerimebaksanab herkese iyi hafta sonları, pazartesi yine buralardayım a.s.

selam kızlar bu diyeti 3 defa uyguladım bu hafta pek uygulayamadım tabi yinede az yiyorum meyve sebze karışık yiyorum inş pazartesinden sonra tekrar başlıcam 76.5 ile başladım şuan 71.5 im inş ayın sonuna kadar bi 5 kilo daha verebilirim 5 kiloyu tam 3 haftada verdim bu arada

5 günde 5 kilo çok değil mi bayanlar ya? :S kas dokusu kaybettirmez mi? bana kızacaksınız ama şimdi dün de bi akrabam 3 gnde 3 kilo diyeti yapacakmış onu gösterdi sabah kahvaltı yarım greyfurt 1 servis kaşığı fıstık ezmesi 1 dilim ekmek. fıstık ezmesi yerine peynir yemek domates yemek biber yemek maydonz terek falan yemek daha mantıklı dğil mi:S

o diyet amerikan kalp vakfı diyeti..acil kilo vermesi gereken hastalara uygulanıyormuş..besinlerin bileşenleri birbirini etkiliyormuş ve kilo verdiriyormuş.o yüzden hiçbir gıdanın yeri değiştirilmemeliymiş..

arkadaşlar ben bu diyeti 1 hafta uyguladım 3 kilo verdim.sonra 5 hafta boyunca aklıma ne gelirse rejim yapmadan yedim, şekerleme, pizza, kurabiye vs.. normal akışına bıraktım. sadece bir kilosunu geri aldım. ve bel 4 cm basen kalça 4 cm basen 3 cm daha ince diyete başlamadan önceki halime göre.. alacağıma inanmıyorum, bana kalıcı 2 kg verdirdi. (BOY:153 KG:50 idi 48te sabitlendi) Bir tur daha yaparsam amacıma ulaşırım sanırım.

dolly merhaba,

bu rejimde en zorlayan gunun hangi gunundu acaba? birde sebze gununu nasil gecirdin ? ben ne yiyebilecegimi bulamadim tsk

dolly merhaba,

bu rejimde en zorlayan gunun hangi gunundu acaba? birde sebze gununu nasil gecirdin ? ben ne yiyebilecegimi bulamadim tsk
bence en zoru patates günü. sebze gününde konserve közlenmiş patlıcan ve mısır alıp bunları yeşilliklerle karıştırıp salata yaptım. yurtta kalmasam evde fırın olsa kendim közlerdim biber domates patlıcan fln, daha sağlıklı olur... ben her gün 1-2 lokma ekmek simit fln da yedim bu diyeti yaparken çünkü bazen midem kazınıyordu sanki bulanıyordu, 1-2 lokma ekmekle düzeldi..

bende yarın başlayacağım 60 kg ım.fakat sorum şu hafta içi yemeğe misafir gelecek şu et gününü
n yerini değiştirsem sorun oluyor mu??????yani illede günü gününe mi olmak zorunda?ne olur cevap verin bende zayıflamak istiyorum yalvarırım bilen cevap yazsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…