- 8 Eylül 2009
- 11
- 4
- 286
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.841
Canım ben yumurtayı çılbır yapıp light yoğurtla yedim o da bütün gün boyunca 3 tane yiyebildim , her gün zor aslında :) benimde en çok özlediğim şey simit ve kaşar
Diyetimin 2.haftası 4. günü ve sadece 1 kg verdim. Evet bir kez uyguladığınızda 5 günde 5 kg verilmesi mümkün fakat 2. ve 3. haftalarda hiç kaçamak yapmamama rağmen kilo vermek acayip zorlaşıyor. Normal yeme düzenine devam edeyim derseniz de o ilk hafta verdiğinizin en az 3 ünü geri alıyorsunuz. Ben buna 1 -2 ay devam etmeyi düşünüyorum şu an 12. günüm ve 7 kg verdim.Sakın yılmayın , bırakmayın kaçamaklar yapmayın, sonuca siz de şaşıracaksınız.
Cernea canım sen ideal kilonda olabilirsin. Bu yüzden kilo verememiş olabilirsin. Bence kilon yeterince az, böyle şok diyetlerle bünyeni sarsma , pirinç lapası diyeti ile zayıf arkadaşlarım 2 günde 1 kg civarı verebiliyorlar, regl dönemi için sağlıklı ve güzel bir diyet. Denemeni tavsiye ederim.
slm kızlar, bu diyet gerçekten harika 4 günde 4 kilo verdim uçuyorum zemuszemus bugün beşinci günüm, İncilidenize ne kadar teşekkür etsem azdır, brchngcr kardeşimide kendime örnek alarak yoluma devam ediyorum. Hepimiz başaracağız, yılmayın sakın kızlar..kilolar gidecek sositososito
Tebrikler canım.Süper vermişsin.alkisalkisalkis
5 günde 5 kilo çok değil mi bayanlar ya? :S kas dokusu kaybettirmez mi? bana kızacaksınız ama şimdi dün de bi akrabam 3 gnde 3 kilo diyeti yapacakmış onu gösterdi sabah kahvaltı yarım greyfurt 1 servis kaşığı fıstık ezmesi 1 dilim ekmek. fıstık ezmesi yerine peynir yemek domates yemek biber yemek maydonz terek falan yemek daha mantıklı dğil mi:S
arkadaşlar ben bu diyeti 1 hafta uyguladım 3 kilo verdim.sonra 5 hafta boyunca aklıma ne gelirse rejim yapmadan yedim, şekerleme, pizza, kurabiye vs.. normal akışına bıraktım. sadece bir kilosunu geri aldım. ve bel 4 cm basen kalça 4 cm basen 3 cm daha ince diyete başlamadan önceki halime göre.. alacağıma inanmıyorum, bana kalıcı 2 kg verdirdi. (BOY:153 KG:50 idi 48te sabitlendi) Bir tur daha yaparsam amacıma ulaşırım sanırım.
bence en zoru patates günü. sebze gününde konserve közlenmiş patlıcan ve mısır alıp bunları yeşilliklerle karıştırıp salata yaptım. yurtta kalmasam evde fırın olsa kendim közlerdim biber domates patlıcan fln, daha sağlıklı olur... ben her gün 1-2 lokma ekmek simit fln da yedim bu diyeti yaparken çünkü bazen midem kazınıyordu sanki bulanıyordu, 1-2 lokma ekmekle düzeldi..dolly merhaba,
bu rejimde en zorlayan gunun hangi gunundu acaba? birde sebze gununu nasil gecirdin ? ben ne yiyebilecegimi bulamadimtsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?