5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

dolly bende senin onerdigin sekilde ilerlicem, zira suan evde baska sansim da bulunmuyor :) buarada bas agrima dayanamayip bir activa yuruttum :)))

cnm zaten senin kilon da fazla değil, ufak kaçamakla daha kolay yapılıyor, dediğim gibi ben ilk turda da böyle kaçamaklı yaptım 3 kg verdim.. kaçamaklara devam :lepi:

Arkadaslarim sabah tartildim 61,600 bu kadar cabuk 1kg nasil gider anlamadim ama walla tartida gtmis gorunuyordu :)

bugunde yanima kozlenmis patlican domates salatalik aldim... bakalim allah sonumuzu hayir etsin :)))

ben bugün yine kaçamakla yola devam ettim. yazmıycam ne kaçamak yaptığımı canınız çekerse şeytana uyarsınız. geçen sefer gördüğüm faydayı bu sefer de görebilecek miyim bakalım...

ben bu sabahta tartildim, henuz ilk gun ku 1kg dan sonra gelen giden yok :)

bugunde tavuk hasladim, baharatladim onu yicem... meyve gunu doymazmisim gibi geliyor (

Kızlar 3 günlük bir aradan sonra 3. haftama girmiş bulunmaktayım. Bugün ilk günü toplamda 8 kg verdim 2 kg geri aldım. Geri alacak hiç bir şey yapmadım ama dieti bırakınca otomatik aldı vücut ve ben çok sinirlendim.lmaz: Bakalım bu hafta ne kadar verebileceğim.

Ben 2 haftadan sonra 2 gün normal yeme düzenine geçtiğimde aşırı mide bulantısı çektim hala da devam ediyor. Ve yemek yerken suçluluk duygusu oluşuyor içimde tekrar kilo almaktan korktuğum için yemek yiyemiyorum.

Bu mide bulantısı ile ne kadar devam ederim bilmiyorum ama deneyeceğim. Bir iki kilo da bu hafta verebilsem süper olacak.

bugunu de sorunsuz atlattim :)

sira meyve gunune geldi ama ben meyve ile yumurta gununun yerini degistiricem cunku cuma gunu egitimdeyim ( meyve yemem daha pratik olacak...

Kızlar merhaba 3. haftam ve artık son 1 haftadır 1 kg dahi veremediğim için diyeti bıraktım. Üstelik yağsız ve tuzsuz yemekten midem bulandı. Normal yemek yiyemez oldum. Karbonhidrat ayırma diyetine başladım ve ona devam edeceğim bir süre. Umarım veremediğim kilolara orada devam edebilirim.

Sizlere kolay gelsin.

uzuldum birakmana ( ama kendini iyi hissetmiyorsan devam ettirmek cok zor hale geliyor...

simdi bi dolly ile ben kaldim tabii o da birakmadiysa :)

bugun tekrar tartildim, 60,700 / 1kg daha gitti yanii...

bugun yogurt-sut -activa yiyorum...
meyve gununu yarin yapiyor olacagim... insallah bu gidenler geri gelmez yaaaa (

Ben bu diyeti 10 gun yaptim sifir kacamaksiz. ilk 5 gunu 2 kilo verdim hic ara vermeden devam ettim diger 5 gun hic kilo veremedim. Simdi normal dietime devam ediyorum fakat kilo vermem malesef durdu. Insallah siz guzel sonuclar alirsiniz. Herkese kolay gelsin

kilo verebilende var veremeyende bende denemek istiyorum
ama bi türlü başlayamıyorum kararsızım tavsiye edermisiniz ya başlıymmı??
5 kilocuk vermem lazım(

Canim suan ki kilon ne? benim gozlemim, hedefe yakin kilosu olanlar 5kg veremiyor 1 turda, ama fazla kilosu olanlar daha rahat verebiliyor sanirim...

ay çok utandım şimdi kilomu sorunca dermişimkaydirigubbakcemile3
boyum 1,73 kilom 70 5 kg versem süpper olcak aslında yarın başlamak
istiyorum ama adet olcam bugün yarın etkilerimiki ona göre başlasam?

Son düzenleme:

bu metabolizmayı hızlandıran bir içecektir..selahattin dönmez'in kürüdür..ben bunu sürekli yapar içerim ama bugüne kadar hiç kilo vermedim..yemeklerden sonra bir bardak sıcak olarak içilmesi tavsiye ediliyor..kabızlığı önler..patates diyeti yapanlar rahatlıkla bu karışımı kullanabilirler..

selamlar canlar

ben elma diyetine baslamistim iki hafta önce ama digerlerine göre iki haftada sadece 5.5 kilo verebildim digerleri bu kiloyu bir haftada verirken ben sadece iki haftada verebildim mafoldumben

Türkiyeye gitmeme 4 bucuk hafta kaldi ve benim hala cok fazla kilom var en az 10-15 kilo vermem gerek elma diyetini biraktim cünki tam uyguladigim halde hic bi eksiklik olmuyor
3 günde 4 kilo verdiren diyete basladim bugün eger onunla veremezsem bu diyete baslicam 4.günde insallah gercekten de 5 günde 5 kilom gider

bu diyeti hala uygulayan varmi ? kac günde kac kilo verdiniz ?

bide benim anlamadigim su oldu : GÜNE NEYLE BASLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDIYORUZ
bu ne anlama geliyor anlamadim türkcem mi kit nedir anlamadim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…