- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.881
dolly bende senin onerdigin sekilde ilerlicem, zira suan evde baska sansim da bulunmuyor :) buarada bas agrima dayanamayip bir activa yuruttum :)))
Kızlar merhaba 3. haftam ve artık son 1 haftadır 1 kg dahi veremediğim için diyeti bıraktım. Üstelik yağsız ve tuzsuz yemekten midem bulandı. Normal yemek yiyemez oldum. Karbonhidrat ayırma diyetine başladım ve ona devam edeceğim bir süre. Umarım veremediğim kilolara orada devam edebilirim.
Sizlere kolay gelsin.
kilo verebilende var veremeyende bende denemek istiyorum
ama bi türlü başlayamıyorum kararsızım tavsiye edermisiniz ya başlıymmı??
5 kilocuk vermem lazım(
Canim suan ki kilon ne? benim gozlemim, hedefe yakin kilosu olanlar 5kg veremiyor 1 turda, ama fazla kilosu olanlar daha rahat verebiliyor sanirim...
a.s.ilk sayfada yazdıgım gibi ben diyeti bire bir ugulayarak vermiştim. ama patates yiyemiyorsan yerine asagı yukarı aynı kalori degerinde baska bir sey koyarak deneyebilirsin diye dusunuyorum. ornegin; kepekli makarnayı az tuzla haslayabilirsin. kuru kuru haslanmıs makarna yenmez diyorsan asagıda verecegim ınternetten aldım masum oldugunu duşundugum tarifi yapıp hosaf niyetine yanında icebilirsin.
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma (ikiye üce bölüp, kabugu ile kullanılacak)
* 1 adet limon ((ikiye üce bölüp, kabugu ile kullanılacak)
* 5 adet top karabiber
* 5 adet karanfil
* 1 büyük boy tarçin (çubuk tarçin olmasi gerekiyor.)
hepsi bir tencereye konup haslanacak ve 5 saat bekledikten sonra süzülüp icilecek..
sonuc ne olur bilemıyorum.. karar senin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?