- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.901
merhaba kizlar ben geldim:)
nasil gidiyo diyet?
ben varken diyet yapanlar hala devam ediyomu diyete:)
selamlar canlar
ben elma diyetine baslamistim iki hafta önce ama digerlerine göre iki haftada sadece 5.5 kilo verebildim digerleri bu kiloyu bir haftada verirken ben sadece iki haftada verebildim mafoldumben
Türkiyeye gitmeme 4 bucuk hafta kaldi ve benim hala cok fazla kilom var en az 10-15 kilo vermem gerek elma diyetini biraktim cünki tam uyguladigim halde hic bi eksiklik olmuyor
3 günde 4 kilo verdiren diyete basladim bugün eger onunla veremezsem bu diyete baslicam 4.günde insallah gercekten de 5 günde 5 kilom gider
bu diyeti hala uygulayan varmi ? kac günde kac kilo verdiniz ?
bide benim anlamadigim su oldu : GÜNE NEYLE BASLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDIYORUZ
bu ne anlama geliyor anlamadim türkcem mi kit nedir anlamadim kaydirigubbakcemile3
zilan ve wavy bu diyetin en kötü yanı şu irade tuz ve yağsızlığa dayanıp birkaç hafta yaparsan iyi veriyorsun ama kimse yiyemiyor ben de dahil 5-6 kez bozdum sonuca ulaşamadım bozunca herşeye saldırdığımız için geri alıyoruz bide bu sorun var kendini tutman lazım ama 2.3. günden itibaren mide ve göbek gidiyor ve rahatlıyor vicudun devam edip sonuca ulaşırsan almıyorsun ilk sayfada inci ablam anlatmış oda yapmış almamış sonra yıllar sonra almış ve şimdi yine diyette
benimde 1 ay içinde 6 kilo falan vermem lazım yaa offfevden çıkmıyorum canım sıkılıyor bişeyler yapıp yemekten baktımda ''öküz'' gibi olmuşum valla kafayı yemek üzereyim ama o bile kilo yapar psikolojim öyle bi oldu ki su içsem kilo alıcam sanıyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar ben de başlayacağım yalnız korkum et günü yaa kıyma var yağsız değil tavuk but var o olurmu acaba et gününde ne yiyorsunuz bir yardım ederseniz sevinirimmmmmm bilmiyorumkismile inşallah 6 kilo veririm 2 hafta yaparım bu diyeti belki 3-3 gider garantileyelimmmmmm. bikaç bişey harekette yaparım evde zayıflama kemerimi de mi taksam naapsam offf kesin 6 7 kilo gitmeli kızlarrrr biri bana destek olsun evde tekim kafayı yiycem yaaa asker yolu bekliyorum çıkmıyorumda evden ( sonuç alanlar yazsınnnnnnn lütfennn ((
canım ay hadi gel yapalım birlikte. ben et gününde tavuk haşlayıp yemeyi düşünüyorum. kırmızı eti tuzsuz dğüşğünemiyorum ay kösele gibi olur. en iyisi tavuk atarım baharatları limonuda sıkarım ohhh:)) yani inşallah ohhh olur..
bugün patates günümdü benim açıkçası korktuğu mkadar kötü geçmedi. inşallah günü güzel nolktalarım..
bence kemerinide tak arada mekik çek yarım tam hangisini çekebiliyorsan.
ben şimdi mekik çekicem kaç tane çekebilirsem artık. sonra duşa gireyim yavrular uyanmadan ... haydii başarmanın yarısı inanmaktır ben inanıyorum sende inan ve katıl bana. gidecek kilolarr..
tamam yarın ben de patatesle başlıyım ozaman ben mekik çekebiliyorum sabah 100 akşam 100 çekerim ama okadar kilo almışım ki ay mekik çekerken göbiş katlanmaya başladıkemerimi de takıyım birazda yürüyüş kesin kararlıyım canım sonucları gün be gün yazarım buraya sende burda ol bakalım kaç kilo gidicek bizden vereliniortak bence part part çek mekiğini sabah kalktığın gibi 10 20 tane falan çek öğrende bi 10 20 çek akşamda bukadar çek ara ara koltuğa uzan çek ben öyle yapıyodum çünkü ama bıraktım atık kesin kararlıyım kilo vericem. nezaman karar versem zaten evde helva kavrulur pastalar alınır ızgara yapılır offf yaaa (( bu kez kararlıyım ama!! boshayallersmile bu arada zayıflama kemerleri yani titreşimli olanlar işe yarıyor çünkü ben taktığımda kaslarımda ağrı hissettim ve afedersiniz küçük tuvalette gelince işe yarıyor demekmiş. geliyorda :))) bakalım yarın başlıcam canım yazarım gün nasıl geçti :))
tamam canım ben kimse olmasada kendimi motive etmek için burda oalcağım. mekik çekemiyom ben ya çok tembelim. bide iki yavrum var . sabahtan bir maraton başlıyor. onlar uyurken ne yaparsam kardır..bende de şu sauna kemerlerinden var acep taksammı bende. işe yarar belki. şü koca yağ kütlesinin erimesi lazım. zorlada olsa mekik çekeceğim. hatta şimdi kalkıyorum bu göbiş başka türlü gitmez.,
dış. etkenlere gözümüz kapamalıyız. ben kaç kez karar verdim ama annem sağolsun o gün hep sevdiğim şeyleri yaptı.dün bugün rejime başlkıyacağımı söylemiştim. annemle aynı apartmanda oturuyoruz. kahvaltı için aşağı indim enee ne göreyim hatunun canı bazlama çekmiş üşenmemiş yapmışş..ama pes etmedim. patatesimi ezdim karabiber kırmızı biber ohh dedim missskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam canım ben de burda olmaya calısıcam bazen kardesim bırakmıyor maalum ama burada olurum buyuk ihtimal. ayyy kolay gelsin sana yavrucuklarını da öptüm canımm ama mekik şart olmadı tam kalkmana gerek yok yarım kalk yeter hatta yavruları oturt ayaklarına öyle çek daha kolaykaydirigubbakcemile3 sauna kemerlerini bilemiyorumda bende titreşimlilerden var epey bi titretiyo 39 a mı ne almıştım işe yarıyor birazda ben düzenli kullanmıyorum kafama esince kullanıyorum annem kendine almıştı zaten ama iyi bişey yani gittigidiyor dan aldım ben eriticez canım sabır sabır hareket bolbol iyiki bulmuşum seni motive oldu bana da birazda yanlızlıktan aldım kiloyu yapcak bişey yok diye huh başlıcam yarınnnnnn :sm_cool: şekersiz çay içebiliyormuyuz belki yeşil çay ya da hayıt otu falan içerim o da göğüsler içinmiş bi forumda okumuştum bu diyeti yaparken kullanabilirmiyiz acaba??bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?