5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün bitti diyetim

son gün öğle yemeğinde kaçamak yaptım artık gözlerim kararıyordu çünkü yarın yaıcam kilomu

başladığımda 72.300 düm:)

bende bu diyete yeniden başladım bakalım devam ettirebilecekmiyim?
daha öncedende yaptım 2.günü bırakmıştım inşlh yine öyle olmaz
eşimde bırakmamda çok büyük rol oynamıştı açıkçası
yok efendim hasta olursun falan filan gerçi bende baya fenalaşmıştım adamda korktu herhal
neyse inşlah devam ederiz bu defa
69.5 ile başladım devam edersem yazarım arkadaşlar sonuçları mutlaka

70.9 olmuşum bu diyetle toplamda

1.4 kg verdim bence değer ben halsiz kaldığımda kuru üzüm yedim ve son gün biraz kaçamak yaptım

bende çok korkuyorum geri almaktan

geri almamak için bugünden itibaren sporumu iki katına çıkarıyorum ve yeşil çay içmeye başladım günde 1 litre içicem

zaten normal yaptığım diyetimde kısıtlı bir diyette şimdi ona devam ediyorum

Bi grup halinde mi başlıyorsunuz? Bende yarın başlamak istiyorum da? Bir de zor oluyor mu?

bende 2.günümdeyim çok şükür bugünü atlatırsam süperim:))
1 kğ gitmiş şimdilik 69.5 ile başlamıştım şimdi ise 68.5 olmuşum devam edersem sonuç
süper olcak gibi dua edin arkadaşlar lütfen :Saruboceq: bugünü atlatayım gerisi
problem değil benim için

yok zor değil harmoni_ çok kolay ama nedense ben sebze gününde zorlanıyorum
belki sen o günde zorlanmassın dene bence şimdiden kolay gelsin

Ben büyük bi keyifle baslamistim bu diyete ama iki gün dayanabildim sadece mafoldumben
Bu kesinlikle ac kalmamla alakali degildir sonucta insan gercekten hic ac kalmiyor ama o tuzsuz patates ve tuzsuz sebze yemegi beni öldürdü akannehir Dayandim ama ücüncü günde artik baska bi diyet uyguladim
Bu diyeti sorunsuz yapabilen ve kilo verenlere masallah diyorum sempatiksalakcinni Hani üc beyazdan uzak durun derler ya ben ne kadar vazgecebilsem de bi süre sonra dayanamiyorum neyse yinede 7 haftada 12 kilo vermis oldum tabi baska diyetlerle
Herkese basarilar =)

yok zor değil harmoni_ çok kolay ama nedense ben sebze gününde zorlanıyorum
belki sen o günde zorlanmassın dene bence şimdiden kolay gelsin

ben bu gün başladım çok eğlenceli gidiyor şimdilik.:teytey: Elimde kocaman su şişesi bir patates bir su bu arada tuz koyamıyor muyuz yediklerimize? Bi de nezmandır yapıosun kaç kilo verdin? merak ettim:1rolleyes:

Arkadaşlar yardım edinn lütfen! bu diyeti sadece 3 öğün mü yapacağız yoksa istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz? 2.si mesela meyve gününde kiraz+elma+havuç ile başlarsam bütün gün bunlarla mı devam edeceğim yoksa sadece 1 meyve seçip onu mu yiyeceğiz? Mesela sebze yemeğinde salata ile başlayıp salata ile mi bitereceğiz? mesela et gününde tavuk göğsünü haşlasam nasıl olur? peki verdiğimiz kilolar geri geliyor mu? 5 kilo verileceğine inanmıyorum en fazla 2 kilo gider yada 1 kilo. bu giden kilolar belli olur mu? yağ mı yakarız yoksa su kaybederek mi kilo veririz? LÜTFEN AMA LÜTFEN BU SORULARIMI CEVAPLAYIN ÇÜNKÜ YANLIŞ BİŞEY YAPMAK İSTEMİYORUM LÜTFEN BAŞLIĞI AÇAN CEVAPLAYABİLİR Mİ???

ben 1 kere uyguladım anladığım kadarıyla sana biraz yardımcı olmaya çalışayım ama ustası değilim:)))
öncelikle o günün besininden istediğin kadar yiyebiliyorsun..güne neyle başlarsan onla devam edecekmişsin ama ben öyle yapmadım saçma geldi.
etleri haşlama yada ızgara yapmalısın
1.5 kilo vermiştim çok dikkat ettiğim halde anında öbür hafta geri aldım..galiba 3 tur falan devam etmek lazım .ilk hafta su gider sonra devam edersen yağ gider diye düşünüyorum

slmmm kızlarrrr uzun bir aradan sonra hayatımın en faydalı diyetine geri dönüyorum zemuszemus bugün patatesle başlıyorum sositososito haydi bana kolay gelsinn. tabi hepimize dee

ohcanimadeysin Canım benim çok teşekkürler. :) Ama geri alınması çok kötü ya off. Kesin bende geri alırım ama önemli olan kalıcı olması.. Umarım gşden kilolar belli olur ve işe yarar. Bugün ilk günüm 2tane haşlanmış patates yedim 1.5 litre su içtim. Bakalım 1-2 saat sonra tekrar yiyebilirim herkese başarılar. :)) Belki yürüyüşte yaparım. Hadi bakalım herkese kolay gelsin..

merhaba.. ben aranıza yeni katıldım siteyi karıştırdım gerçekten çok güzel bir site.. ben daha 17 yaşındayım.. ancak kilom fazla.. 1.65 boy 75 kilo senağlama senağlama en kısa sürede bu kilolarımı verip yaşıma ve boyuma uygun kiloda olmak istiyorum.. bu diyeti beğendim uygulayabilirim.. ancak burda baharat dışında bişey ilave etmeyin diyor tuz ilave etsem olur mu??

Başladığım ilk günü az daha hastanelik oluyordum.. Mide bulantısı kusma baygınlık... Başlamadan önce iki kere düşünün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…