5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ilk sayfaya bakarsan yağsız süt veya yoğurt yenebilecği yazıyor.. Ben de başlamayı düşünüyorum ama kararsızım.. 10 kilo fazlam var.. gerçekten 5 kilo verebili miyim acaba?

var mı beş günde beş kilo veren arkadaşlar

kızlar sımdı okudum yarın bende baslıyorum suan kılom 68 bakalım ne olcak ayyyy olursa mucize ben biber hapı da yuttum oda verdırıo ama zararlıymıs bıde bunu yapıcam:) bakalım nolcak:hulya::Saruboceq:

kızlar bişey sormak istiyorum benim yumurtayla ve et ürünleriyle aram yok o günler yerine ne bilim yine patates yesem yada sebze olmaz mı kiii ????????????cvpp lütfen bende baslicam cünküüüüüopuyorumnanaktan

kızlar sımdı okudum yarın bende baslıyorum suan kılom 68 bakalım ne olcak ayyyy olursa mucize ben biber hapı da yuttum oda verdırıo ama zararlıymıs bıde bunu yapıcam:) bakalım nolcak:hulya::Saruboceq:

hadi bakalım bekliyoruz sonuçları kaydirigubbakcemile

Kızlar merhaba. Biliyorsunuz ben 2 ay önce bu diyetle 5 günde 7 kg verdim. Ve 2 aydır normal yeme düzenimle düşük kalorili bir diyet ve hafif spor temposu ile 2 kg daha verdim. Şimdi bu hafta tekrar başlayacağım. Kilom 84. Bu diyeti 2 hafta yaparsak daha sonra kilo vermemiz duruyor, en etkili sonuç ilk haftada alınıyor.Yani kilo verme dönemlerinde durma yaşadığınızda size çok yardımcı olabilecek şok bir diyet. Ben 84 de takılı kaldım. Umarım faydasını görebilirim. 7 kg verdiğim hafta her gün hızlı tempo 8 km yürümüştüm.Bu hafta bakalım beni ne zorluklar bekleyecek.Yarın başlıyorum kısmetse.

yarın bu diyete başlayacağım ama benim bir sorunum var bir gün 73.3 çıkıyorum birgün 74.5 anlamadım vücudum sık sık şişiyor ne yapmalıyım sizce?

benım dun aksam 5 gunum bitti,yanında yuzme ve yuruyuste yaptım ve 2 kılo kadar bişey verdım,umduğumu bulamadım acıkcası ama olsun yınede ıyı,annemınde yapmış olduğunu ve 13 gunde 7 kılo verdiği isveç dıyetıne baslıyorum,herkese hayırlı kılo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…