5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar uzun bi aradan sonra merhabalar baya bi giremedim tatil nedeniyle siteye diyeti geçen hafta bıraktım başlangıç kilom 76 ydı şimdi ise 63 kilodayım eşim artık isyan etti daha dewam edemiycem bi kaç resim yüklicem belki size moral olur diye düşündüm seviyorum sizlerii öptüümm

Son düzenleme:
Sevgi abla masallah fistik gibi olma yolunu yarilamissin kaydirigubbakcemile3
pazartesi bende basliyorum 10 kg fazlam var bnmkilerde gider ins

kızlar bu başlığı 1-2 hafta önce gördüm.sayfaların yarısını okumuşumdur.
oruca 1 haftalık ara vermem dolayısıyla bu diyeti yapmaya karar verdim.adet döneminde yapmam kilo vermemi etkiler mi acaba? CADIARZU
1.gün
yarım saat önce kalktım.1 bardak su içtim.2 patatesim haşlanıyor.birazdan onları yiyeceğim.yanına şekersiz bitki çayı içerim.bayrama kadar callanetics de yapmayı planlıyorum.hem sıkılaşıp hem kilo veririm inş. kaydirigubbakcemile2
başlangıç 60,9 kg (boy:1,58 cm) (adet öncesi tartıldığımda da aynı kilo çıkıyordum.şimdi de aynı kiloyu gördüm tartıda.fazla çıkmam gerekmiyor muydu ki??)
Not: bu diyeti yapacak arkadaşlar patatesi mümkün olduğu kadar taze haşlayıp yiyin.haşlanmış patates birkaç saat bile kaldığında çok fazla bakteri ürüyormuş.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bugün 4. günümüde tamamladım gayet rahat bir şekilde kilo veriyorum yarın 5. günüm yoğurt yicem sanırım yine..

salı sabahı tartılıp kilomu size yazıcam kızlar :)

Selaam :dance:
bende bu harika şeye başlamış bulunmaktayım :jeyyar:
benide listeye alırsanız sevincem bu arada :utangaç:
başlangıc kilom : 65.1
hedef : 55 kg inşş sempatiksalakcinni

Patatesler haşlanıyo şuanda ben çok sevdigim için bu gün çok güzel geçicek :))
suyumu , mate çayımı , sporumu da yapcam :jeyyar:
oooh bayrama inşallah hepimiz fıstık gibi gircezz :dance:
haftanın sonunda yazim kilomu hergün bakmiym ki moralim bozulmasın gitmemişse sempatiksalakcinni

Bende bu diyeti denemek istiyorum ama ne kadar sağlıklı şüpheliyim..bide yağdan mı veriyoruz kasdan mı o da önemli ?

Canım ben bu diyetle verdiğim 7 kg yı geri almadım. Ölçtürdüğümde yağdan verdiğimi gördüm. 1 haftadan uzun süre yapılmasını önermiyorum. Ayda 1 kez yapıp bütün ay boyunca verilen kiloyu korumak için dikkat etmek en sağlıklısı bence. Yarın başlıyorum bende 60 a kadar durmak yok devam....

niye diyet sağlıklı olmasın ki proteinini vitaminini herşeyi alıyoruz açta kalmıyoruz :icecream:

arkadaslar bu dıyetı oruclu ıken uygulayan varmı acaba olur mu ???

Canım bence deneme çünkü bol su içmelisin gün içinde. Yoksa düşersin elden ayaktan. Zaten çok halsiz bırakan bir diyet bu , ben bu diyeti yaparken spor yapmakta zorlanıyorum şahsen, enerjim olmuyor, karbonhidrat alımı kısıtlı çünkü, bir de üzerine oruç kötü olur. Ramazandan sonra başla istersen.

kızlar dün nete giremedim.2.günümdü.sabah domates salatalık yeşil biber le başladım.bol suyumu içtim.dün sabah tartı 800 gr gittiğini gösteriyordu.sabah motiveydim ama akşam diyetin dışına çıktım.ne oldu bilmiyorum hakim olamadım kendime :gitme:
bugün et günüm devam etsemde 5kg gitmeyecek. off 60,1 kg gördüm 50 li sayıları göremiyecekmiyim ben yamafoldumben

ayyy inanmıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm :dance:
patates günümde dayanamayıp çekirdek yemiştim
ama baktım ki 65.1 den 64.3 de düşmüşüüüüüüüüümmm :teytey:
hep tartıldığımda ya 66 yada 65 arasında gidip gelirdim ama böyle görünce çok sevindiiim

şimdi de çiğ&haşlanmış karışık salatamı yiyorummmm

Ben dün basladim bakalim bugün sebze günü....yarin et yerine baska birsey yesem olurmu?? Ben et yemiyorum :umursamaz:
Dün sabah tartilmadim ama bu sabah (2.gün) 66,9 kg!! Amacim en azindan 7 kilo vermek ama biraz cabuk pes edenlerdenim :sm_confused: Hepinze basarilar....opuyorumnanaktan

hosgeldiin
et yerine balıkta yiyebilirmişsin bende öle yapcam yoksa kusarım sempatiksalakcinni

....birde yazdiklarinizin altina nasil o kilo tabelasini ekliyorsunuz? :uhm:

OLDUUUU!!! Cok tskler...

Son düzenleme:
kızlar acıl yardım edın bıraz once patetesle basladım dayanamadım tuz ektım azıcık ama mıdeme oturdu sankı patetesler yaa... bıde su alta kılo logosunu nasıl koyacagız bırısı yazabılırmı bıde ben meyva olarak elma yıyecegım et olarakta lıght ton balıgı salata da bıldıgımız salatalık yıycem olurmu kı ... yumurta yerıne de lıght yogurt .. bakalım napcam gecen gunde baslamıstım ama araya baska seyler karıstı bıraktım bu gun gene basladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…