- 23 Temmuz 2010
- 338
- 172
- 123
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.381
kızlar kımse yokmu yaa kendı basıma hıc zevklı olmuyor patates oturdu ıcıme hızlımı yedım ne sımdılık neredeyse 1lt su ıctım aksama kadar hedefım 2 lt bakalım nolcak ınsallah verırım yaaa camıs gıbı oldum hıc bısey olmuyor uzerıme.. uffffmafoldumben
Şok diyetler hızlı kilo aldırır hızlı kilo verdirir diyorlar.Bu doğrumu ?Sağlıksız olurum diyede korkuyorum.17 yaşındayım ben yapabilrmiyim bu diyeti?
benimde et günüm bugüün
fırında galetalı balık yaptım ımmh onu yiorum şimdi
akşama dogru çoook acıkırsam tavuk göğsü var onu haşlayıp tiftikleyip yağsız çok azck tuzlu kızartırım bayanssulusmile
bende dayanamıyorum yaaa babam kendiliğinden kızarmış kepekli ekmek almış 2 tane ondan yedim dün
pizzalar cipsler börekler dondurmalar hep gözümün önünde offffffff mafoldumben
ben dayanamayıp bi tane yerdim ama bi tanecik sempatiksalakcinni
of nerden söyledin yaaa sempatiksalakcinni
benimde et günüm bugüün
fırında galetalı balık yaptım ımmh onu yiorum şimdi
akşama dogru çoook acıkırsam tavuk göğsü var onu haşlayıp tiftikleyip yağsız çok azck tuzlu kızartırım
bende dayanamıyorum yaaa babam kendiliğinden kızarmış kepekli ekmek almış 2 tane ondan yedim dün
pizzalar cipsler börekler dondurmalar hep gözümün önünde offffffff
Kizlar ne söyleyeyim benim iki cocugum var onlar yedikce ben zor dayaniyorum....dün azdaha chips yiyecekdim ama dayandim senağlama ya bide canim tatli birsey istemese öffff bilmiyorumkismile
galetali balik olurmu ki :uhm: o ekmek yerine gecmezmi sadece et yemiyecekmiyizlmaz: ???
Ya su yemek isimlerini yazmayin yasakkelime ben simdi gidip bir kahve icecem
Size bol sans
yanı veren varmı derken kılo anlamında soyledım ..kaydirigubbakcemile3
Kizlar ne söyleyeyim benim iki cocugum var onlar yedikce ben zor dayaniyorum....dün azdaha chips yiyecekdim ama dayandim senağlama ya bide canim tatli birsey istemese öffff bilmiyorumkismile
galetali balik olurmu ki :uhm: o ekmek yerine gecmezmi sadece et yemiyecekmiyizlmaz: ???
Ya su yemek isimlerini yazmayin yasakkelime ben simdi gidip bir kahve icecem
Size bol sans
aa bıde ne dıcem bak unutuyorum hep su sızın altına boyle boceklı moceklı cıceklı seyler koyuyorsunuz ya ben denedım bugun yapamadım ya yazılarımın altına bı turlu olmadı
sağlıksız bi diyet diil ki bende 14 üm
protein vitamin mineral falan hepsini alıyoruz
çok hızlı kilo verdirmiyo yavaş yavaş bi haftaya dağıtıyo ama geri alındığını sanmam çünkü bütün sayfayı okudum kimse geri almamış olumunekankayizsmile
2 haftadır birer gün arayla bu diyeti yaptım.
1.hafta kilo sonucum ortalama 4 kilo civarı verdim.
2. hafta kilo sonucum 1.5 kilo verdim.
ve bugün 3. haftama başlıyorum 1.günüm patateslerim kaynıyor limon sıkıp löpürtedicem..yarın yolda geçicek yazlığa gidiyorum bol bol salatalık aldım yolda yemek için mucks başarılar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?