5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

[
burdan bakabilirsin bayanssulusmile

Mozilla ve Chrome da yapamadım ama ben alsanaalsanasmile[/QUOTE]

bende yapamadımboshayallersmile

kızlar kımse yokmu yaa kendı basıma hıc zevklı olmuyor patates oturdu ıcıme hızlımı yedım ne sımdılık neredeyse 1lt su ıctım aksama kadar hedefım 2 lt bakalım nolcak ınsallah verırım yaaa camıs gıbı oldum hıc bısey olmuyor uzerıme.. uffffmafoldumben

ya bende dayanamayıp tuz koymuştum amaa çooooook azcık
ama 3 lt su da içtim aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Şok diyetler hızlı kilo aldırır hızlı kilo verdirir diyorlar.Bu doğrumu ?Sağlıksız olurum diyede korkuyorum.17 yaşındayım ben yapabilrmiyim bu diyeti?

sağlıksız bi diyet diil ki bende 14 üm
protein vitamin mineral falan hepsini alıyoruz
çok hızlı kilo verdirmiyo yavaş yavaş bi haftaya dağıtıyo ama geri alındığını sanmam çünkü bütün sayfayı okudum kimse geri almamış olumunekankayizsmile

YIPPPIIIIIIII ise yariyor hihoyyyt:dance:
bu sabah 65,8 kg olmusum kaydirigubbakcemile2 daha dün sabah 66,3 kg gösteriyordu tarti!

Ben ilk günü patatesleri haslarken birazcik :sm_confused: tuz koymusdum...birde bir kase light yogurt yedim :kedi: yoksa dayanamiyordum...dün sebze gününde aksam yatmadanda bir büyük bardak light süt ictim klava:

Bugün et günüm ve ben yagsiz tonbalikla basladim bol bol limonsuyu döktüm...bütün gün yiyecem...aksam cüpra baligi aldik onu firinda yapacagim cokacimcoook

Insallah ise yarar cünki arada cok zor dayaniyorum...diyeti bozacak gibi oluyorum kafamçokkarıştı ama cumaya (5. gün) az kaldi...alkisalkisalkis

benimde et günüm bugüün
fırında galetalı balık yaptım ımmh onu yiorum şimdi
akşama dogru çoook acıkırsam tavuk göğsü var onu haşlayıp tiftikleyip yağsız çok azck tuzlu kızartırım bayanssulusmile

bende dayanamıyorum yaaa babam kendiliğinden kızarmış kepekli ekmek almış 2 tane ondan yedim dün

pizzalar cipsler börekler dondurmalar hep gözümün önünde offffffff mafoldumben

ya esım dun cıgkofte yaptı evde dolapta hemde ısteyım suan ama gozumde tutuyooo acaba yesemmı bugun patates gunu gercı napsam kısempatiksalakcinni

ben dayanamayıp bi tane yerdim ama bi tanecik sempatiksalakcinni

of nerden söyledin yaaa sempatiksalakcinni

ben dayanamayıp bi tane yerdim ama bi tanecik sempatiksalakcinni

of nerden söyledin yaaa sempatiksalakcinni

yaa cıdden canım ıstedı ewe gıtmek ıstıyorum.... bıde sımdı halamla konustum dıyorkı mumkun degıl 5 gunde veremessın dıyo... acaba bosuna mı ezıyet cekıyoruz yaa hıı baska bır yolmu denesek cıdden veren varmı kıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

aa bıde ne dıcem bak unutuyorum hep su sızın altına boyle boceklı moceklı cıceklı seyler koyuyorsunuz ya ben denedım bugun yapamadım ya yazılarımın altına bı turlu olmadı yanıyerimseniben

Kizlar ne söyleyeyim benim iki cocugum var onlar yedikce ben zor dayaniyorum....dün azdaha chips yiyecekdim ama dayandim senağlama ya bide canim tatli birsey istemese öffff bilmiyorumkismile

galetali balik olurmu ki :uhm: o ekmek yerine gecmezmi sadece et yemiyecekmiyiz lmaz: ???

Ya su yemek isimlerini yazmayin yasakkelime ben simdi gidip bir kahve icecem

Size bol sans

galeta unu ekmek yerine mi geçio mafolfumben

daha fazla su içerim hareket yaparım o zaman bilmiyorumkismile

yanı veren varmı derken kılo anlamında soyledım ..kaydirigubbakcemile3

70. sayfada kilo verenlerin lisetesi mevcut zemuszemus

evet canım ya bende sutlu kahve aldım sımdı ama sekersız::

aa bıde ne dıcem bak unutuyorum hep su sızın altına boyle boceklı moceklı cıceklı seyler koyuyorsunuz ya ben denedım bugun yapamadım ya yazılarımın altına bı turlu olmadı

Bu sayfada yeni formata göre yazılı açıklama var bende oradan yaptim:
kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

a.s.

Son düzenleme:
baktım sımdı 70 . sayfaya ama tatlım bızde lısteye eklımıyız yenı lısteye yanı nasıl olacak kı o sız eklıyorsanız benıde ekleyın suan 70 ınsallah 60 olmak ıstıyorum hatta daha da 57 fılan olayım

2 haftadır birer gün arayla bu diyeti yaptım.
1.hafta kilo sonucum ortalama 4 kilo civarı verdim.
2. hafta kilo sonucum 1.5 kilo verdim.

ve bugün 3. haftama başlıyorum 1.günüm patateslerim kaynıyor limon sıkıp löpürtedicem..yarın yolda geçicek yazlığa gidiyorum bol bol salatalık aldım yolda yemek için mucks başarılar herkese

Teşekkürler canım ramazandan sonra başlayacağım bakalım bende :)

kızlar bu gunde benım sebze gunum salatalık ve havuc tuketıyorum.. ama ben dun ewe gıdınce cıg koftelerı yedım dayanamadım ama ekmek yemedım....yaa sonradan pısman oldum ama napımm bıde bı kactane sarma yedım bıde taze bıber yedım bı tanede domates yedım bı kasede corba ıctımmmm .. dunum bosa gıttı bılıyorum yaaa napcam ben bu ıradesızlıgımı ufff hep canım tatlı seyler ıstıyoor canım...:kedi:cokacimcoookklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…