- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.401
kızlar bu gunde benım sebze gunum salatalık ve havuc tuketıyorum.. ama ben dun ewe gıdınce cıg koftelerı yedım dayanamadım ama ekmek yemedım....yaa sonradan pısman oldum ama napımm bıde bı kactane sarma yedım bıde taze bıber yedım bı tanede domates yedım bı kasede corba ıctımmmm .. dunum bosa gıttı bılıyorum yaaa napcam ben bu ıradesızlıgımı ufff hep canım tatlı seyler ıstıyoor canım...:kedi:cokacimcoook klava:
bende dayanamayıp teyzemin yaptığı pideden 2 tane almıştım
ama sen baya bi yemişsin
Merhaba arkadaslar opuyorumnanaktan
Benim bugün 4. günüm ve sadece meyve yiyecem kafamçokkarıştı
Bu sabah tam 65 kg olmussum (dün sabah 65,8dim) :dance: inanmiyorum ise yariyor gercekten alkisalkisalkis
Dün iftara misafirim vardi ve güzel yemekler yapdigim halede sadece balik yedim :sm_cool: kendime inanamiyorum ama canimda hic birsey istemedi acikcasi...ben hicde böyle iradeli degilim aslinda sempatiksalakcinni
aaaaaaaaa olmaz!! Hic ise yaramaz o zamanlmaz: dayanmaliyiz offf cok zor ama sadece 5 gün bilmiyorumkismile sonra yeriz aklimizda kalanlari boshayallersmile ben yarin sadece haslanmis yumurta ve light yogurt yiyecem....ahhh bi cumartesi olsa aaaaaahhhsenağlama
valla salata yemekten artık kuscaktım :gitme:
patates günü de öyle :gitme:
ama haftaya onları daha güzel yapcam akşama kadar kusmadan yiyebilcem yaniii opuyorumnanaktan
bende haslanmış yumurta ve light yoğurt aldım inş işe yarar bendende gidiyor az da olsa bayanssulusmile
arkadaşlar meraba..
oruçla birlikte bu diyeti yapan var mı ? yapılması ya da yapılmaması hakkında bi fikriniz war mı ya da?
oruç tutuyorum acıkmıyorum da daha rahat yaparım gibi geldi bide sizlerin yazdıklarınızı okuyunca heweslendim biran once gormek istedim sonuclarını? bi bilgi werirseniz sewinirim..
oruç tutarken yapmamak daha iyi olur bu diyeti çünkü aç kalmamanız gerek ve daha önemlisi sık sık yemeniz gerek zemuszemus oruçluyken de bu olamıcağı için artık bitince kısmet olcak
benim daha ilk haftam
ama daha etkili olsun diye diğer haftada yapim diyorum sempatiksalakcinni
aç bırakma kendini ya ohaoldumsmileya bu kılolar ne kadar sinir bozuyor.. mıllet cıtı pıtıcık gezınıyo.. gecen yaz 2-3 ay butun gun kk da gezınerek 8 kg ya kadar vermıstım fakat kıs geldı okul acıldı benım cıtı pıtı arkadaslarımla yedgm fastfoodlar yuzunden hoooppp 5 ı gerı geldı.. sımdı gene yırtınıyorum vermek ıcın hadı hayırlısı.. bu sefer vazgecmek yok valla ac bırakıyorum kendımı aclıga dayanamıcak sevıyeye gelınce bı ıkı lokma bısıler yıyorum ohh olsn bana :) en az 10 kg vermeden pes etmıcem bu sefer
aç bırakma kendini ya ohaoldumsmile
o zaman daha çok kilo alırsın
aç kal kal kal akşam hop hop hop hepsini geri allmaz:
bende en az 10 kg vermeden bırakmıcam ama burger da ki royal king hep gözümün önünde her okul çıkışı yerdik ordan sonra da starbucks ta karamel mocha oldu sana 65 kilo sempatiksalakcinni
off nerden aklıma geldii senağlama
hadı senın aklına geldı benım aklıma nıe getırorsn yahu surda tam gaz gıdıorm gelmısım gaza =) sevglm bıle benden daha zayıf sinirim bozuluyo =) valla yemıorm acıktıkca su cok acıkırsam elma . aslında burdakılerın gazına geldm bende hergun okuordm yazmıordm bısey ama :) bu dıyetı yapmayı dusundum de hergun aynı seyı yemek bıktırıyor, benı sonra bırakıp yemeklere dalıyorum. o yuzden kafama gore takılıyorum =) dunden bugune 700 gr gıtmıs sanırm dogru yoldayım
ay inanmıyorum benim gibi düşünen birini daha buldum delikafadulden
onun bacakları falan bile çok ince çöp gibi diil ama tam istediğim gibi delikafadulden
gördükçe sinirim bozuluyodu yaa delikafadulden
şimdi banane aman isterse 100 kilo olsun hık. dana gibi olsunklava:
=) bıde boyum cok kısa benım o kadar cok kılolu duruyorum kı. bedenıme gore bısey aldgmda boyu kolu falan cok uzun gelıyor =) sinirim bozuluyo ıns bu son dıyetım olur =) bıktım artık. getırme sen de aklına oyle burger starbucks falan =) ıncecık olmayı hayal et=) mumkun olan en kısa surede kurtulmayı dusun su kılolardan :)
ins opuyorumnanaktan
bütün arkadaşlarım seçilmiş gibi incecik yaklava:
bizde olalım zemuszemus
olcaz merak etme :) benımkıler de hepsı zayıf =) cok cnm sıkılıo onların yanında. sen bu dıyetı mı yapıyorsn ?
evt 1 haftadr yapıorm bugün son günüm 10 kilo verene kadar devam etcem
ama işe yarıo inceliyorum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?