- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.441
hem pco hemde trioid i olan biri için geçen hafta bu diyetle 2 kilo verdim hafta son serbesti fakat bugün sabah tartı 1kilo400gr geri almıştım nerde hata yapıyorum bilmiyorum inat ettim günlük su tüketimimde 4 lt yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
canım ne yesem yiyeyim almamış olmam lazım ki 3 parça bitter çikolata ve kahvaltı öğle yemeği menemen akşamda dondurma bir gün bu şekilde diğer gününde pek bir farkı yoktu üstelik pazar günü akşam 6 da yemeğimi bitirmiştim ertesi gün ne kadar çıkarım diye tartıda
canım yediklerim saydığımdan ibaret ama mesela bugünü yazayım sabah yarım litre su daha sonra 1 fincan neskafe tatlandırıcı ile akşam 6 ya kadar 7 adette yakın haşlanmış patates tuz yok sadece biraz ketçap 6 ya kadar toplam 3.5lt su yemekten sonra 1 fincan kahve tatlanrıcı ile hata ne bilmiyorum belli saatlerde yemiyorum örneğin nezaman acıktım ozaman yiyorum yemeğimi bu hafta umarım beni sevindirecek süprizler olur
Herkese merhaba bende bugun bu diyete basladim suan patateslerim haslaniyor, bundan once hollywood diyeti yaptim 2 hafta boyunca 5 kg verdim ama ac kaliyo insan bu diyette biraz ara vermek istedim, 4 ay oldu dogum yapali kilolari aldim maleseff( suan 83 kg oldum hedefim 60 kg olmak bakalim ne kadar verebilcem, hergun 1 saat sporumu yapicam gelismeleri burdab yazarim, herkese bollll bolll kilo vermeler..
mümkün olduğunca ketçap dahi kullanmamaya çalış katkı maddeleri var çünkü sonuçta,tuz şeker aman diyim kaldır at sakla onları kesinlikle kullanma boşa yapmış olrsun diyetini :)
patates günün bitti bitecek az kaldı sabret,yarın gelsin salatalar domatesler biberler taze taze mis gibi :) aman dikkat tuz ve yağ yok ona göre :)
ha birde sabah ne yiyorsan devamında onu yiceksin dışına çıkmak yassah ^^
bu diyet holywood a göre çok daha kolay canım :)
kabızlık problemin için sebze gününde bol bol yeşillik ve bol su,meyve günündede taze taze kayısıları löpürtdet canım biraz rahatlatır:)..akşam en geç 8 de yemek işini bitir 12 gibi yattığını hesap edersek.4-5 saat sindirsin miden onları canımevet canım birde kabızlık problemi yaşıyorum kaç zamandır sanırım buda büyük bir etken offfff yarın bir gelse domates salatalık marul hızlandırır bu süreci sanırım.Birde ben 6 dan sonra birşey yiyip içmiyorum metabolizmam yavaşlarmı yoksa mantıklımı bilmiyorum
canım hiç bilmiyorum doktoruna gösterirsen daha uygun olur bu diyeti..kızlar dogumdan 5 ay gectı hala eskı kıloma gelemedım 6 kılom daha war napıcam ben yaa ustelık emzrıyorum bu dıyetı uygularsam sutum de eksılme olurmuu kızzzlarrmafoldumbenmafoldumben
zaten en güzelide bu saat sınırlaması yok mesela ben şimdi kalktım saat 11.bi deniz yapıp sonra gelip patates yicem sonra akşama kadar çok acıktığım zaman yerim ve patateste nişasta olduğu için en geç saat 7 gibi bitiricem yemek işini..hadi bakalım 1.günüm gazam mübarek olsunevet gercekten daha kolay,ara ogun yok birsey yok,bu diyette aciktigimizda yiyebiliyoruz, bakalim maraton sonucu kac kilo vericem merak ediyorum 5 kilo beklemiyorum 2 kg raziyim yavas yavas verim sorun degil, ama onumde coooooook yok var 20 kg kadar cik :)).. Kilomu verim resimlerimide koyucam arkadaslara moral olur..
oh mis valla benim bugün patates günüm az önce 1 patates yedim şimdi yeşil çayımı yaptım naneli soğumasını bekliyorum biraz onu içicem.biliyosunuz nane iyi bir iştah kesicidir tavsiye ederim :)sebze günüm bugün fasulye yaptı dün annem sempatiksalakcinni
regl yaklaştığı için kilo veremiyorum sanırım senağlama
slm kızlar bugünü ve meyve gününü çok seviyorum ağır yemek tavuk patates zor oluyor benim için sebze ve meyvede sık acıkıyorum ama kendimi hafif hissediyorum bugün istemesemde sinameki içmek zorunda kaldım çünkü 4 gün olmuş sanırım kabızlık problemimin başlaması mecbur bakalım zaten vermek istediğim öyle büyük kilolar yok 5 kilocuk onuda verdikten sonra sabitleye bilirsem ki en zor kısım bu ne mutlu bana
Oceania: ben bozdum
kendimi suçlu hissediyorum
olsun canim...yine baslarsin a.s
Arkadaslar benim bugün et günüm....bütün gün light tonbaligi ve cüpra yiyecegim kafamçokkarıştı.
Bu benim ikinci haftam ve kilo veremiyorum nedense CADIARZU sanki takili kaldim...herseyi dogru yapiyorum ama mafoldumben sizdede böyle oldumu hic? Son üc gündür bende bir degisiklik yok senağlama
olsun canim...yine baslarsin a.s
Arkadaslar benim bugün et günüm....bütün gün light tonbaligi ve cüpra yiyecegim kafamçokkarıştı.
Bu benim ikinci haftam ve kilo veremiyorum nedense CADIARZU sanki takili kaldim...herseyi dogru yapiyorum ama mafoldumben sizdede böyle oldumu hic? Son üc gündür bende bir degisiklik yok senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?